Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 850447 Прегледи
*

Nebesna

Re:"Говорилня"
« Отговор #2220 -: Юли 23, 2009, 06:03:03 pm »
Аууууу! Я! Ама тя тази вода се движила? Чи готино!

*

Skarlet

« Отговор #2221 -: Юли 23, 2009, 09:31:09 pm »
Лелееее,утре го дават 36-40 градуса.  ??? Ше се умирга.Кайли,кам го туй водопадче,да се занеса утре там на хлад?  :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2222 -: Юли 23, 2009, 10:41:02 pm »
Helo,не ти ли омръзна да занимаваш хората с хороскопа си ?  :-\

подкрепям изказването на Синихе. И това се отнася не до една дама. Повече ще се образовате астрологически, ако изслушвате другите и не сте заболи  нос само с собствените си хороскопи.
тук ще се възползвам да споредля и наблюдение: всяка тема се превръща в говорилня и споделяне на лични приоритети; дават се лесно оценки от тип щом това положение го има в моя хороскоп значи знама как е- което е абсолютно невярно
 междувременно се пускат интересни  теми  ( например от Asla)  и те също се превръщат във вестник лична драма

давайте примери за изказванията си  и възможност  на желаещите да развиват знанията си:)

Вие какви сте ги дудняли,се чудя!Тамън когато ми е криво...Мен какво пък ме интересува Мерлин Монро какви аспекти е имала-нито може да ми каже как ги е усещала,нито знам в детайли житието и битието й,та да съм сигурна.Аз искам жив човек,тук и сега,да каже как живее с тях и когато виждаме всички някакво положение,да разбера какво му се случва.Няма да говоря за хороскопа на комшийката я!
Ако толкова много ви тежи и споделяте някаква тайна на Вселената,не го правете!Никой не ви кара на сила!Направо ме изненадвате на моменти с разсъжденията си... :-X

ПП:Освен това,лично аз,не съм забелязала точно вие да отговаряте на някой конкретно,така че спора е безсмислен.Хората,които го правят са ясни-Скарлет,Небесна,Лили и от време,на време някои други съфорумци...За какво говорим въобще... 8)
« Последна редакция: Юли 23, 2009, 11:29:00 pm от Мia21 »

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #2223 -: Юли 23, 2009, 10:50:24 pm »
Подозирам, че девойката, без даже да си спомням кой ник беше, държа дебело да подчертая, е следовник на некоя Галка. Доскоро беше много модерно да си:
1. Юпи в политиката;
2. Независим наблюдател в астрологията.
В политиката сичко над 35 години беше според юпитата с единия крак в гроба-същите ония юпита като Никито-малкия Мук, де си изнесоха партакешите завинаги най-после, след като смени три министерства и опропасти половин България.
В астрологията пък некои клубове беха зациклили отсекъде, що некои умници се опитваха да наложат никакви лични хороскопи да не се гледат, никакви хороскопи на хора да не се гледат, без изрично да са се питали хората и т.н. дивотии и беха пробвали да наложат мораториум такива илитерати като мен там даже да се не вясват.
Та се наложи да поведа свещенна война за правда и справедливост, която доведе до смяна на модератор, отлюспване на отлюспващите и те сега не ми говорят, ми мани, ми не ми и пишат.  :-X

*

Kaya

• 2893
« Отговор #2224 -: Юли 23, 2009, 10:53:12 pm »
 Мia21, Не съм забелязала аз да съм държала подобен тон, нито пък да съм се позовавала на  настроенията си ( нито пък да се оправдавам  с или да налагам моите на някого)

Възможно е аспекти на  Мерелин да ги има и в твоя личен хороскоп и би било по-уместно да се запознаеш с някои от тези на звездите, защото има повтарящи се модели или предпочиташ да се взираш в една карта  и да си задаваш въпроса " ами сега какво ще ми се случи ?"

Uran  е права за пътят често е от частното към общото - друг път  не познавам ( дори и чатното да не съм  била аз), но например ти достатъчно време вече четеш  и участваш във форума, за да  имаш  поглед и да се опитваш да си разшириш кръгозора

Тайните на вселената на са частни
п.п. точно на теб съм ти отговаряла, но  не мисля,че кой е най-велик  беше темата на първия ми пост
целта е да се говори по темите (астрологичните)  и по- добре е да е с примери :)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Skarlet

« Отговор #2225 -: Юли 23, 2009, 10:56:00 pm »

Та се наложи да поведа свещенна война за правда и справедливост, която доведе до смяна на модератор, отлюспване на отлюспващите и те сега не ми говорят, ми мани, ми не ми и пишат:-X
  И кво,Кайли? Докъде стигна с разплитането на чорапите от мъка?  ;D

*

Skarlet

« Отговор #2226 -: Юли 23, 2009, 11:00:23 pm »
Мia21, Не съм забелязала аз да съм държала подобен тон, нито пък да съм се позовавала на  настроенията си ( нито пък да се оправдавам  с или да налагам моите на някого)

Момичетаааа,приберете бухалките,моля ви.Дайте да се съберем на една срещичка и да си побъбрим сладко на по биричка.Времето и аспектите са тегави и няма смисъл да си опъваме допълнително нервите.Бягам,че току виж съм го отнесла аз.Амин,дай Боже,някой по-хубавичък да ми се падне.  ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #2227 -: Юли 23, 2009, 11:04:44 pm »
Шъ съ бием ли?  ;D

*

Skarlet

« Отговор #2228 -: Юли 23, 2009, 11:06:49 pm »
Шъ съ бием ли?  ;D

Да,Кайли-с чаши и чинии. И с чупка в кръста.  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2229 -: Юли 23, 2009, 11:09:19 pm »
Мia21, Не съм забелязала аз да съм държала подобен тон, нито пък да съм се позовавала на  настроенията си ( нито пък да се оправдавам  с или да налагам моите на някого)

Възможно е аспекти на  Мерелин да ги има и в твоя личен хороскоп и би било по-уместно да се запознаеш с някои от тези на звездите, защото има повтарящи се модели или предпочиташ да се взираш в една карта  и да си задаваш въпроса " ами сега какво ще ми се случи ?"

Uran  е права за пътят често е от частното към общото - друг път  не познавам ( дори и чатното да не съм  била аз), но например ти достатъчно време вече четеш  и участваш във форума, за да  имаш  поглед и да се опитваш да си разшириш кръгозора

Тайните на вселената на са частни

Нямам желание да влизам в безсмислени спорове,защото не ми е интересно.
След като не жалаеш да отговаряш на някого и да се занимаваш с нечий хороскоп-просто не го прави.Ама да правиш забележки за това,кой какво пише,и за какво пише,и как го пише-не съм съгласна.И мисля,че това е правилното...
Ти спокойно си говори за Вселената и за каквото си искаш там.Както виждаш никой не ти пречи. :-X

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2230 -: Юли 23, 2009, 11:15:49 pm »
Шъ съ бием ли?  ;D

Хайде, дами, да започваме.  :P

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2231 -: Юли 23, 2009, 11:16:22 pm »
Момичетаааа,приберете бухалките,моля ви.Дайте да се съберем на една срещичка и да си побъбрим сладко на по биричка.Времето и аспектите са тегави и няма смисъл да си опъваме допълнително нервите.Бягам,че току виж съм го отнесла аз.Амин,дай Боже,някой по-хубавичък да ми се падне.  ;D

Много сте далече,бре...Пфууууууу!Голем купон щеше да стане! ;D

*

Skarlet

« Отговор #2232 -: Юли 23, 2009, 11:16:39 pm »
Mia21,полако маме, с тоя плесенясал емотикон.Не се нерви,че ще остарееш по-бързо.Кой каквото иска да си пише и обсъжда.Нали сме демократично общество?  ;D

*

aiia

« Отговор #2233 -: Юли 23, 2009, 11:18:16 pm »
Така. И аз да си кажа, то шило в торба трае ли?  ;D
Според мен, най-смислените теми се състоят в обсъждането на предстоящите астро събития - затъмнения и мунданни аспекти и други , разбира се. Като от време на време е добре да се позоваваме на собствените си карти. Само така може да се развиваме. То е ясно , че проф. астролози няма да станем, но поне да вървим напред, без да тъпчем на едно място.

За начинаещите / аз също считам себе си за такава/ мисля, че най-напред е добре да си изясним някои основни неща, като започнем от природата на планетите, знаците и стихиите та стигнем до аспектите / вкл. и конфигурация Йод, бумеранг и хвърчило/ и проявленията им.
Теми като ''Венера'', ''Луна'', ''Марс'' и т.н. да не изброявам всички планети, дават един поглед към общия фон. Всеки споделя нещо и се добива една картина в съзнанието, макар че понякога е твърде противоречиво. Например,  една планета, класически бенефик, който в определен момент би се проявил като малефик... Както и един Марс, който може да не е толкова разрушителен, колкото конструктивно насочващ към действие... и т.н. и т.н.
Какво предстоои сега, ха, лунно затъмнение на 6 август.
Да видим сега, кой какво го очаква...  :-* Хайде бързо да видим картите.  :P

*

Skarlet

« Отговор #2234 -: Юли 23, 2009, 11:18:32 pm »
Шъ съ бием ли?  ;D

Хайде, дами, да започваме.  :P

Ухаааа,яко!!! Ама не иска да метнеш едно мартини насам.Слюнчица ми се събра в устичката.Толкова съм сладокусна.Мамка му и Марс!  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2235 -: Юли 23, 2009, 11:19:12 pm »
Плесенясал емотикон?  ;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #2236 -: Юли 23, 2009, 11:21:51 pm »

Да видим сега, кой какво го очаква...  :-* Хайде бързо да видим картите.  :P

Давай, Asla,удария тая карта у масата!  ;D Ей ся ще погледна аспектите при мен.

*

Skarlet

« Отговор #2237 -: Юли 23, 2009, 11:22:53 pm »
Плесенясал емотикон?  ;D ;D ;D

Ми,такъв е-лекинко позеленял.Аз им викам плесенясал.  :-[  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2238 -: Юли 23, 2009, 11:25:15 pm »
Специално за теб, Скарлет, макар и само виртуално.  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

aiia

« Отговор #2239 -: Юли 23, 2009, 11:28:36 pm »

Да видим сега, кой какво го очаква...  :-* Хайде бързо да видим картите.  :P

Давай, Asla,удария тая карта у масата!  ;D Ей ся ще погледна аспектите при мен.

ха-ха, демек на 14 гр. Водолей имаме затъмнение... Небесна, мила  :D
при мен затъмнението е по оста 5-11 дом.
А при теб, Скарлет?!