Здравей Гост

Куспидата на 5-ти дом , управители , аспекти , транзити , събития

• 45 Отговора
  • 11163 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
При мен К5 е в Рак, Луната ми е в Дева, 7-ми дом и точно сега ретрогардния Марс е в съвпад с Луната. Неразбирателства с партньора - много буквално. Чудя се само, когато Марс стане директен дали ще има промяна в ситуацията?

Марс в момента комулира доста енергия...при това я трупа навътре...Просто е като буре с барут...Недоизказаните неща няма да са малко...,когато тръгне директно...
Но от друга страна...,така е по-добре..,защото ще предизвика действия....

*

Неактивен tanya

• 917
При мен К5 е в Рак, Луната ми е в Дева, 7-ми дом и точно сега ретрогардния Марс е в съвпад с Луната. Неразбирателства с партньора - много буквално. Чудя се само, когато Марс стане директен дали ще има промяна в ситуацията?

Марс в момента комулира доста енергия...при това я трупа навътре...Просто е като буре с барут...Недоизказаните неща няма да са малко...,когато тръгне директно...
Но от друга страна...,така е по-добре..,защото ще предизвика действия....
Аз и сега казах доста неща, които ми тежаха и съм таила в мен. Но явно, като стане директен ще предприема нещо, а няма само да приказвам.

Зачетох се в тази тема и реших да погледна при мен.

Интересно нещо открих и ако ми помогнете,супер :)

Прогресивен К5 е въвпад с прогресивен юпитер в 6ти,който е станал ретрограден през годините.Не знам кога точно.
Но прогресивният К5 е в точн тригон с прогресивно слънце в 10ти дом,както върви и към тригон с нат венера в 10ти.

Разглеждам карта на моя близка, която в момента има тр.Сатурн на К5 и тр. Плутон на ДСЦ. У7 е Сатурн, а У5 е Венера. В натала има съвпад Венера със Сатурн, а Плутон съвпада с Луната. Прогресивната й Луна също сега е на Дсц...какво бихте казали...майка й почина преди 6 месеца :(

*

Неактивен Antena

• 1189
Любопитно ми е преди 6 месеца, прогресивната Луна къде е била и също така някоя планета по-сериозна на МЦ или ИЦ имало ли е??
Верен ли е часа на раждане?
Плутон на ДЦ и прогр Луна там, бих свързала по-скоро с някакви партньорски отношения и трансформации..

*

Неактивен kokolino

• 1019
Разглеждам карта на моя близка, която в момента има тр.Сатурн на К5 и тр. Плутон на ДСЦ. У7 е Сатурн, а У5 е Венера. В натала има съвпад Венера със Сатурн, а Плутон съвпада с Луната. Прогресивната й Луна също сега е на Дсц...какво бихте казали...майка й почина преди 6 месеца :(

По-добре ще е да качиш карта :)

ок, получих разрешение  ;)
Плутон на Дсц не е ли индикация за трудности при партньора, вкл. здравословно, но пък У7 на К5 както е в случая...?прогресивната й Луна вече е влязла в Д7, управител на хороскопа и диспозитор на Слънцето...

По-добре ще е да качиш карта :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Много интровертна тази приятелка... ::)

Има интересна карта.... ::)

да, премерена,обрана, не говори излишно, няма бла-бла  ;)доста й е трудно в момента

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
да, премерена,обрана, не говори излишно, няма бла-бла  ;)доста й е трудно в момента

Козирогата Луна... >:(...Ужасно..,просто ужасно!!!
Познато ми е...,това е най-трудната позиция за Луната. Тук въздействието на Сатурн е основния тон за периода.
Видно от планетите в натала..Сатурн е правил доста квадратури към асц, Слънце, Юпитер...Един изключително тежък период. Липса на подкрепа, самота, стегнация..Проблеми с мъже...и жени, неразбиране.

Имам въпрос- майка и ли е била по-изявения родител? ::)

не съм сигурна, 3 деца са, но ми е споделяла, че родителите й не са се разбирали, при все че е нямало развод. Доколкото знам в момента брака й не върви добре, а и тр,Плутон сега на Дсц и У7 на К5 дали може да доведе до раздяла..

Козирогата Луна... >:(...Ужасно..,просто ужасно!!!
Познато ми е...,това е най-трудната позиция за Луната. Тук въздействието на Сатурн е основния тон за периода.
Видно от планетите в натала..Сатурн е правил доста квадратури към асц, Слънце, Юпитер...Един изключително тежък период. Липса на подкрепа, самота, стегнация..Проблеми с мъже...и жени, неразбиране.

Имам въпрос- майка и ли е била по-изявения родител? ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Пo принцип Плутон на к7 може да индикира развод..,но не е задължително...

Ноооо, упр. на 7-ми в/у к5...,може да донесе нов партньор... ::)

хич не е отворена към такива промени, обяснявам си го с кардиналния знак на Дсц....доста е търпелива, а и сега е изцяло отдадена на малкото си дете и работа...как може да се отработи един такъв транзит на Плутон? йога ? а и Сатурн на К5 не свива ли точно сферата на забавления и флиртове...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
хич не е отворена към такива промени, обяснявам си го с кардиналния знак на Дсц....доста е търпелива, а и сега е изцяло отдадена на малкото си дете и работа...как може да се отработи един такъв транзит на Плутон? йога ? а и Сатурн на К5 не свива ли точно сферата на забавления и флиртове...

НЕ !Не бих казала. Сатурн може да забави...,но ще даде любов...Често тя е късна любов, но сериозна ,с чувство за дълг и отговорност...

Както е при мен по дирекции ,У7ми съвпад с К5.......още не съм го срещнала ;D ;D