Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 850551 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re: "Говорилня"
« Отговор #620 -: Февруари 03, 2009, 05:58:01 pm »
Уранова опозиция (цикъл)     :o

Фигуристка роди 2 дни след смъртта си

http://info.rozali.com/novini/p9602.html

*

momi

• 12
« Отговор #621 -: Февруари 09, 2009, 10:16:50 pm »

« Отговор #622 -: Февруари 10, 2009, 08:56:51 pm »
 ;D ;D ;D ;D ;
О няколко дена издирвам наталната карта на Алена (не много упорито ,но ми се щеше да я погледна и ако някой ая знае да ми даде препратка ) ,но в процеса на търсене налетях на тази страница .
http://astrollusion.free.bg/
Така ме разсмя ,че просто не се удържам и я препрочитам вече трети път . Особено се хилих ня някои моменти ,но израза дърт астролог направо ме кара да рева от смях.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #623 -: Февруари 10, 2009, 09:20:23 pm »
На мен преди време често ми се налагаше да търся и намирам специфична информация, та се специализирах  с гугъл ;D . Родена е на 26 януари 1955 година в гр. София, Асц. Рак. почти на ръба на Лъв. Вероятно може да се намери и точен час, но смятам, че това е достатъчно.

Пускам и линк:

За Алена от Уикипедия

Инфо от Кармичен кръг

Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #624 -: Февруари 10, 2009, 09:27:47 pm »
В единствената книжка на Алена,която се изхитрих навремето да си взема  :-[ (тази за Хирон/Лилит),тя е сложила картата си(без да го заявява),26.1.1955,часа и мястото не са обявени,но в картата АСЦ е 24,54 Рак,а МЦ 6,27 Овен. ;)

« Отговор #625 -: Февруари 10, 2009, 09:37:52 pm »
В единствената книжка на Алена,която се изхитрих навремето да си взема  :-[ (тази за Хирон/Лилит),тя е сложила картата си(без да го заявява),26.1.1955,часа и мястото не са обявени,но в картата АСЦ е 24,54 Рак,а МЦ 6,27 Овен. ;)
Прочети статията ,моля те !

Ревах от смях. Може и да се занимавам с астрология ,но никога не съм бил от пристрастените фенове , а тази статия направо ми разби детската психика ;D ;D ;D ;D

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #626 -: Февруари 10, 2009, 09:49:06 pm »
Копни я във форума, ако не е дълга. Аз не съм я чела.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #627 -: Февруари 10, 2009, 09:54:05 pm »
По молба на Зъболекар  ;)

Луната е точно на куспидата на 9 дом.Ретро Уран и Юпитер в съвпад с АСЦ.

Какво търсим и кое ти е интересно за разглеждане?  ::)

Едит: Рядко срещана неаспектирана Луница ! (ако не броим полусекстилите към Слънце,Марс и аспекта с възлите,както и сескиквадрата към Юпитер,Уран и АСЦ,но нали става въпрос само за мажорни,не и минорни аспекти)
« Последна редакция: Февруари 10, 2009, 09:58:48 pm от Sinyhe »

« Отговор #628 -: Февруари 10, 2009, 09:55:16 pm »
Копни я във форума, ако не е дълга. Аз не съм я чела.
Определено е дълга , но пуснах линк към нея

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #629 -: Февруари 10, 2009, 09:58:40 pm »
Сори, помислих, че имаш предвид труда на  Алена. Това съм го чела, наистина е забавно, но също полезно четиво.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #630 -: Февруари 10, 2009, 10:04:27 pm »
Картата я бая "чужбинска"  ;D- с Юпитер на АСЦ (само че ретро) и упр на АСЦ в съвпад с К9 и Южен възел в 12 дом .

Доколкото помня се е запознала с астрологията извън Б-я.Ако се и не лъжа има и голяма практика с чужденци (особено Германия).Но явно ретро Юпитера в Рак на АСЦ я е закотвил тук(вероятно е имала възможности да живее и да се развива извън родината си).  ;)

Хайде пак едит  ;D : това се засилва и от УПР на 9 дом в 4 дом и упр на 4 дом в знак Стрелец.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #631 -: Февруари 10, 2009, 10:38:44 pm »
Картата я бая "чужбинска"  ;D- с Юпитер на АСЦ (само че ретро) и упр на АСЦ в съвпад с К9 и Южен възел в 12 дом .

Доколкото помня се е запознала с астрологията извън Б-я.Ако се и не лъжа има и голяма практика с чужденци (особено Германия).Но явно ретро Юпитера в Рак на АСЦ я е закотвил тук(вероятно е имала възможности да живее и да се развива извън родината си).  ;)

Хайде пак едит  ;D : това се засилва и от УПР на 9 дом в 4 дом и упр на 4 дом в знак Стрелец.
първия учител на алена е японец.учила е в тибет и е живяла там.след това идва връзката с германия.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #632 -: Февруари 10, 2009, 10:50:46 pm »
;D ;D ;D ;D ;
О няколко дена издирвам наталната карта на Алена (не много упорито ,но ми се щеше да я погледна и ако някой ая знае да ми даде препратка ) ,но в процеса на търсене налетях на тази страница .
Така ме разсмя ,че просто не се удържам и я препрочитам вече трети път . Особено се хилих ня някои моменти ,но израза дърт астролог направо ме кара да рева от смях.
еееее,този дето я е писал не е добре.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #633 -: Февруари 11, 2009, 12:42:03 am »
По молба на Зъболекар  ;)

Луната е точно на куспидата на 9 дом.Ретро Уран и Юпитер в съвпад с АСЦ.

Какво търсим и кое ти е интересно за разглеждане?  ::)

Едит: Рядко срещана неаспектирана Луница ! (ако не броим полусекстилите към Слънце,Марс и аспекта с възлите,както и сескиквадрата към Юпитер,Уран и АСЦ,но нали става въпрос само за мажорни,не и минорни аспекти)

Сори, ходих на кафене и едва сега се връщам.

Много ми се щеше да побеседваме върху хороскопа и това какъв астролог е . Знам ,че темата е дъвкана в много астрологични сайтове ,но не си спомням някъде да беше разглеждан нейния собствен хороскоп .
Бях готов да се обзаложа ,че има Сатурн разположен от първи до трети дом ,но както един политик казваше -да ,да  ...ама ,не!
Както и да е  ;D ,открих си други нещица ,които обясняват желанието и за медийна изява .
Юпитер в четвърти квадрант на хороскопа  аспект със Сатурн.
-астролог стремящ се да докаже своята значимост .Тя е тази ,която знае всичко и може да определи всичко и всички. Сатурн е разположен във втори квадрант на хороскопа .Важна час в нейната история заема произхода и.
Чрез разрешаването на чуждите проблеми тя открива начин да се справя със своите .
Авторитетът и като астролог винаги ще е поставян под съмнение Сатурн /Скорпион  ,Слънце ,луна ,меркурий в трети квадрант с аспекти към Нептун.

Уран на АСЦ я определят ,като човек ,който сам определя своята свобода ,но е в Рак,+Марс в трети квадрант в Овен ,което я кара да отрича връзките с произхода си и да се прави ,че не ги забелязва. ( има родствена връзка с Владимир  Димитров МАЙСТОРА ). Хората ,които търсят услугите и най-често се чувстват ограничени от обстоятелствата в живота. Пропагандира тезата ,че чрез астрологията може да се постигне лична свобода ,която може да надскочи рамките на заложеното в хороскопа.
 Въпросният  Юпитер  в Рак и четвърти квадрант+съвпада с АСЦ, показва стремежа и да се изявява като гуру в обществения сектор.Към нея най-често биват привлечени млади астролози ,които като понапреднат със знанията си осъзнават ,че знания и компетентност ,не винаги се свързват с многото информация ,която един човек може да им предостави.
С Плутон в първи квадрант ,Лъв, желанието да влезе в ролята на Бог определящ съдбата,Магьосник -астролог ,който може да се справи с всичко .
Изненада ме факта ,че е много открита и не се съобразява от  условностите на произход на хората с които общува.
Вероятно точните прогнози са базирани по -скоро на повишена емпатия ,както и предразполагането на клиента сам да си каже какъв му е проблема Нептун във втори квадрант ,Везни +тригон към Луна.

« Отговор #634 -: Февруари 11, 2009, 12:59:56 am »
 :o :o :o :o :o :o
Видях и тарифите

Пълен астрологично -кармичен хороскоп - 1430.00 лв :o
пълен астрологичен-820.00лв

никой да не е посмял да мрънка за хороскоп в тоя форум ,чеееееееее.........  шъ му съдера кожата  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
(рева от смях, но може да се дължи и на биричките ,които поех вътрешно,а ме хваща от малко)

« Отговор #635 -: Февруари 11, 2009, 01:04:44 am »
Ха,ха ,ха  ....ша паднъ от стола
посочване на подходящ брачен партньор според звездната карта -96.00лв
останалите цени може да видите и сами ,че не съм в състояние да ги описвам  ;D ;D ;D
http://www.karm-krag.com/files/uslugi.pdf

*

Nebesna

« Отговор #636 -: Февруари 11, 2009, 01:17:31 am »
По картата:
Фаустов комплекс: Плутон в опозиция на Меркурий в разнобой със Свръх-Аза - Сатурн. Оттук идва интересът към окултните науки и невидимото за очите. Опозицията на Плутон с Меркурий, пък от своя страна засяга финансови домове, а Сатурн е в хазартния 5-ти дом, където ми се струва, че тя има голям проблем с "личното творчество" и много често преекспонира думичката "Аз".

При нея обаче е съчетано с голяма доза фатализъм. Аз-ът е отслабен от несъзнаваното - Слънце в квадрат с Нептун. Веднага привеждам един факт. Тя твърди, че е въвела термина "кармична забрана" и борави с т.нар. кармични забрани за брак, кармични забрани за раждане на дете и т.н.

На друго ниво: Уран е в съвпад с Юпитер - "щастливия случай", Сатурн е в тригон с Юпитер - "аспекта на благосклонната съдба".
« Последна редакция: Февруари 11, 2009, 01:24:35 am от Nebesna »

« Отговор #637 -: Февруари 11, 2009, 01:24:51 am »
По картата:
Фаустов комплекс: Плутон в опозиция на Меркурий в разнобой със Свръх-Аза - Сатурн. Оттук идва интересът към окултните науки и невидимото за очите. Опозицията на Плутон с Меркурий, пък от своя страна засяга финансови домове, а Сатурн е в хазартния 5-ти дом, където ми се струва, че тя има голям проблем с "личното творчество" и много често преекспонира думичката "Аз".

На това му обърнах внимание ,но сигурно съм забравил да го отбележа .Явно съм се опияндечил в повечко отколкото предполагах ??? ;D
« Последна редакция: Февруари 11, 2009, 01:29:13 am от ЗЪБОЛЕКАР »

*

Nebesna

« Отговор #638 -: Февруари 11, 2009, 01:44:31 am »
Седми дом показва способностите за консултация "очи в очи". Тъй като Слънцето идва от 7-ми дом и управлява финансовия 2-ри (това е домът и на личната сигурност), тя е изключително субективна и зависима във своето финансово състояние от човека, който консултира. Квадратът на Слънце с Нептун дава постоянни страхове относно финансвото оцеляване и най-вече има отношение към финасвото благополучие в края на живота (Нептун в 4-ти дом). Този аспект дава много фатализъм и склонност да проектира собствените си страхове върху клиента по време на консултацията.

*

Skarlet

« Отговор #639 -: Февруари 11, 2009, 08:04:38 am »
С риск да ме оплюете-моля ви,спрете.Нека не коментираме хороскопа на който и да било астролог.Мисля,че не е етично.А относно цените,сами знаете колко е трудоемко и отговорно за направиш хороскоп.Всеки сам определя цената на труда си.Аз не ги намирам толкова стряскащи.