Здравей Гост

Подарък за Фейри

• 24 Отговора
  • 6181 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Подарък за Фейри
« -: Декември 02, 2011, 04:34:21 pm »
Качи карта...и да кажем по няколко думи.... ;) ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Подарък за Фейри
« Отговор #1 -: Декември 03, 2011, 10:27:22 am »
аууу Марайче с най-голямо удоволствие с оглед, че екшъна тепърва предстои  :-* - около мен има доста новости, но по-натам ще разказвам ;)

Солар и прогерсийки

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #2 -: Декември 03, 2011, 02:49:32 pm »
Фейри, предстоящата година ми се струва доста Сатурнова - транзитен Сатурн в 1-ви, соларен АСЦ в Козирог.. Мисля, че ще поемеш нови отговорности, ще се учиш на повече постоянство и търпение. Добър период за учене, комуникация, можеби ще пътуваш повече, а не изключвам и проблеми от правно естество. Прогресивната ти Луна е в Овен, 6-ти дом - предполагам ще влагаш много хъс и енергия в работата, пази се от преумора, подходящо време да се откажеш от някои вредни навици. Прогресивен Меркурий е навлязъл в 4-ти дом и му предстои съвпад с Венера - може да реализираш някой творчески проект, да предприемеш някаква промяна в дома или да се влюбиш в някой по-млад от теб.  :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #3 -: Февруари 29, 2012, 08:31:43 am »
Аз пък мисля, че може да си  смениш  работата и да изкараш някакъв курс - език, йога, специализация.  Наблегни и на природосъобразния начин на живот, грижи се за себе си, за тялото ти  и то ще ти се отблагодари. Преди да се притесниш си погледни транзитите и прогресиите, пък тогава се кахъри.:)

А аз си мисля, Феъри, че ще поставиш тепърва началото на нещо по-различно, по-сериозно в трудов план.... други противоречии емоции също не са за пренебрегване според мен  ::)
        P.S. Преквалификацията със сигурност ще я има... по-скоро и разнопосочността от твоя страна в желанията ти в работен и дерзаещ план... но ще да е за хубаво :)

малко е раничко, но давам обратна връзка - все пак тенденциите са ясни

- новата сфера на работа все още не е окончателна, но я има, дейността и аз се учудих, че дори мен впечатли.. хаха, но за себе реклама първо шефката ще питам.... интересна е а и се оформя възможност да се върна в издателския бизнес...., но едно по едно, за мен сега е цел №1 да се фокусирам първо върху тази работа
- проблеми с правото да - оказа се, че едно дело от миналата година ми трови нервите малко повече от необходимото - нищо страшно не е според мен и ще мине.... имах проблеми и с един афдфокат (грешките са умишлени), които си беше внушил разни неща....
- за здравето Изключително съм горда и изненадана със себе си, че от 25-ти този месец не пуша и въпреки опитите на някои близки (как го казват психолозите - опити да не успея) не съм пушила - още по-странно е, че открих своя метод и цигарите не само, че не ми липсват, но започвам да се чудя защо чак сега реших да се освободя от това робство? разбира се имам опасения за клицата, макар не усещам някакъв си по-голям глад... но все пак скоро ще направя пречистваща диетка на сокове и кълнове...
- и най-важното - хаха тук едни бръмбари се моткат (по 3-9-ти) току виж Септември отново седна на скамейката хаха, всъщност ако не тази то почти 100% сигурно е, че догодина ще се случи
- в любовен план нещата за сега са спокойни....  :-[ хаха поне на пръв поглед... ::) има леки сътресения от към 12-ти дом, но нищо кой знае колко сърдечно... въпросите по 7-ми са актуални но очевидно след обръщането на сатрун няма да са :))
« Последна редакция: Февруари 29, 2012, 08:34:30 am от Fairy »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #4 -: Февруари 29, 2012, 08:41:29 pm »
 :72:            ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #5 -: Април 07, 2012, 09:14:44 am »
за да не спамя други темички

от 02.04 започнах нова работа като сайт администратор и сео (пр - ако сме по-точни) специалист.  ::)
имам някои колебания и притеснения, все пак тук е публичен форум и не е редно да давам категорична информация към трето/и лица. сред притесненията а прекалено големите задължения (които се очакват от мен), за прекалено ниско, дори унизително заплащане, ниско дори и за тестов период.
Какво мислите?
започване на работа по време на ретро Марс, Мерк и Сатурн?

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #6 -: Април 07, 2012, 09:40:59 am »
Имам впечатления само за започване на работа по време на ретро Меркурий. През 2006 година дъщеря ми започна работа и дори подписа договор точно по време на ретро Меркурий и аз много се притеснявах какво ще стане. Но тъй като тя отдавна искаше тази работа, реших, че е удачно. Сега работи в същата компания на много по-добра позиция и с доста по-високо заплащане, като в този период успя да завърши висшето си обазование и дори 2 магистратури. Само да добавя, тя е с Асц Близнаци и Луна в Близнаци.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #7 -: Април 07, 2012, 09:55:51 am »
Asya, много ти благодаря за отговора, наистина тези въпроси са важни за мен
преди малко се заговорихме и с Мила, тя е на същото мнение, дано този път нещата тръгнат добре, че  >:(

в плановете и тук има учене  ;D

ще пиша де :)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #8 -: Април 07, 2012, 10:07:05 am »
Фейри, вярвам, че нещата ще се развият благоприятно. Пожелавам ти успех от сърце!

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #9 -: Април 07, 2012, 03:29:01 pm »
Фейри, вярвам, че нещата ще се развият благоприятно. Пожелавам ти успех от сърце!

ами да се надяваме, :) не ми се ще след 2-3 месеца упражнението "джоб.бг" да се повтори

не знам дали по-горе става ясно. не ме притеснява дали аз ще се справя добре, а дали обратната страна ще го оцени.. ако така може да се каже ;)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #10 -: Август 05, 2012, 06:15:31 pm »
 ;D продължавам с "обратната" връзка...

да се похваля от септември пак с книжка на училище :) задочник по информационен мениджмънт  ;D (за астро справки записах на 31.07, около 13:30часа, изпитите ми бяха на 11 и 13.07 от 9:00 часа,  ;D на единия се справих с 5,50 а на петък 13-ния 5,25 )

другото ами активно започнах да си поддържам работната страничка, която незнайно защо започнах при ретро мерк (16.03).
както по-горе писах тази година има и сериозен акцент върху кариерата... любовта и купона са сякаш на малко по-заден план

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #11 -: Август 05, 2012, 07:15:28 pm »
          А така, браво на теб... и за обратната връзка и за пътя на развитие и дерзаене... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #12 -: Август 05, 2012, 07:53:27 pm »
          А така, браво на теб... и за обратната връзка и за пътя на развитие и дерзаене... ;D
ами казвам си (и се фукам) нали това е целта на соларите... да видим какво излиза  ;D

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #13 -: Август 06, 2012, 01:22:29 pm »
ами казвам си (и се фукам) нали това е целта на соларите... да видим какво излиза  ;D
:clap:  Супер :58:
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #14 -: Август 06, 2012, 03:52:55 pm »
Fairy, браво и от мен :)
Само една забележчица-избери си: optimisation or optimization