лошо Седларов, лошо хубавко е да си имаш Нептунец на видно място днес се бъзикахме с една приятелка по телефона относно пиенето - тя си има Нептун в 5 дом, а моят Нептун в новата карта е на 2* от Мс и тя заключи "бреееей ти ще станеш известен алкохолик" - още се смея със сълзи на това а наздраве
Цитат на: Sinyhe в Февруари 11, 2009, 11:25:51 pmБе,тази вечер само аз ли съм "трезвеник"? Вземи си бележка и се поправи.Който се цепи от колектива.....после колектива му го .......
Бе,тази вечер само аз ли съм "трезвеник"?
Ще ме утрепете днеска с бисери,честно Козирога в мен още малко и магазин ще отвори Аааа Скарлет,изкусна манипулаторка си ти била
ама скарлетка що си толкова лоша?ама много те обичам!кат рече бира...ей полудях.така ми се допи,чее...пратих ги за бира в дъжда!
хахахаааааааааааа абе хора Гъде вий Луната, че пощръкляхте всичките хахахаааааааа ... ооох сълзите ми текат и оплюх монитора от смях Скарлетооооо, ши са удавя с водката бря а Зъболекарю, тя мацата е по-цапната по устата и от мен и си е доста веща в астрологията и номерологията ама я сърби и нея езикът да ги дрънка едниииии
Цитат на: maraj в Февруари 11, 2009, 11:43:00 pmама скарлетка що си толкова лоша?ама много те обичам!кат рече бира...ей полудях.така ми се допи,чее...пратих ги за бира в дъжда! Лоша е на баба ти фурката. Аз съм страшно заразителна във всичко.
наздраве! приемате ли още един алгоколик ;Dв клуба? наядохме се ,готвихме,сега и да се нафиркаме иииии......жална му маика на форума ни миличкия как шъ съ справи с група *пиани* професионални *астролози.щот сме по-добри понякога и от алена!
На фона на всичкия хилеж покрай форума и в къщи се оформи една веселба . Племенника взел един пистолет с вода и започна да пръска с него из апартамента и на репликата на баба му че ще му дърпа ушите възмутено и се сопна . Не стига, че ти наплавих къщата клистално чиста ами ме обиждаш ,че съм плавил бели
Цитат на: ЗЪБОЛЕКАР в Февруари 11, 2009, 11:54:58 pmНа фона на всичкия хилеж покрай форума и в къщи се оформи една веселба . Племенника взел един пистолет с вода и започна да пръска с него из апартамента и на репликата на баба му че ще му дърпа ушите възмутено и се сопна . Не стига, че ти наплавих къщата клистално чиста ами ме обиждаш ,че съм плавил бели Плавилно отбелязва детето.Не стига,че изчистило,ами сте недоволни.Да не е Раче,милото,та е останало нелазблано?
хахахааааааааааааааааа горките раци пак ги подкарахте ... абе ей хораааа, то от толкоз хилене утре да не ревем а