Здравей Гост

Куспидата на 5-ти дом , управители , аспекти , транзити , събития

• 45 Отговора
  • 11186 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Казвам , че в астрологията винаги има последователност...Всяко нещо е на мястото си и всяко нещо е ангажирано с цялото...

Та в този ред ми се иска да поговорим и проследим управителя на 5-ти дом...знак и дом в който е ситуиран и аспекти които прави...
Можем ли да се върнем в годините назад и да си спомним какво се е случвало при транзит на Уран , Нептун и Плутон към него? Дааа...,забравих и Сатурн... ;D

Чудя се в момента Сатурн се движи по 2 дом ,прави тригон към собствената си позиция и секстил към натално Слънце-в натала Сатурн е У5 и се намира в 10 дом ...Наскоро премина през Уран -У6 и през Плутон преди това -У3..
Никакви събития освен обичайното напрежение..

« Последна редакция: Ноември 19, 2011, 09:04:22 am от samoella »

*

Неактивен Antena

• 1189
При транзити към управитвля на 5-ти нямам спомен за нещо съществено, много интересно..
По-скоро към слънцето ми когато е имало аспекти е имало събития по тази тема.
И другото е, че при няколко хармонични аспекта към упр на 5, винаги има и по някой напрегнат и може би затова все още търся съвършенството  ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
При транзити към управитвля на 5-ти нямам спомен за нещо съществено, много интересно..
По-скоро към слънцето ми когато е имало аспекти е имало събития по тази тема.
И другото е, че при няколко хармонични аспекта към упр на 5, винаги има и по някой напрегнат и може би затова все още търся съвършенството  ;D

Тук те подкрепям, Антена - при мен и повечко напрегнати... и повечко търсене на по-така съвършеното се очертава все, знам ли  ::)  ::)  ;D  ;D

??? У5 е Марс, който е в 9-ти, Лъв. Прави квадрат с Юпитер и тригони с Нептун и Луна. И... полусекстили с Уран и Меркурий, точни ::)
У5 е съвпад с Луната на 23* в Овен.
И сега какво да гледам? При точен квадрат на тр.Нептун с Луна, и с К5 съответно, съм забременяла. И в същото време Юпитер тригон с К5 и Луна.
 ::) Тук Луната има по-голяма роля, като че ли.

У5, Сатурн ми е във 2ри дом, във Везни, в съвпад с К1.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
 ;D куспидата на 5-ти приемам, че е Уран, макар и Нептун (и скришом и Юпитер) да имат сериозни претенции ;), наскоро Нептун (който в натала е в 3-ти - объркаха си те управата и диспозиторството) мина през к5... луди, заблудени, но е доста приятно. скоро и дирк. Венера ще мине през куспидата  ;D :798m: :835m: да видим тогава какви песни ще задрънкам... между другото не е за подценяване, че нат. Луна е във въпросния 5-ти и съвсем скоро ще получи едно тригонче от страна на Сатурн  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
;D куспидата на 5-ти приемам, че е Уран, макар и Нептун (и скришом и Юпитер) да имат сериозни претенции ;), наскоро Нептун (който в натала е в 3-ти - объркаха си те управата и диспозиторството) мина през к5... луди, заблудени, но е доста приятно. скоро и дирк. Венера ще мине през куспидата  ;D :798m: :835m: да видим тогава какви песни ще задрънкам... между другото не е за подценяване, че нат. Луна е във въпросния 5-ти и съвсем скоро ще получи едно тригонче от страна на Сатурн  ::)

Добро време...използвай го...Супер отношения с жени и стабилни емоции... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net

даа, какво по-хубаво от стабилизиране на емоциите ;) и то по време на Сатурново... абе глезеник съм с това Сатурново - преди него секстил Сатурн-Слънце, по време секстил с Нептун, и на края тригонче с Луна... какво му трябва на човек?  ;D 

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

даа, какво по-хубаво от стабилизиране на емоциите ;) и то по време на Сатурново... абе глезеник съм с това Сатурново - преди него секстил Сатурн-Слънце, по време секстил с Нептун, и на края тригонче с Луна... какво му трябва на човек?  ;D

Една квадратурка ... ;D..,да го подритне по задника...и да реализира всичките убавини... :P

Та в този ред ми се иска да поговорим и проследим управителя на 5-ти дом...знак и дом в който е ситуиран и аспекти които прави...
Можем ли да се върнем в годините назад и да си спомним какво се е случвало при транзит на Уран , Нептун и Плутон към него? Дааа...,забравих и Сатурн... ;D

У5 ми е Марс, в хороскопа е в съвпад с ІС в Риби, участва в голям воден тригон с Луна и Уран, няма напрегнати аспекти.  :)

При ингрес на Сатурн в Риби емигрирах, отворих нова страница в живота си.
По време на точния съвпад на Сатурн с Марс приключи една от първите ми връзки.

Когато Плутон правеше квадратура към Марс, почина дядо ми по майчина линия.
По време на същата квадратура започнах да тренирам бойни изкуства (при все това, че винаги съм била скарана със спорта). Имаше и поредица от краткотрайни авантюри, но в цялата тая плява едно зърно не намерих.  ;D

След ингреса на Уран в Риби започна връзката с бившия, беше "отворен" тип връзка, най-силно беше застъпен приятелският елемент в нея. Тогава имаше и смяна на дом - в рамките на транзита се преместих два пъти в две различни жилища, в другия край на града. През цялото това време атмосферата вкъщи беше нажежена, майка ми караше втори пубертет, но то си е така по принцип независимо какви транзити има към ІС.

Сега транзитният Плутон прави секстил с нат. Марс и опозиция с нат. Луна, усещам само опозицията. Няма събития, които да засягат лично мен, но има промени в дома, т.е. в най-скоро време предстоят такива, наложителни са. Мисля да се изнасям на друго място.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Аз мисля...,че именно опозицията може да даде възможност за реализацията на секстила... ::) ;D

Дано, че никак не е розово положението, предстоят ми важни решения.
Да видим какво ще донесе юпитеровият разврат.  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Дано, че никак не е розово положението, предстоят ми важни решения.
Да видим какво ще донесе юпитеровият разврат.  ;D

Значи имаш алтернатива... ;D Радвай се на това.... :P

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
юпитерски разврат - чудничко звучи  ;D - ще донесе той нещо, да се надяваме да е +..

аа иначе, Марайче, квадратури бол ;)  ;D има не е да няма..