Здравей Гост

Слънчева революция - Солар

• 608 Отговора
  • 173591 Прегледи
*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Слънчева революция - Солар
« Отговор #255 -: Ноември 13, 2011, 05:00:30 pm »
          Пускам за обсъждане един солар на една девойка, която съвсем скоро празнува рожден ден. Неочаквано, но за мен тук има индикации за преместване, нов дом? Ще се радвам да споделите вашето мнение :)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #256 -: Ноември 13, 2011, 09:19:40 pm »
И според мен има. Възможно е да е наследствен или с помощ от роднини,  евентуално банков кредит - освен в 4-и дом виждам активност и в 8-и соларен, но за това трябва да се гледа  и наталната карта плюс транзити и прогресии. 

« Отговор #257 -: Ноември 25, 2011, 08:29:19 am »
има още малко време до рожденния ми ден, но понеже наистина ми се струва, че действието на соларите започва три месеца преди това т.е. моят ще започне да се усеща след 2-3 седмици а и предвид прогресирането на солара и съвпада на соларна луна със соларно мц ми е интересно какво мислите:

http://prikachi.com/images.php?images/395/4075395t.gif

*

Неактивен Ani

• *
  • 15
« Отговор #258 -: Ноември 26, 2011, 12:23:43 am »
Здравейте:)

Как тълкувате сол. Марс r в сол. 6 дом на нат. ДЦ, опозиция нат. Луна (12 д.), Меркурий (1 д.), Венера (12 д.)?
И сол. Меркурий (12 д.), Луна (1 д.), Венера (1 д.) съвпад нат. Марс във 2 дом?

Шанс за работа ::)?

Благодаря предварително, ако някой се включи:)

« Последна редакция: Ноември 27, 2011, 10:17:25 pm от Ani »

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #259 -: Ноември 26, 2011, 12:44:57 am »
аз нищо не разбрах от това..  :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #260 -: Ноември 26, 2011, 03:19:34 am »
Най-добре пусни солар и домове  :)

*

Неактивен Ani

• *
  • 15
« Отговор #261 -: Ноември 26, 2011, 09:34:41 am »
Добре, поставих карта:) Има 4 месеца до РД, но реших да питам, въпреки че не знам къде ще го посрещна, но като гледам на къде вървят нещата вероятно ще е във влака или автобуса, на път.

Много ме е страх от този сол. Марс:(
Дали ще успея да си намеря подходяща работа? Освен здраве и работа друго не ме вълнува.

Благодаря:)
« Последна редакция: Ноември 26, 2011, 09:53:36 pm от Ani »

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #262 -: Ноември 26, 2011, 12:27:37 pm »
Аз мисля, че при теб късмета трябва да е доста изразен по принцип :)
Иначе специално в тази соларна година смятам, че пари няма да ти липсват. Имаш и Плутон на МЦ, при всички случаи ти предстои много съществена промяна, нещо действително значимо.

*

Неактивен Ani

• *
  • 15
« Отговор #263 -: Ноември 26, 2011, 09:50:30 pm »
За късмета при мен... Най-напред нещата хубаво и отвсякъде се объркват, и чак тогава се появява светлинката. Винаги всичко е свързано с някаква жертва и лишение от нещо. Ако просто дойде ей така, после ми излиза през носа. Някои от нещата, които съм искала много силно и продължително се случват, но след време - година, две...
Дано промяната и действително значимото през 2012 да са свързани с нещо позитивно.

Благодаря ти, Антенке:)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #264 -: Ноември 27, 2011, 09:56:27 am »
Зравейте! Качвам солар и карта с натал, транзити и прогресии на моя позната с въпроса има ли шанс да замине на работа в чужбина в близко бъдеще /до половин-една година да речем/.  Предварително благодаря на отзовалите се.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #265 -: Ноември 27, 2011, 05:49:12 pm »
 ;D то не остана много време... а и нали съм подвижно бързам всичко веднага да е ;)
пускам новата соларна

горе долу ми е ясно на къде се е обърнал вятъра, но да чуя и вашата дума. според мен се очертава напрегната година като акцентът май ще е по темите 2-8? ии до някъде 12  :-[ как мислите? от цялата карта най-много ме притесняват Плутон в 12-ти соларен и точния съвпад на соларен Сатурн и н. Плутон, който ще активират и квадратурата към Венера. Изневери, раздели? 

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #266 -: Ноември 27, 2011, 06:03:06 pm »
Аз пък мисля, че може да си  смениш  работата и да изкараш някакъв курс - език, йога, специализация.  Наблегни и на природосъобразния начин на живот, грижи се за себе си, за тялото ти  и то ще ти се отблагодари. Преди да се притесниш си погледни транзитите и прогресиите, пък тогава се кахъри.:)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #267 -: Ноември 27, 2011, 06:46:24 pm »
аа за работата може би ще има промени :) очаквам финализиране на започнатото  :) - нещо, с което никога не съм се занимавала за сега, а за грижите също.. все пак след Сатурн не остава много енергия :), но пък се научаваме и как да я ценим и използваме по-пълноценно :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #268 -: Ноември 27, 2011, 06:49:47 pm »
         А аз си мисля, Феъри, че ще поставиш тепърва началото на нещо по-различно, по-сериозно в трудов план.... други противоречии емоции също не са за пренебрегване според мен  ::)
        P.S. Преквалификацията със сигурност ще я има... по-скоро и разнопосочността от твоя страна в желанията ти в работен и дерзаещ план... но ще да е за хубаво :)
« Последна редакция: Ноември 28, 2011, 06:56:39 am от kokolino »

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #269 -: Ноември 27, 2011, 07:41:25 pm »
 :confuse3: :confuse3: :confuse3: сяяя за дерзаещия план е много рано да се дума  :-[ новички неща при всички положения ... дано да е положително че си е тръпчица  ;D... по темата друг път .. та такива неща се случват около затъмненията  ;D :-[

а за работата знам си малко повече позитивизъм мисля, че скоро ще има резултат от не малко положените усилия :)