Според мен на Марайка й предстои сериозна финансова година, това е основният акцент в тазгодишния солар. Не ми се струва да е много тежка предстоящата година, по-скоро делова, но няма да липсват и предизвикателства (те кога ли са липсвали?).

Ако имаш да прибираш някой имот, няма да мине без борба, но с добре планирана стратегия усилията могат да се увенчаят с успех, вкл. и в отношенията със съдилищата и държавата администрация. Бъди по-предпазлива, ако някой бизнес партньор ти предложи рискова инвестиция, особено ако става въпрос за дългосрочен ангажимент с приемане на много стриктни и обвързващи договорни условия.
Годината носи тенденция за силно присъствие и принос в екипната работа, на това поприще ще имаш възможност да се изявиш в целия си блясък, с оригинални и нестандартни идеи.
Ако трябва да обобщим с една дума каква ще е предстоящата година, според мен ще е стабилизираща, затвърждаваща статуквото, а не година на рязък подем. Има още проблеми за доизчистване.
Силна година според мен ще е следващата соларна, т.е. от края на 2012 до края на 2013. Предстои преминаване на Лунните възли през оста АС/ДС, ще имаш соларен АС в 7 дом, Юпитер ще мине през СЛВ, в опозиция към Слънцето и Меркурий. Има вероятност за някаква промяна в дома, дава ти се възможност за задгранично пътуване и престой в чужбина, не е изключено да се появи и някой контрагент от чужбина с предложение за интересен бизнес.