Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 849500 Прегледи
*

Skarlet

Re:"Говорилня"
« Отговор #2240 -: Юли 23, 2009, 11:30:43 pm »
Специално за теб, Скарлет, макар и само виртуално.  :)

Уаууууу!!! Благодаря ти,Лили! Ей ся съвсем ми потекоха слюнчици.

*

Skarlet

« Отговор #2241 -: Юли 23, 2009, 11:35:21 pm »

при мен затъмнението е по оста 5-11 дом.
А при теб, Скарлет?!

При мен е в 4/10 дом.ИЦ от затъмнението ми е в 11 дом, а МЦ- в 5 дом и Меркурия прави точен съвпад с нат. ми Плутон.Ша кръшкам тайно с младо гадже.  :P Марса пък ми прави точен квадрат с нат. лунни възли и е в 8 дом. ;D Май ще трябва да си лягам,че пак ме хвана олигофренията и не мога да разсъждавам сериозно.  ;D
« Последна редакция: Юли 24, 2009, 12:05:03 am от Скарлет »

*

Uran

• 6041
« Отговор #2242 -: Юли 24, 2009, 08:12:03 am »

А при теб, Скарлет?!

При мен е в 4/10 дом.ИЦ от затъмнението ми е в 11 дом, а МЦ- в 5 дом и Меркурия прави точен съвпад с нат. ми Плутон.Ша кръшкам тайно с младо гадже.  :P Марса пък ми прави точен квадрат с нат. лунни възли и е в 8 дом. ;D Май ще трябва да си лягам,че пак ме хвана олигофренията и не мога да разсъждавам сериозно.  ;D
При мен се получава огледален съвпад по оста 1-7 дом. :(
Лунното затъмнение е в точен съвпад с нат. Слънце в 7 дом.
Тр. Слънце в точен съвпад с нат.Луна в 1 дом.
Слънчо ми управлява 1и 2 дом, Луната -12 д.
п.п. Опитва се вселената нещо да ми създава емоции.  ;)

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #2243 -: Юли 24, 2009, 09:35:56 am »
...от значение е че има подобна връзка и то съвсем "откровена"   ;) Управителят на девети ти е на асцендента т.е това е в основен фокус при теб.

Че е фокус-фокус е.От дете се взирам в самолетите. Ставаше дума за възможности, а Сатурне ограничаващ по природа.  

Може и да е ограничаващ, но гради. Сатурн дава постоянство и целенасоченост и може да даде много повече в дългосрочен аспект, отколкото един Юпитер, който е първенец в чертаенето на мащабни планове и намерения, или в сравнение с Уран, където голяма роля играе случайността.... ама постоянство нъц!

Благодаря Небесна! Наистина е така за Сатурн. Много  години работих дълго и упорито , за да постигна мечтите си.  Хубаво е, когато човек ги  осъществи  от младини, както беше при мен. А и са трайни.  :)
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #2244 -: Юли 24, 2009, 01:55:50 pm »
Ако можвшв Сатурн да ми даде и любовта, за която мечтая... щеше да е добре. Но там не ми върви особенно много. Е, не може и...... :-[ , и душата в Рая :)

*

Helo

« Отговор #2245 -: Юли 24, 2009, 02:03:28 pm »
Е, не може и...... :-[ , и душата в Рая :)

Аааа, точно това ми каза, съвсем не на шега един приятел, не сектант, ама почти. Само дето той най-искрено си вярва. Наиситна.  ;)

*

Helo

« Отговор #2246 -: Юли 24, 2009, 02:04:42 pm »
Ако можвшв Сатурн да ми даде и любовта, за която мечтая... щеше да е добре.

А влиянието на Сатурн как може да се превърне в положително? Само до самодисциплина ли опират нещата? И въобще, как може неблагоприятните аспекти, които Сатурн сключва с другите планети да се превърне вположително, ако изобщо е възможно? Може би трябва да направим отделна тема само за Сатурн и неговото влияние.

*

Skarlet

« Отговор #2247 -: Юли 24, 2009, 02:07:29 pm »

Дава я,дава я,вервай ми. Но трябва да е драснато там.И нещата се задвижват точно по време на най-предизвикателните аспекти,когато човек най-малко очаква.

*

Nebesna

« Отговор #2248 -: Юли 24, 2009, 02:14:37 pm »
ха-ха, демек на 14 гр. Водолей имаме затъмнение... Небесна, мила  :D
А при теб, Скарлет?!

Е-еееееех, стига вече! Да му се не види. Затъмнението ми е върху наталната Луна - управителка на 8-ми дом и ми се пада във 2-ри дом. Тази година ме накъсаха предизвикателни аспекти по оста 2/8. И транзитната нодална ос и тя ми се лепнала за куспидите на 2/8. Тр. ЮЛВ се насочва към съвпад с Юпитер. Днес научих един кармичен урок, от който много ме заболя.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #2249 -: Юли 24, 2009, 02:18:06 pm »

Дава я,дава я,вервай ми. Но трябва да е драснато там.И нещата се задвижват точно по време на най-предизвикателните аспекти,когато човек най-малко очаква.

По принцип ти вервам ,ама с човека с който искам да бъда имам  6 планети в Дева в композита -Слънце, Луна , Венера ,Мерк,. Марс и Плутон, че и в 6-ти дом. А Сатурн е самотен в 1-ви дом.Тука просто не виждам как биха се получили нещата. :(

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #2250 -: Юли 24, 2009, 02:31:57 pm »
Щом ще броим всяко затъмнение, на мен августовското ми е върху наталната Венера и по оста трети-девети.
На мен пък съвсем твърдо и упорито ми е тръгнало по тая ос.
Откъдето и да завъргиш, всичко в край сметка отива до оста 3-9.
Някакви идеи какво може да ми се случи, примерно чужбина?  ;D
Или любов в чужбина, що пък не.

*

Nebesna

« Отговор #2251 -: Юли 24, 2009, 02:41:56 pm »
Щом ще броим всяко затъмнение, на мен августовското ми е върху наталната Венера и по оста трети-девети.
На мен пък съвсем твърдо и упорито ми е тръгнало по тая ос.
Откъдето и да завъргиш, всичко в край сметка отива до оста 3-9.
Някакви идеи какво може да ми се случи, примерно чужбина?  ;D
Или любов в чужбина, що пък не.

Кайли има евтини екскурзии до Турция. Цяла България се изнася натам. Сега е много горещо, щото те са по на юг, но през октомври има къде-къде по-ниски цени, пък и температурите на въздуха и на морската вода са поносими и приятни. Офертите са all inclusive. Аз съм си заплюла Мармарис.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #2252 -: Юли 24, 2009, 02:54:08 pm »
В Мармарис има един много хубав хотел - Лидия, това му е сайта. Това е един от първите хотели на Мармарис и затова е с много голяма градина, за разлика от новите и луксозни хотели, сбити в центъра на града.  Ако сте тръгнали към Мармарис, попитайте за настаняване в х-л Лидия.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

kaily

• 5145
« Отговор #2253 -: Юли 24, 2009, 03:04:27 pm »
Хич и не ща да ходя в Турция и то на почивка, искам трайно изнасяне.
А иначе мимолетни преходи имам и така- началото на август за 4-5 дена в Кьолн, края на септември за няколко дена даже Париж.  ::)

*

Nebesna

« Отговор #2254 -: Юли 24, 2009, 03:17:04 pm »
В Мармарис има един много хубав хотел - Лидия, това му е сайта. Това е един от първите хотели на Мармарис и затова е с много голяма градина, за разлика от новите и луксозни хотели, сбити в центъра на града.  Ако сте тръгнали към Мармарис, попитайте за настаняване в х-л Лидия.

Ми то хубаво, ама то няма пясък на тоя плаж, бе маце! Аз обичам да има пясък.

*

Nebesna

« Отговор #2255 -: Юли 24, 2009, 03:18:53 pm »
Хич и не ща да ходя в Турция и то на почивка, искам трайно изнасяне.
А иначе мимолетни преходи имам и така- началото на август за 4-5 дена в Кьолн, края на септември за няколко дена даже Париж.  ::)

Е, виж ся! Ако говориш за емиграция, то трябва да ти е написано в натала.

*

kaily

• 5145
« Отговор #2256 -: Юли 24, 2009, 03:21:01 pm »
Е написано е некак си.
Искам да си устроя дома в чужбина, не просто да емигрирам и да бъда по-зле оттук.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2257 -: Юли 24, 2009, 05:59:13 pm »
Е написано е некак си.
Искам да си устроя дома в чужбина, не просто да емигрирам и да бъда по-зле оттук.
Ами щом искаш, ще стане.
Аз по натал имам силни 3 и 9 дом, ама нъц.
Ходила съм в чужбина за по няколко дена по работа и НИКОГА за удоволствие (екскурзии, почивки).
А иначе..и Аз напоследък мисля за трайно изнасяне, но нямам ясна концепция в главата си.
Тр. Уран в момента ми е в 9 дом (по натал в 3-ти) от него ще са тези мераци.

*

Nebesna

« Отговор #2258 -: Юли 24, 2009, 06:03:43 pm »

« Отговор #2259 -: Юли 24, 2009, 07:02:18 pm »
Да, на поредния престъпник  8)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.