По молба на Зъболекар 

Луната е точно на куспидата на 9 дом.Ретро Уран и Юпитер в съвпад с АСЦ.
Какво търсим и кое ти е интересно за разглеждане? 
Едит: Рядко срещана неаспектирана Луница ! (ако не броим полусекстилите към Слънце,Марс и аспекта с възлите,както и сескиквадрата към Юпитер,Уран и АСЦ,но нали става въпрос само за мажорни,не и минорни аспекти)
Сори, ходих на кафене и едва сега се връщам.
Много ми се щеше да побеседваме върху хороскопа и това какъв астролог е . Знам ,че темата е дъвкана в много астрологични сайтове ,но не си спомням някъде да беше разглеждан нейния собствен хороскоп .
Бях готов да се обзаложа ,че има Сатурн разположен от първи до трети дом ,но както един политик казваше -да ,да ...ама ,не!
Както и да е

,открих си други нещица ,които обясняват желанието и за медийна изява .
Юпитер в четвърти квадрант на хороскопа аспект със Сатурн.
-астролог стремящ се да докаже своята значимост .Тя е тази ,която знае всичко и може да определи всичко и всички. Сатурн е разположен във втори квадрант на хороскопа .Важна час в нейната история заема произхода и.
Чрез разрешаването на чуждите проблеми тя открива начин да се справя със своите .
Авторитетът и като астролог винаги ще е поставян под съмнение Сатурн /Скорпион ,Слънце ,луна ,меркурий в трети квадрант с аспекти към Нептун.
Уран на АСЦ я определят ,като човек ,който сам определя своята свобода ,но е в Рак,+Марс в трети квадрант в Овен ,което я кара да отрича връзките с произхода си и да се прави ,че не ги забелязва. ( има родствена връзка с Владимир Димитров МАЙСТОРА ). Хората ,които търсят услугите и най-често се чувстват ограничени от обстоятелствата в живота. Пропагандира тезата ,че чрез астрологията може да се постигне лична свобода ,която може да надскочи рамките на заложеното в хороскопа.
Въпросният Юпитер в Рак и четвърти квадрант+съвпада с АСЦ, показва стремежа и да се изявява като гуру в обществения сектор.Към нея най-често биват привлечени млади астролози ,които като понапреднат със знанията си осъзнават ,че знания и компетентност ,не винаги се свързват с многото информация ,която един човек може да им предостави.
С Плутон в първи квадрант ,Лъв, желанието да влезе в ролята на Бог определящ съдбата,Магьосник -астролог ,който може да се справи с всичко .
Изненада ме факта ,че е много открита и не се съобразява от условностите на произход на хората с които общува.
Вероятно точните прогнози са базирани по -скоро на повишена емпатия ,както и предразполагането на клиента сам да си каже какъв му е проблема Нептун във втори квадрант ,Везни +тригон към Луна.