Здравей Гост

Слънчевите стрелци

• 8 Отговора
  • 1916 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Слънчевите стрелци
« -: Декември 05, 2011, 01:13:31 pm »
Познавате ли хора със слънца в Стрелец? Как според Вас се вписват в групите? Какво е характерно за тях? С какво ги помните? Какво не харесвате и какво харесвате в тях? ::) :-*

Re: Слънчевите стрелци
« Отговор #1 -: Декември 05, 2011, 06:06:12 pm »
Ми при мен последните години - доста Стрелци се появиха, странно как, преди не ми се е налагало да общувам, а  и не е имало около мен такива ::)...Ми какво да кажа, много добре се вписват в групите - много са адаптивни, но не и на сто процента искрени според мен- умеят да лавират и да се приспособяват в различни ситуации-естествено, имайки предвид, че са подвижен знак...Харесвам това, че лесно завързват контакти, лесно общуват с другите, лесно намират начини да извлекат полза от всякакви ситуации, като че ли обръщат нещата в своя полза независимо как изглежда, че вървят нещата в началото. ??? Не харесвам прекалената самонадеяност, малко високомерие на моменти, висока самооценка не винаги отговаряща на реалността. ;)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #2 -: Декември 05, 2011, 10:17:09 pm »
Познавате ли хора със слънца в Стрелец? Как според Вас се вписват в групите? Какво е характерно за тях? С какво ги помните? Какво не харесвате и какво харесвате в тях? ::) :-*

Ооо аз харесвам много Стрелци!
Моята най-близка приятелка от детството / вече 30 години/ :) е Стрелец.
Мисля че са широкоскроени хора, с чувство за хумор и размах.. А и каквото мислят това си изстрелват съвсем директно. Много са очарователни :)

Имам Юпитер в съвпад със Слънце, може би и това оказва влияние, но за Стрелец лошо не мога да кажа.  ;)

« Отговор #3 -: Декември 06, 2011, 08:13:06 am »
И аз имам две приятелки слънчеви Стрелци ;)
Аз супер добре общувам със Стрелци, това ми е АС!
Обаче ... едната е много-о-о въздушна - разсеяна, пряма до глупост, емоционално инфантилна.
Другата е точно обратното - понякога си мисля, че има повече Козирог в нея. ::) (не съм гледала картата).

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #4 -: Декември 06, 2011, 09:08:07 am »
 И аз имах приятелка Стрелец, беше съпруга на един от добрите ми приятели/телец/, 
но се разделиха малко след като спрях да пътувам  :785:.
 Всяка седмица ги сдобрявах, наистина беше прекалено пряма,
харесвах я, но си замина за Русия като се разделиха, не съм я виждала от години и днес погледнах във ФБ и установих, че има рожден ден  :902:

*

Неактивен teia

• **
  • 74
« Отговор #5 -: Декември 08, 2011, 12:31:35 pm »
Дъщеря ми има Слънце в Стрелец. Това което ми харесва е логичен ,старателен и прилежен характер ; силно развито чувство за отговорност. Но прекалено силно изразено желание и дори борба да бъде първа на всяка цена.

« Отговор #6 -: Декември 08, 2011, 12:39:53 pm »
Повече харесвам жените Стрелци, това което съм забелязала у всички с които контактувам че са много действени и малко хленчещи /обратното на мен която все хленчи и малко действа/, определено аз имам какво да науча от тях ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Декември 08, 2011, 03:53:20 pm »
Повече харесвам жените Стрелци, това което съм забелязала у всички с които контактувам че са много действени и малко хленчещи /обратното на мен която все хленчи и малко действа/, определено аз имам какво да науча от тях ;)

По принцип всички се учим...,дори и ние стрелците...не сме научени на всичко.... :P

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #8 -: Декември 10, 2011, 09:40:43 am »
според мен слънчевите стрелци са много контактни - сигурно и с ламята Спаска от Мелмак ще опитат да се сприятелят. Но (каква красива думичка, а?). Често се мислим, че всички са също като нас - откровени, прями, без задни мисли..., а за жалост хората далеч не са такива.
не съм се замисляла за Меркурий дали има значение в кой знак е и колко влияние оказва, но определено стрелците са приказливи, прекалено понякога, на мен ми е идвало да си захапвам голямата уста, че да вземе да млъкне - като под млъкне нямам предвид обикновеното плямпане, а казване на неща, които не би трябвало да се казват. На мен лично тази прямост ми е изигравала многократно не особено забавни опитности.  :898m: - ама хората са си го казали 7г. се учим да приказваме, 70 да мълчим :)
Едно от най-хубавите качества на Стрелеца е, че дори и на 90г. да е пак има неуморно желание да учи, учи, учи - разбира се, това може да доведе до коренна промяна в светогледа и изобщо разбиранията за света. е нали е подвижен - обича новото.

За хленченето незнам, струва ми се, че стрелците са склонни да "хленчат", когато са подложени на напрежение, но тъпото е, че много рядко "хленчим" за истинския проблем. ужким много се говори, но сякаш искаме другите сами да се досетят точно къде и какво ни мъчи.

ами за сега толкова

аа и един съвет, дори и да има луна или венера в земен знак, не си давайте дебитната карта на жена стрелец (мъжете май са по-разумни в пазаруването), по принцип умее да пазарува добре, но имайте си едно предвид ;)  :836m: