Момичета и момчета....,
http://www.youtube.com/watch?v=dpNdMIAnKko&feature=list_related&playnext=1&list=AVGxdCwVVULXeirQtAGQ1zMSrueDBv1GHHПредизвикателство беше за мен...,просто тръпка...Да дишам въздуха....,да докосна ръката на милиардер....Докосвала съм милионер...,е милиардер не бях....Сух...с пламъче в очите....,но някак си за годините си...роден е през 1973....прекалено стар...,уморен...дори бих казала в тройна матрица.....
Защо ли? Ами смешно....Снощи например близо до вълните....и красивата лунна пътека...в заведение , което познава прищявките ми....всичко на масата блестеше....

...,но....липсваше един специален прибор с който да извадиш от крачето....

на кралския снежен рак....месце...И...докато чакам...добрите обноски на милионера и милиардера....
прошем пани дженкуе барзо 
...го хванах с онези щипки...дето Дядо Боже ми е дал...и започнах да осмуквам с езиче крачето на снежния рак... :haha: ПОСЛЕДВА КОНФУЗ...:rakeattack:Оооо...порка мизерия.... :haha:как не се сетих...,но не чакаха дълго...след миг и двамата започнаха да смучат....сочното краче на краба....Та ...в общи линии им показах ...,че с пръсТчетата...освен щателно почистване на аналните и носовите канали...могат да позачистят и крачетата/пипалата/на рачето....
И да предстои първия договор....

В петък ще бъде подписан...Но някак си...ми липсва тръпката....,просто няма предизвикателство...Липсва битката...,лесно спечелена.... :haha:

...липсва оня миг...в който изпращам стрелата си...преди да уцеля десетката....просто...вдигам лъка...целя...и съм там...точно там...с лекота с усещането , че винаги съм била там....
И КАКЪВ Е ИЗВОДА...

...МИЛИОНЕР , МИЛИАРДЕР...БЕДЕН...ИЛИ ТАМ НЯКЪДЕ ПО СРЕДАТА....ВСИЧКИ ИМАТ ФЕКАЛИИ...С ДВЕ ДУМИ ПИКАЯТ...И ПЪРДЯТ....

КОЛКОТО ПО-ВИСОКО В ЙЕРАРХИЯТА СА....ТОЛКОВА ПО-МАЛКО СВОБОДА...И ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ КОМПЛЕКСИ.....И СМАЧКАНО ЕГО...Силното ЕГО е за онази другата скала на матрицата....
Взех акъла на един милиардер...,но той моя не успя....

...суета...Боже...кому е нужна...тази суета....