Така. И аз да си кажа, то шило в торба трае ли?

Според мен, най-смислените теми се състоят в обсъждането на предстоящите астро събития - затъмнения и мунданни аспекти и други , разбира се. Като от време на време е добре да се позоваваме на собствените си карти. Само така може да се развиваме. То е ясно , че проф. астролози няма да станем, но поне да вървим напред, без да тъпчем на едно място.
За начинаещите / аз също считам себе си за такава/ мисля, че най-напред е добре да си изясним някои основни неща, като започнем от природата на планетите, знаците и стихиите та стигнем до аспектите / вкл. и конфигурация Йод, бумеранг и хвърчило/ и проявленията им.
Теми като ''Венера'', ''Луна'', ''Марс'' и т.н. да не изброявам всички планети, дават един поглед към общия фон. Всеки споделя нещо и се добива една картина в съзнанието, макар че понякога е твърде противоречиво. Например, една планета, класически бенефик, който в определен момент би се проявил като малефик... Както и един Марс, който може да не е толкова разрушителен, колкото конструктивно насочващ към действие... и т.н. и т.н.
Какво предстоои сега, ха, лунно затъмнение на 6 август.
Да видим сега, кой какво го очаква...

Хайде бързо да видим картите.