Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 848360 Прегледи
*

crazy_666_999

Re: "Говорилня"
« Отговор #1320 -: Април 05, 2009, 01:48:33 am »
Драга редактор,
Ас учи България. Дошъл научи образование-получи диплом. Учи топре.
Има пари, има момиче. Момиче убаф. Българска.
Момиче чете весник двадесе четири часа. Не чете весник двадесе четири часа -весник казва се двадесе четири часа.Весник пише хороскоп. На хороскоп зодий. Момиче зодий офца - ас офца.
Пише зодий офца: секс два. Прави секс два. Топре!
На друга ден пише секс три. Прави три. Топре!
На трета пише пет. Прави пет.
Почне пише всяка ден шес, шес… Не топре! Не спи. Не учи. Крака трепери.

Всяка ден дванадесе не може!
Моли драга редактор,
Драга редактор,
нареди пише на хороскоп секс до две. По-вече цифра - НЕ!
Благодарен: РИБЕЙРО ПИНТО ХОСЕ ГИЛЯРДО ДУ НАШСИМЕНУ

;D ;D ;D

*

porto_kalka

« Отговор #1321 -: Април 05, 2009, 09:26:27 am »
Само глупавият допуска два пъти една и съща грешка. Аз като видях, че опозицията на транзитния Юпитер в Козирог с моя рожден Юпитер в Рак стана точна и транзитния направи квадрат с Марс, си взех отпуска. Понякога трябва да прецениш собствените си възможности, а не да се хвърляш стремглаво и саморазрушително в ситуациите и в живота. Мисля, че постъпих мъдро, понеже точно в този период напрежението беше голямо и най-добрата реакция беше УЕДИНЕНИЕТО.
Съвсем скоро и на мен транзитния Юпитер ще ми активира наталния квадрат Марс/Юпитер /ще е в съвпад с Марс/, ама съм мнооооого далече от мисълта за уединение.
Точно обратното - ще ходя за няколко дни в чужбина с любимия и едни приятели /там в началото на май се пада ;D/.

*

Nebesna

« Отговор #1322 -: Април 05, 2009, 02:35:33 pm »
Само глупавият допуска два пъти една и съща грешка. Аз като видях, че опозицията на транзитния Юпитер в Козирог с моя рожден Юпитер в Рак стана точна и транзитния направи квадрат с Марс, си взех отпуска. Понякога трябва да прецениш собствените си възможности, а не да се хвърляш стремглаво и саморазрушително в ситуациите и в живота. Мисля, че постъпих мъдро, понеже точно в този период напрежението беше голямо и най-добрата реакция беше УЕДИНЕНИЕТО.
Съвсем скоро и на мен транзитния Юпитер ще ми активира наталния квадрат Марс/Юпитер /ще е в съвпад с Марс/, ама съм мнооооого далече от мисълта за уединение.
Точно обратното - ще ходя за няколко дни в чужбина с любимия и едни приятели /там в началото на май се пада ;D/.

Случаят е различен. Тр. Юпитер в Козирог прави тао-квадрат с наталната квадратура Юпитер/Марс (Рак/Везни). Празният дом беше в Овен - 4-ти (уединение). Просто се затворих у дома си. Това е. Може да звучи като бягство от действителността, но не съм толкова глупава да си троша главата всеки път, когато се чувствам преуморена от "въртележката" на живота.

*

porto_kalka

« Отговор #1323 -: Април 06, 2009, 09:49:15 am »
Случаят е различен. Тр. Юпитер в Козирог прави тао-квадрат с наталната квадратура Юпитер/Марс (Рак/Везни). Празният дом беше в Овен - 4-ти (уединение). Просто се затворих у дома си. Това е. Може да звучи като бягство от действителността, но не съм толкова глупава да си троша главата всеки път, когато се чувствам преуморена от "въртележката" на живота.
Едно е да се уединиш, защото се чувстваш напрегната и уморена от „въртележката на живота”, а съвсем друго поради това, че си видял някакъв транзитен аспект, който си го тълкуваш в негативен план.
Понеже казваш, че „само глупавият допуска два пъти една и съща грешка” да разбираме, че при същия транзит преди 12 години не си си взела отпуска, не си се уединила  … и какво?

Вторачването в личните карти /и личните драми/ тук е по-често във вреда, отколкото от полза, защото масово не се знаят основни принципи в астрологията, а от там съответно не може да се разчита и на правилно тълкуване.   

*

Nebesna

Re:"Говорилня"
« Отговор #1324 -: Април 06, 2009, 11:18:44 am »
Както и да е. Аз направих своя избор в една конкретна ситуация.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #1325 -: Април 06, 2009, 03:38:54 pm »
Следите ли новинарските емисии?  :-[

6,3 по Рихтер уби десетки в Италия*

От безкрайно любопитство разгледах картата на Италия, както и транзитите за днес. Все още не мога да навържа всичката информация, но ако някой реши да се включи и да ме упъти дали съм в правилна посока в мислите си, а и просто за дискусията, ще ми е хубаво, а и ще науча нещо ново.
От прочетеното в интернет видях, че Юпитер, Уран и Нептун се явяват като някакъв сигнал за събития от този тип - земетресенията. И Плутон също - поне това прочетох във форума.
В момента Юпитер и Нептун транзитират през 3 дом Водолей в картата на Италия, Плутон през 2 дом, а Уран през 4-ти дом Риби.
Не знам дали при мунданната астрология се употребява "рождена карта", но така или иначе ще ме разберете.  ;D
АС на Италия е Скорпион, а Плутон е в квадрат с АС.

Транзитен Юпитер е бил в тригон със Слънцето(8 дом, Близнаци) до 6-ти Април(включително).
Транзитен Уран е в тригон със Сатурн (9 дом, Рак) и ще е така още една седмица.

На 5-ти Април транзитен Марс е направил квадрат с Уран(8 дом, Близнаци)
На 5-ти Април транзитен Юпитер е направил тригон със СЛВ( 8 дом, Близнаци).
На 6-ти Април транзитен СЛВ прави тригон с Нептун(11 дом, Везни).
И Плутон е ретро.
А транзитен Хирон е в опозиция на Марс почти до края на месеца.

Кое е важното и значимото във всичките тези аспекти и въобще има ли нещо, което да е важно?
Не обърнах внимание на другите аспекти, тези ми се набиха в интуицията, защото дори и на погледа не ми се набиха, а на интуицията.  ;D

Ето картата на Италия.

п.п. Вече забелязвам и защо Италия толкова ми харесва - много въздух, малко огън и вода, никаква земя, стелум в 8-ми дом - много ми е познато това.  ;D :D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1326 -: Април 06, 2009, 03:50:43 pm »
По тази карта събитието има резон:

Опозицията Сатурн- Марс попада в 10/4 дом и квадратира наталният Уран и К8.

Повтаря се планетна връзка Уран/Марс- транзитен Уран в куинконс с натален Марс.

В натала има аспект между Уран и Марс.

Макар и с 2 градуса орбиса може да броим Луна съвпад МЦ опозиция ИЦ по време на събитието.

Това е което ми се наби освен от това което си описала.Но си имаме тема за земетресения и катаклизми и е добре такива карти и случаи да се слагат там  ;)

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #1327 -: Април 06, 2009, 03:57:54 pm »
Отнесени от вихъра и с пълно право.  :-[ Не съм видяла темата за земетресенията, а може би дори съм я чела, докато съм се ровила в информацията, но не съм я "видяла"  :D :-[
Сега ще я потърся и ще се самоцитирам в нея, а с твое позволение ще цитирам и теб.  8)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1328 -: Април 06, 2009, 03:58:53 pm »
Разбира се така е по-добре,копирай постовете там  ;)

« Отговор #1329 -: Април 07, 2009, 02:14:37 pm »
Тези дни всички Деви могат да изпаднат във възторг от  мен  :-\.  Сутринта на една колежка и доиде на ум да размества разни предмети (които не са от съществена важност ) и до този час на деня съм успял да върна всичко на старите места ??? .
Не съм го сторил с мисъл , а просто докато минавам покрай някоя от вещите съм я хващал  несъзнателно в ръка и хоп на предишното място.
Преди десет минути ми изпляскаха ,че съм като Монк (от сериал ,който са давали по телевизията) .
Оставам поразен от тази нова особеност в себе си :-\ ???

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1330 -: Април 07, 2009, 02:19:02 pm »
Не ти е нова способността,просто Луната в Дева ти влия днес  ;) ;D

« Отговор #1331 -: Април 07, 2009, 11:10:05 pm »
Ох, сега прозорците изпръщяха и ми изкараха акъла.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

aiia

« Отговор #1332 -: Април 08, 2009, 08:11:16 pm »
Да ви попитам, как става номера с отслабването при пълнолуние?  8) Мисля да го приложа утре. Ама цял ден ли трябва да гладувам?  :-[
Чувала съм, че вечер при пълнолуние се яде кисело мляко с лимон... друго какво ще ми препоръчате?

Благодаря  ::)

« Отговор #1333 -: Април 08, 2009, 09:27:02 pm »
http://www.astrohoroscope.info/lunenhoroskop.php
Тук можеш да следиш във всеки ден за какво благоприятства позицията на луната, разгледай и календара за месеца, а какво точно да се яде, не знам. Май "нищо " ще е най-добре  ;D
 Кликни върху "диети".

*

Skarlet

« Отговор #1334 -: Април 08, 2009, 10:29:42 pm »
Да ви попитам, как става номера с отслабването при пълнолуние?  8) Мисля да го приложа утре. Ама цял ден ли трябва да гладувам?  :-[
Чувала съм, че вечер при пълнолуние се яде кисело мляко с лимон... друго какво ще ми препоръчате?
Благодаря  ::)

Лунната диета е много добро средство не само за отслабване,но и за прочистване на организма от токсините.Ако искаш да отслабнеш,Пълнолунието е най-подходящото време за това.Ако можеш да издържиш,най-добре е да изкараш от тази вечер до петък сутринта само на вода и билков чай.След Пълнолунието Луната преминава във фаза намаляваща до следващото Новолуние.Когато Луната намалява,тогава най-лесно се свалят килограми.Трябва просто да намалиш количеството храна,да ограничиш хляба,да изключиш сладките и тестени храни и да вечеряш до 18 часа.Включи в менюто 2-3 кг. плодове и салати.Пий поне 2 литра минерална вода.Киселото мляко с лимона е подходящо за вечеря.Можеш да ядеш печено и варено месо без тлъстини и риба със салата.Вечер преди лягане пий билков чай с лимон.Лимона съдържа витамин "С",а топлия чай разгражда мазнините.Ако искаш да свалиш повече килограми,просто продължавай с диетата и следващия месец.В периода от Новолуние до Пълнолуние,когато Луната расте,трябва да се ограничаваш повече,отколкото в периода от Пълнолуние до Новолуние.По време на Новолунията и Пълнолунията се пие само вода и чай 24 часа-от вечерта преди Н. и П. до следващата вечер.

*

aiia

« Отговор #1335 -: Април 08, 2009, 10:36:30 pm »
Благодаря ти, мила Скарлет. Точно ти исках да се включиш със съвет.  :-*
Ами няма да мога да издържа на вода и чай до петък сутринта, понеже има гастро проблеми. Киселини имам и пия алмагел от 1 месец насам и чувствам подобрение. Преди това години наред бях на ринитадин. Та не мога да гладувам. Чай пия редовно всяка вечер ЦАРЪ за киселини. Пия вода и кисело мляко. Хапвам сирене и кашквал, плодове и зеленчуци. Никакви въглехидрати вече 4 месеца, освен печен картоф. Ако знаеш нещо друго, посъветвай ме.   ::)

*

Skarlet

« Отговор #1336 -: Април 08, 2009, 10:59:56 pm »
Аз също не мога да гладувам и затова вече се търкалям.  ;D Ако ме прочете Марая,ще ме бие пак.  ;D Но вече имам желание и съм готова психически.Трябва много силно да го желаеш,за да издържиш.Аз започнах постепенно да намалявам количеството храна от петък.Така постепенно стомаха привиква към по-малко количество храна и се свива.От ученическите си години имам проблем със стомаха,защото е много чувствителна нервната ми система.Когато съм изнервена изяждам невероятни количества храна.От петък до сега вече свикнах и съм подготвена за пълното гладуване утре.След като не можеш да гладуваш,поне намали количеството храна утре и пий много вода и чай.Утре сутринта закуси филийка хляб с някакъв колбас или сиренце с чаша чай.На обяд си изпечи пилешка или друга пържола със салата/без хляб/,но месото да не е тлъсто.Към 14 часа изяж един или два плода,а вечерта само кисело мляко с лимон.След Пълнолунието можеш да продължиш да се храниш така.Вече споменах,че от Пълнолуние до Новолуние се свалят най-лесно килограми.Явно имаш неправилно хранене и от там идват и проблемите със стомаха.По принцип не обичам чай,но съм виждала мои познати,които не се лишават от храна,а само пият много чай.И без да гладуват,постепенно отслабват.Така се запазва и за по-дълго време теглото.Ако човек гладува,ще остлабне бързо,но кг. се възстановяват след това бързо и двойно.А това е вредно за здравето.

« Отговор #1337 -: Април 09, 2009, 09:20:12 pm »
Информация за участниците в Ясновидци 2

http://yasnovidci.btv.bg/profiles/category/2
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #1338 -: Април 09, 2009, 09:37:19 pm »
Информация за участниците в Ясновидци 2

http://yasnovidci.btv.bg/profiles/category/2

Само на Роберто не са му написали асцендента.
От ясновидците само Василка и Христо нямат Скорпион нито като зодия, нито на асцендента.

Как ви се струва това, че освен тези всички останали или са зодия Скорпион или имат асцендент Скорпион? Казват, че от Скорпионите нищо не можеш да скриеш и че са много интуитивни.  :-\  :-\   ::)
« Последна редакция: Април 09, 2009, 09:55:43 pm от Helo »

*

Skarlet

« Отговор #1339 -: Април 09, 2009, 09:39:54 pm »
Тъкмо днес събирах данните на мюзикайдълите,гледам ти си пуснала линк за ясновидците.Днес и чак до вторник ще съм страшно заета,но ми се искаше да направим теми и за двата конкурса/ако мога така да нарека шоуто за ясновидците/.
Но сега открих нещо и съм много щастлива,че българката Лора Чуканова бие американките по хубост и води класацията.Вижте: http://www.novinar.net/?act=news&act1=det&stat=center&mater=MjkxOTsxMDQ=&sql=MjkxOTs0OA==

А тук можете да гласувате за нея.Дайте да бутнем едно рамо на сънародничката ни. http://www.missuniverse.com/missusa/members/contestants