Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 851902 Прегледи
Re:"Говорилня"
« Отговор #1340 -: Април 09, 2009, 09:57:39 pm »
Много хубаво нашето момиче, бре!

Точно аз не би трябвало да имам такъв проблем, но не мога да намеря бутона за гласуване.  :'(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #1341 -: Април 09, 2009, 10:03:17 pm »
http://www.missuniverse.com/missusa/members/contestants

Снимките на всички участнички са били обработени с фотошоп. Освен това имат изкуствени мигли и още много други изкуствени неща. И все пак, българката не е много хубава, особено в сравнение с останалите. Няма да гласувам за нея, защото не смятам, че патриотизмът е нещо хубаво. Как може да се гордееш с постиженията на другите, само защото са били родени в същата държава, в която си се родил и ти. Да има някаква полза от това? Да печелиш нещо от това? Не! Хич няма и да гласувам.

*

Helo

« Отговор #1342 -: Април 09, 2009, 10:14:40 pm »
Информация за участниците в Ясновидци 2

http://yasnovidci.btv.bg/profiles/category/2

Само на Роберто не са му написали асцендента.
От ясновидците само Василка и Христо нямат Скорпион нито като зодия, нито на асцендента.

Как ви се струва това, че освен тези всички останали или са зодия Скорпион или имат асцендент Скорпион? Казват, че от Скорпионите нищо не можеш да скриеш и че са много интуитивни.  :-\  :-\   ::)

Как ще коментирате факта, че почти всички ясновидци са или зодия Скорпион или с асцендент Скорпион?  :)  ;D

*

Nebesna

« Отговор #1343 -: Април 09, 2009, 10:26:05 pm »
То няма нужда от коментар. Скорпионите са много прозорливи и с естествено влечение към окултното, така че повече от всеки друг знак работят върху усъвършенстването на тези свои качества. Другите зодии имат други приоритети и даже и да имат ясновидски качества те не са развити в такава степен, както Слънце в Скорпион. моят ЮЛВ е в Скорпион в тригон с Венера (господарка на СЛВ) и ранните си години доста се впечатлявах от магии и пророчества.

« Отговор #1344 -: Април 09, 2009, 10:28:16 pm »
Не се учудвам, че преобладава скорпионското при ясновидците. Скорпионите,освен че са с дълбока интуиция, имат способност да проникват в подсъзнанието на другия. Добри психолози и манипулатори, за тях няма тайни в разбирането на човешкото подсъзнание.В последната част от живота си жените Скорпиони често развиват гадателски способности. Виждам го в личния си живот- всички важни хора за мен са от този знак. Четат сякаш мислите на другите. Но нали Плутон владее най- тъмните нива на подсъзнанието...И трудно можеш да ги излъжеш.
   Но и черните магове също най-често са от тази зодия.

« Отговор #1345 -: Април 10, 2009, 10:10:58 am »
Не се учудвам, че преобладава скорпионското при ясновидците. Скорпионите,освен че са с дълбока интуиция, имат способност да проникват в подсъзнанието на другия. Добри психолози и манипулатори, за тях няма тайни в разбирането на човешкото подсъзнание.В последната част от живота си жените Скорпиони често развиват гадателски способности. Виждам го в личния си живот- всички важни хора за мен са от този знак. Четат сякаш мислите на другите. Но нали Плутон владее най- тъмните нива на подсъзнанието...И трудно можеш да ги излъжеш.
   Но и черните магове също най-често са от тази зодия.

Да съгласна съм с това, сестра ми е Скорпион със асцедент Скорпион и често се допитвам до нея, просто съм забелязала, че интуитивно усеща нещата. А има и невероятен нюх по отношение на хората.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #1346 -: Април 10, 2009, 11:25:10 am »
Информация за участниците в Ясновидци 2

http://yasnovidci.btv.bg/profiles/category/2

Само на Роберто не са му написали асцендента.
От ясновидците само Василка и Христо нямат Скорпион нито като зодия, нито на асцендента.

Как ви се струва това, че освен тези всички останали или са зодия Скорпион или имат асцендент Скорпион? Казват, че от Скорпионите нищо не можеш да скриеш и че са много интуитивни.  :-\  :-\   ::)

Струва ми се, че и Христо и Василка много познават, особено последния тест
със сярната киселина, толкова малко познаха, къде е водата между 5-те колби.
( а Христо има явно дарба от горе с тези " изчисления" , които прави, погледнах му космограмата - много е интересна, ако е редно да се обсъжда )
« Последна редакция: Април 10, 2009, 01:29:49 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

Skarlet

« Отговор #1347 -: Април 10, 2009, 05:36:50 pm »
Как ще коментирате факта, че почти всички ясновидци са или зодия Скорпион или с асцендент Скорпион?  :)  ;D

Ясновидците в този формат не са всички или почти всички Скорпиони.Има 2-3-ма с асцендент Скорпион или 1-2-ма със Слънце Скорпион.Мен Христо и Василка най-много ме впечатляват.Но не трябва да се подценяват и останалите водни знаци,особено Рибите.Нептун като управител на 12 дом се свързва със силна интуиция и със скритите неща.Всички водни знаци са силно сензитивни.А Юпитер? Той пък е висшата форма на съзнанието и вярата,дълбинното изследване на психиката.Аз се прекланям пред Едгар Кейси-Риби и Нострадамус-Стрелец.Нашата Ванга-Козирог също е била невероятна.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1348 -: Април 10, 2009, 05:46:59 pm »
Ванга не беше ли Водолей (31.1.1911) ?  ???

*

Skarlet

« Отговор #1349 -: Април 10, 2009, 05:54:52 pm »
Ванга не беше ли Водолей (31.1.1911) ?  ???

Ами,да,грешка.  ;D От бързане съм видяла 31.12. Че не помня наизуст рождените данни. :P

*

Skarlet

« Отговор #1350 -: Април 10, 2009, 05:59:49 pm »
Да има някаква полза от това? Да печелиш нещо от това? Не! Хич няма и да гласувам.

Никой не те задължава. ;D А за полза и келепир пък най малко ми е минало през ума. :o

*

veshti4ka

« Отговор #1351 -: Април 12, 2009, 03:33:27 pm »
КОЛКО ДУШИ СА НУЖНИ ДА СЕ СМЕНИ ЕДНА КРУШКА /СПОРЕД ЗОДИЯТА/:

Овен: “Само един. При това може да смени не само крушката!!!”

Телец: “Предпочитам естествена светлина. И абсолютно сигурни ли сте, че старата крушка е изгоряла? Мразя да хвърлям неща, които биха могли да са полезни!”

Близнаци: “Един вероятно е най-добрият вариант, защото ако са повече от един, ще се отплеснат в разговори и напълно ще забравят за крушката…”

Рак: “Четирима. Един рак и трима психотерапевти, които да помогнат за мъчителния процес на смяната”

Лъв: “Истинските лъвове не сменят крушки! Истинските лъвове намират някой друг да направи това вместо тях.” 

Дева: “Точно 1,655221 души в средностатистическия случай”

Везни: “Добре, де, ще го направя… освен ако ти не си така добър да го свършиш вместо мен, но явно си много зает в момента… тъй че ще го направя… И все пак, не искаш ли ти да го свършиш?”

Скорпион: “Нито един. Скорпионите не ги е страх от тъмнината!”

Стрелец: “Айде стига, бе! Я погледни навън… Слънцето грее, птичките пеят, животът е пред нас, а ти се шашкаш за някаква глупава крушка?!?!?!”

Козирог: “Нямам време за глупости.”

Водолей: “Виж сега, енергията е материя, а дали материята е енергия още не е доказано, но със сигурност светлината е форма на енергия и тъй като електрическата крушка е материя….”

Риби: “Каква крушка?”

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #1352 -: Април 12, 2009, 04:07:48 pm »
Гледам един филм по БТВ. Очевидно океанът е пълен с пластмаса. Глупавите птици мислели пластмасата за храна и хранели с тях малките си. Ветеринарите намират в коремите на умрели птици какво ли не - включително и детски биберони-залъгалки.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1353 -: Април 13, 2009, 07:56:30 pm »
Дана Герхардт е пуснала статия за 12 дом в астро кома http://www.astro.com/astrology/in_dgtwehouse_e.htm
(има и за останалите домове горе в менюто в ляво)

*

aiia

« Отговор #1354 -: Април 14, 2009, 01:58:38 am »
Дана Герхардт е пуснала статия за 12 дом в астро кома http://www.astro.com/astrology/in_dgtwehouse_e.htm

Браво на Дана. Прочетох статийката. Знам, че съм най-големия карък на света със стелиум от 10 планети в 12 дом. Едва ли има друга подобна картинка на моята. >:(

« Отговор #1355 -: Април 14, 2009, 10:07:34 am »

Браво на Дана. Прочетох статийката. Знам, че съм най-големия карък на света със стелиум от 10 планети в 12 дом. Едва ли има друга подобна картинка на моята. >:(
Е, не така де  ;D
Представи си , че ти стоиш на сянка с тези планети в дванадесети дом ,а всички покрай теб са на слънце и си задай въроса как ти можеш да виждаш нещата от позицията на сенчестото си местенце.
Приеми своя дванадесети дом като сенчест оазис и му се радвай , а не го приемай като каръшко място .

*

Uran

• 6041
« Отговор #1356 -: Април 14, 2009, 11:36:17 am »

Не си. Има и с 11 (като слагам и астероиди) планети в 12 дом.

*

Helo

« Отговор #1357 -: Април 15, 2009, 10:49:04 pm »
Съществувал ли е някога зодиакалният знак Змиеносец или има само съзвездие с това име?  :-\  :-*

*

Nebesna

« Отговор #1358 -: Април 15, 2009, 11:17:02 pm »
Мисля, че твърде много се преувеличава негативното значение на 12-ти дом. Все пак това е дом, разположен в източната полусфера, там където човек е по-независим за разлика от планетите в западната полусфера. Освен това 12-ти дом е дневен дом (над хоризонта). Изхождайки от позицията му, смятам, че този дом не действа толкова "прикрито", дори напротив. Обаче всичко, което прави човек с натоварен 12-ти дом, трябва да го прави с постоянната мисъл за непреходните духовни ценности, без да очаква нищо в замяна. Винаги, когато се издига над човешката суета и привъзваностостта си към светските неща, и към собственото си его, роденият ще получава награда, била тя морална или материална.

« Отговор #1359 -: Април 16, 2009, 11:49:44 pm »
Пренасям коментара тук, за да не спамя.

Ох, че ми харесаха-а-а-а! Много са хубави яйцата ти. Браво!

Благодаря, Небесна. В ляво са боичките, в кито има седеф. Ефекта е точно като на картинката. Тези в дясно не се получиха така, но и тях ги замазах със седеф  ;D

Тези са немски. Има и български много по-евтини, но забравих къде ги сложих  :-[ В бългаските има и комбинации със златен гланц.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.