Здравей Гост

Любовниците в наталната карта

• 36 Отговора
  • 8067 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Любовниците в наталната карта
« -: Ноември 22, 2011, 10:52:42 pm »
Дом , знак , аспекти? :)

Кога и при какви транзити ги срещаме...,как ги разпознаваме...Кога разбираме...и не на последно място...какво се случва след това?

Re: Любовниците в наталната карта
« Отговор #1 -: Ноември 23, 2011, 09:58:51 am »
 :) Много интересна тема...
Ми да видим.. В моят случай - най-точно ги описва Плутон във Везни. Единият е с АС в Скорпион, другият има Плутон в 1-ви дом, съвпад със Слънцето.
Иначе са въздушни - 7-ми дом в Близнаци, и Мерка е там.

А за Марс в Лъв, 9-ти дом - нямам никакви впечатления.

« Отговор #2 -: Ноември 23, 2011, 02:14:53 pm »
Не знаех,че плутон отговаря за любовниците ???
Не е ли марс и слънцето?

*

Неактивен roni_f

• 111
  • Оптимизмът-един от ключовете към успеха!
« Отговор #3 -: Ноември 26, 2011, 12:16:05 pm »
Аз лично срещнах един много интересени различен мъж( в момента) ,когато Сатурн прави съвпад с MC. Срещнах го в началото на съвпада и колкото повече се приближаваше Сатурн до точния съвпад с MC,толкова повече го опознавах и нещата се развиваха.В момента Сатурн ми е с точен съвпад с MC  и имам чуството,че наистина съм срещнала стойностен мъж.Придизвикват се колебания и дилеми :) Дано съм помогнала
Качеството на думите не в това да бъдат изречени,а доказани!

« Отговор #4 -: Ноември 26, 2011, 01:19:38 pm »
Аз лично срещнах един много интересени различен мъж( в момента) ,когато Сатурн прави съвпад с MC. Срещнах го в началото на съвпада и колкото повече се приближаваше Сатурн до точния съвпад с MC,толкова повече го опознавах и нещата се развиваха.В момента Сатурн ми е с точен съвпад с MC  и имам чуството,че наистина съм срещнала стойностен мъж.Придизвикват се колебания и дилеми :) Дано съм помогнала
Аз пък в момента имам съвпад на прогресивен МС със натален сатурн.
Възможно ли е и при мен да се случи като при теб??
И да се случи с мъж козирог например?? 8)
В същото време сатурн ми бе задействан от вчерашното затъмнение,случи се в опозиция с него.
« Последна редакция: Ноември 26, 2011, 01:21:35 pm от santaFe »

*

Неактивен roni_f

• 111
« Отговор #5 -: Ноември 26, 2011, 01:56:56 pm »
Възможно е . Интересното при мене е ,че MC и самои съвпад е във ВЕзни и мъжа,когото срещнах е везни.Не знам и аз какво значи това.Аз помолих за помощ и съвети относно този уви  мъж в една нова темо,но уви,никой не ми отговаря,за да разбера по-подробно :(

*

Неактивен roni_f

• 111
« Отговор #6 -: Ноември 26, 2011, 02:05:58 pm »
дано си ме разбрала,че словореда нещо се е разместил.ПОнякога така се полу4ава :(

« Отговор #7 -: Ноември 26, 2011, 03:09:18 pm »
Не е ли марс и слънцето?

Да, точно така.

Доколкото Слънцето и Марс се свързват с нашия анимус, в женска тема те са сигнификатори на мъжа - не само на съпруга, а и на мъжките типажи, които може да срещаме и привличаме в живота си. Естествено, тези две планети се съчетават и с други показатели в хороскопа, за да се направят окончателни изводи.

Някои астролози считат, че по Слънцето е съпругът, а по Марс - любовникът, но по-скоро тези две планети символизират качествата, които несъзнателно търсим и се стремим да опознаем в интимните си отношения.

За любовниците в моя хороскоп не мога да кажа нищо конкретно  ;D, тъй като дотук брак нямам, но наистина могат да се обособят по-сериозните връзки и да се отбележат някои повтарящи се астрологични сигнатури в картите на мъжете. И забелязвам, че моите обикновено са по знака на Марс, по знака на Десцендента и по планетата в 7 дом, т.е. силно влияние на Нептун/Риби/12 дом, силна Венера (+ силен Телец) или акцентиран Юпитер. По Слънце/Плутон и Овен почти липсват, имала съм една-две такива връзки, но не носят онова усещане за споделеност и пълнота, което ми дава първият типаж, към който несъзнателно се стремя при избор на половинка.  :)

При индийците Юпитер и Марс са сигнификатори на мъжа в женска карта.
Но с оглед на настъпилите промени в социокултурен план Марс започва да се утвърждава и като сигнификатор на съпруга, не само на мъжа-любовник. Те обаче имат други философски възгледи, при тях бракът и семейството са свещени, едно от "дхармичните", т.е. морални задължения, в този смисъл Юпитер също има отношение към брачната институция, но в един по-висш смисъл (не като "договор" между двама души/ Сатурн).

« Отговор #8 -: Ноември 26, 2011, 06:32:26 pm »
При мен Слънце и Марс са почти в съвпад в Лъв в 12 дом и човекът с който имам връзка е в чужбина -по друг какъв начин да го тълкувам?

« Отговор #9 -: Ноември 27, 2011, 12:57:38 pm »

Кога и при какви транзити ги срещаме...,как ги разпознаваме...Кога разбираме...и не на последно място...какво се случва след това?

Здраей Марая
по мои наблюдения срещаме любовниците си с планети в 7 дом и венера
на кратко в общи линии
1. дом - в околната ви среда
2. дом - на гурме, на хубава маса или там дето се наслаждаваме
3. дом - там дето се у4им или сме на курс пък може и на път
4. дом - 4рез блиските си или у дома
5. дом - при игри и развле4ениа
6. дом - на работното си място
7. дом - 4рез другите или 4рез контактите ви
8. дом - тук срещаме любовници които или са обварзани или в процес на раздяла
9. дом - на пьт, в 4ужбина, на семинари
10. дом - на обществени места както и в професията си
11. дом - 4рез приятелския крьг или там кьдето се забавляваме в свободното си време
12. дом - предподставки за тайни любовни афери

Аспектите кьм венера и планети в 7 дом дават допьлнителна информация как сте се развият тези срещи. ;)
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

« Отговор #10 -: Ноември 27, 2011, 03:55:54 pm »
Доби, привет и добре дошъл.  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Ноември 27, 2011, 05:05:08 pm »
Добре дошъл Доби! :-*

За мен е ЧЕСТ и УДОВОЛСТВИЕ ,  на страниците на сайта да пишат такива астролози като теб!

Имаме уникалния шанс да ни разкажеш повече за мидпойнтите....

А за тези , които не те познават искам да кажа...,че ти си един от малкото космобиолози...-практици.... :)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #12 -: Ноември 27, 2011, 05:56:14 pm »
Някъде бях чела, че жени с Венера в първи дом обикновено правят първата крачка. И обикновено не могат да им откажат!:) При мен е точно така.При  всичките ми гаджета, съпруг и т.н. все аз съм активната страна в началото. Иначе транзитите на Уран, които правят аспек с Венера обикновено ми носят любов от прцв поглед. Но е и до години, разбира се.:)

« Отговор #13 -: Ноември 28, 2011, 07:50:45 am »
Не е ли марс и слънцето?

Да, разбира се, че Марс и Слънцето са сигнификаторите.
Просто отбелязах квадратурата Слънце-Плутон, и У7 и планетите в него, които описват мои връзки.
 ;)

« Отговор #14 -: Ноември 28, 2011, 10:34:54 pm »

Здраей Марая
по мои наблюдения срещаме любовниците си с планети в 7 дом и венера
на кратко в общи линии
1. дом - в околната ви среда
2. дом - на гурме, на хубава маса или там дето се наслаждаваме
3. дом - там дето се у4им или сме на курс пък може и на път
4. дом - 4рез блиските си или у дома
5. дом - при игри и развле4ениа
6. дом - на работното си място
7. дом - 4рез другите или 4рез контактите ви
8. дом - тук срещаме любовници които или са обварзани или в процес на раздяла
9. дом - на пьт, в 4ужбина, на семинари
10. дом - на обществени места както и в професията си
11. дом - 4рез приятелския крьг или там кьдето се забавляваме в свободното си време
12. дом - предподставки за тайни любовни афери

Аспектите кьм венера и планети в 7 дом дават допьлнителна информация как сте се развият тези срещи. ;)

Това цялото не го разбрах, ама хич. За транзити на Венера ли става въпрос? Какъв седми дом?  Какво в седми дом?