Здравей Гост

за Марая

• 16 Отговора
  • 3519 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
за Марая
« -: Декември 03, 2011, 10:28:24 am »
 ;D съвсем скоро и нейният солар за следващата година започва да работи. да се качва карта и да видим какво ново ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: за Марая
« Отговор #1 -: Декември 03, 2011, 11:53:36 am »
Слагай картата...Ти ми имаш данните...Само ги зачисти отгоре... :P

Благодаря ти! :902: :798m: :x_70:

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #2 -: Декември 03, 2011, 01:05:01 pm »

;D :-*

:-[ ох, ох, то за такива като мен има една приказка за заспалост  :781m:....  ама айде ;)
« Последна редакция: Декември 03, 2011, 03:29:42 pm от Fairy »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Декември 03, 2011, 03:00:58 pm »
Качила си твоя солар... :854m: :902:

« Отговор #4 -: Декември 08, 2011, 08:34:52 pm »

Според мен на Марайка й предстои сериозна финансова година, това е основният акцент в тазгодишния солар. Не ми се струва да е много тежка предстоящата година, по-скоро делова, но няма да липсват и предизвикателства (те кога ли са липсвали?).  :)

Ако имаш да прибираш някой имот, няма да мине без борба, но с добре планирана стратегия усилията могат да се увенчаят с успех, вкл. и в отношенията със съдилищата и държавата администрация. Бъди по-предпазлива, ако някой бизнес партньор ти предложи рискова инвестиция, особено ако става въпрос за дългосрочен ангажимент с приемане на много стриктни и обвързващи договорни условия.

Годината носи тенденция за силно присъствие и принос в екипната работа, на това поприще ще имаш възможност да се изявиш в целия си блясък, с оригинални и нестандартни идеи.

Ако трябва да обобщим с една дума каква ще е предстоящата година, според мен ще е стабилизираща, затвърждаваща статуквото, а не година на рязък подем. Има още проблеми за доизчистване.

Силна година според мен ще е следващата соларна, т.е. от края на 2012 до края на 2013. Предстои преминаване на Лунните възли през оста АС/ДС, ще имаш соларен АС в 7 дом, Юпитер ще мине през СЛВ, в опозиция към Слънцето и Меркурий. Има вероятност за някаква промяна в дома, дава ти се възможност за задгранично пътуване и престой в чужбина, не е изключено да се появи и някой контрагент от чужбина с предложение за интересен бизнес.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Декември 08, 2011, 08:58:45 pm »

Според мен на Марайка й предстои сериозна финансова година, това е основният акцент в тазгодишния солар. Не ми се струва да е много тежка предстоящата година, по-скоро делова, но няма да липсват и предизвикателства (те кога ли са липсвали?).  :)

Ако имаш да прибираш някой имот, няма да мине без борба, но с добре планирана стратегия усилията могат да се увенчаят с успех, вкл. и в отношенията със съдилищата и държавата администрация. Бъди по-предпазлива, ако някой бизнес партньор ти предложи рискова инвестиция, особено ако става въпрос за дългосрочен ангажимент с приемане на много стриктни и обвързващи договорни условия.

Годината носи тенденция за силно присъствие и принос в екипната работа, на това поприще ще имаш възможност да се изявиш в целия си блясък, с оригинални и нестандартни идеи.

Ако трябва да обобщим с една дума каква ще е предстоящата година, според мен ще е стабилизираща, затвърждаваща статуквото, а не година на рязък подем. Има още проблеми за доизчистване.

Силна година според мен ще е следващата соларна, т.е. от края на 2012 до края на 2013. Предстои преминаване на Лунните възли през оста АС/ДС, ще имаш соларен АС в 7 дом, Юпитер ще мине през СЛВ, в опозиция към Слънцето и Меркурий. Има вероятност за някаква промяна в дома, дава ти се възможност за задгранично пътуване и престой в чужбина, не е изключено да се появи и някой контрагент от чужбина с предложение за интересен бизнес.

Мерси Лили.... :829:...

Ти май 2013-та ми предрече и брак.... ;D :P

Едно е сигурно...през този солар...Вуте и на хартия ще липсва.... :P ;D

« Отговор #6 -: Декември 08, 2011, 09:00:48 pm »

Дано, стига сме хранили пиявиците!  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Декември 08, 2011, 09:04:04 pm »

Дано, стига сме хранили пиявиците!  ;D

При наличието на няколко интересни соларни конфигурации и на тригона сатурн/юпитер-транзит...,соларен аспект опозиция сатурн-луна...ми...сигурно е , че договора за любов ще бъде разтрогнат....,щото в любовта  договорите са излишни... :P ;D...Просто обичаш...

ако не ти се спи...ми звънни... :P :-*

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #8 -: Декември 09, 2011, 08:45:50 am »
На мен ми прави впечатление силният акцент върху 2-ри и 11-ти дом за предстоящата година. Соларен АСЦ във 2-ри натален, соларно Слънце в 11-ти, Сатурн транзитиращ през 11-ти дом, предсои му квадратура с Венера във 2-ри дом У11. Прогресивно новолуние във 2-ри.. Според мен, може да реализираш някоя твоя идея, която да ти донесе добри доходи, да предприемеш някакви социални реформи, да застанеш начело на група или организация.  :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Декември 10, 2011, 03:48:13 pm »
На мен ми прави впечатление силният акцент върху 2-ри и 11-ти дом за предстоящата година. Соларен АСЦ във 2-ри натален, соларно Слънце в 11-ти, Сатурн транзитиращ през 11-ти дом, предсои му квадратура с Венера във 2-ри дом У11. Прогресивно новолуние във 2-ри.. Според мен, може да реализираш някоя твоя идея, която да ти донесе добри доходи, да предприемеш някакви социални реформи, да застанеш начело на група или организация.  :-*

Мерси Таня.... :-* :-*

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #10 -: Декември 10, 2011, 06:22:26 pm »
На к2...,аман от тази тема.... ::)

ами то май целия солар ти е на тази тема - договори, бизнес, преговори, клиенти и партньори ;)  :-*

Оооо...,миналата година беше мега акцентиран солара с 2-ри дом...и вЕрвай ми...нищо добро не видях.... :(...
Тази гледам , че Слънце , Мерк , Възел са се "завързали" в 11-ти.... ;D

в солара единственото по-притеснително е марс (единия на соларен асц.), а другия на нат. МС..., но мисля, че това е по-скоро да не бързаш, когато подписваш договори и да си имаш едно на ум ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Декември 10, 2011, 06:26:10 pm »
На к2...,аман от тази тема.... ::)

ами то май целия солар ти е на тази тема - договори, бизнес, преговори, клиенти и партньори ;)  :-*

Оооо...,миналата година беше мега акцентиран солара с 2-ри дом...и вЕрвай ми...нищо добро не видях.... :(...
Тази гледам , че Слънце , Мерк , Възел са се "завързали" в 11-ти.... ;D

в солара единственото по-притеснително е марс (единия на соларен асц.), а другия на нат. МС..., но мисля, че това е по-скоро да не бързаш, когато подписваш договори и да си имаш едно на ум ;)

Този на наталния МЦ е добре дошъл.... ;D...Чакам го на всеки 2,5г., нямам на асц ... ::)..,а искаш да кажеш , че соларния асц е в съвпад с нат. Марс... ;D...Вдянах...
Марс не ме притеснява...Притеснява ме Венера и Плутон в 12-ти соларен.... ???

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #12 -: Декември 10, 2011, 06:39:40 pm »
 :835m: аааа за венера и плутон в соларен 12-ти, аз съм за дърпане на ушите... че се заигравам с един кретен и нищо хубаво няма да излезе от цялата история ама айде - какво хубаво то смешно си е

Венера в 12-ти соларен не ми звучи чак зле де, ама за Плутон... , който има идея за какво иде реч да казва

п.с. леле тази година двечките имаме разлика в соларните асц. с 2-3гр.  ;D При това забележи - при теб излиза на 13,51гр., на толкова ти е слънцето, при мен същото 11,48 ::) ???
« Последна редакция: Декември 10, 2011, 06:42:52 pm от Fairy »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Декември 10, 2011, 06:51:26 pm »
12-1 : Разкрива тайна любов или факт свързан с подсъзнателния живот..Благоприятства тайния и окултен живот...
Венера в 12-ти...отново дава индикация за тайна любовна връзка...

Плутон в 12-ти...изпитания на духа..,скрити емоции...,но и силна воля за преодоляване на пречки...на заблуди свързани с излишни и пречещи хора...Кармични изпитания , разчистване на обществена карма...
По принцип Плутон дава най-големия ръст в Соларната карта...

Като цяло деня е свързан с Марс...или марсовата енергия е водеща...ЧИСЛОТО НА ГОДИНАТА Е 4...ТО СТАБИЛИЗИРА И МАТЕРИАЛИЗИРА НЕЩАТА..Часа мисля , че е час на Венера...не съм проверявала в програмите....Ако не ме лъже паметта е 14 или 15 лунен ден...Луната е в растяща фаза.... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #14 -: Декември 10, 2011, 07:07:40 pm »
всъщност мисля, че това положение на плутон (в 12-ти) освен физически прояви като раздели, тайни връзки и т.н., може да е много ползотворен, както и ти пишеш, с окултния живот (ее едва ли е случайно, че напоследък се зачетох в автори като Джон Кехоу..), може и ново възприемане или много по-задълбочено разбиране на всички онези въпроси, които тук ни вълнуват ;) защо не и по-добра интеграция към наричаната от мен "нова вяра*" 

както ти пишеш Плутон може да помогне за цялостна трансформация на човека - разбирания, модели, възприятия ;)

а Венера в 12-ти по-скоро би помогнала по-лесно да се материализират трансформациите на Плутон.

а и факта, че соларния асц. е в кардинален знак, при това последния ... струва ми се, че малко неща ще са способни да спрат устрема  ;D

леле много надълбоко се записахме ;D

* под нова вяра аз разбирам все по-осезаемото обединяване на физика и окултизъм ;) 
« Последна редакция: Декември 10, 2011, 07:10:03 pm от Fairy »