Следите ли новинарските емисии?
6,3 по Рихтер уби десетки в Италия*От безкрайно любопитство разгледах картата на Италия, както и транзитите за днес. Все още не мога да навържа всичката информация, но ако някой реши да се включи и да ме упъти дали съм в правилна посока в мислите си, а и просто за дискусията, ще ми е хубаво, а и ще науча нещо ново.
От прочетеното в интернет видях, че Юпитер, Уран и Нептун се явяват като някакъв сигнал за събития от този тип - земетресенията. И Плутон също - поне това прочетох във форума.
В момента Юпитер и Нептун транзитират през 3 дом Водолей в картата на Италия, Плутон през 2 дом, а Уран през 4-ти дом Риби.
Не знам дали при мунданната астрология се употребява "рождена карта", но така или иначе ще ме разберете.

АС на Италия е Скорпион, а Плутон е в квадрат с АС.
Транзитен Юпитер е бил в тригон със Слънцето(8 дом, Близнаци) до 6-ти Април(включително).
Транзитен Уран е в тригон със Сатурн (9 дом, Рак) и ще е така още една седмица.
На 5-ти Април транзитен Марс е направил квадрат с Уран(8 дом, Близнаци)
На 5-ти Април транзитен Юпитер е направил тригон със СЛВ( 8 дом, Близнаци).
На 6-ти Април транзитен СЛВ прави тригон с Нептун(11 дом, Везни).
И Плутон е ретро.
А транзитен Хирон е в опозиция на Марс почти до края на месеца.
Кое е важното и значимото във всичките тези аспекти и въобще има ли нещо, което да е важно?
Не обърнах внимание на другите аспекти, тези ми се набиха в интуицията, защото дори и на погледа не ми се набиха, а на интуицията.

Ето картата на Италия.

п.п. Вече забелязвам и защо Италия толкова ми харесва - много въздух, малко огън и вода, никаква земя, стелум в 8-ми дом - много ми е познато това.