Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 849431 Прегледи
*

Helo

Re:"Говорилня"
« Отговор #2620 -: Август 16, 2009, 04:08:04 pm »
(една Везна няма да постне вагина- типично по скорпионски).

Ама тази вагина е символ на Богинята-Майка, на плодородието. Затова не е срамно. Тази вагина стои върху средновековните църкви в някои части на Европа, върху замъци, по оградите на домовете. Хората я докосват за късмет.  ;D

Мисля, че образът й е по-стар защото и Кали също е била изобразявана по подобен начин.  ;)

Въобще, женските репродуктивни органи знаете, че се свързват с Богинята-Майка, с плодородието.  Това е древен символ. Както и еректиралия мъжки орган, също символ на плодородието.

*

veshti4ka

« Отговор #2621 -: Август 16, 2009, 04:08:26 pm »
адаш усмири се малко бре  :P  никой не плюе скорпиона ами се опитваме да докажем на Хело, че асцедента и не е везни ами скорпион, защото от нея струи много плутонова енергия, а везните и са се покрили в дън гори тилилейски /разбирай 12 дом/  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #2622 -: Август 16, 2009, 04:12:16 pm »
[ съгласна с Небесна. Имам много близка приятелка Везни поне от 15 години и финеса наистина струи отвсякъде. От друга страна живея със Скорпион вече 20 години и това е обратната страна на медала. :)
[/quote]

не разбирам защо следва да плюете скорпиона ,за да изтъкнете качествата на везната???!!!защо едното за сметка на другото?всеки знак има своите достоинства. асц.везни дотолкова иска да бъде дипломатичен и мирен ,че дори е склонен да бъде лицемер,само и само мир да има.наред с това колебанието им е в повечко.СВЕТА Е ОЦЕЛЯЛ И СЕ ДЪРЖИ НА ДВА ЗНАКА-ВОДОЛЕЙ И СКОРПИОН!
[/quote]

Никой не плюе Скорпиона. Просто двата знака са твърде различни и външните им реакции обикновено са коренно различни. Тук не коментираме достойнства и душевност, а просто първосигналност като действия. :)
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Helo

« Отговор #2623 -: Август 16, 2009, 04:13:35 pm »
адаш усмири се малко бре  :P  никой не плюе скорпиона ами се опитваме да докажем на Хело, че асцедента и не е везни ами скорпион, защото от нея струи много плутонова енергия, а везните и са се покрили в дън гори тилилейски /разбирай 12 дом/  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ми, Плутон ми е в съвпад с асцендента и е в Скорпион. Затова е нормално. Но това не пречи асцендентът ми да е във Везни. Проверих и видях, че дори да бях родена 7 минути по-късно, асцендентът ми пак щеше да бъде Везни.

А иначе ти в какво виждаш влиянието на Плутона ми?

*

veshti4ka

« Отговор #2624 -: Август 16, 2009, 04:19:18 pm »
предавам сеееееееееееееееееее ще акааааааааааам  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

божкееееееееее  Хело, ти си способна да изкараш и Танатос извън нерви  ;D ;D ;D ;D  целия форум астролози тук е на мнение, че си с асцедент скорпион, но ти не та не.... аз спирам до тук щото честно казано вече искам да та напляскам като малките деца /то не че си голяма де  :P /...

смърт, мъртви, тела в моргата, черни магии и всички други дивотии дето са свързани със смъртта, включително и твоето лично твърдение че са те видели като лешояд - трябва да ти говори само едно  ;)  за всички тези неща е отговорен Плутон и СКОРПИОНЪТ!!! щом са така силно застъпени в характера ти - ТОВА НЕМИНУЕМО ГОВОРИ ЗА ТВОЯ АСЦЕДЕНТ, защото асцедента ти е това което виждат хората у теб. везните при теб спят дълбок зимен сън за вечни времена. нямаш абсолютно нищо везнишко в реакциите си и мислите си...  ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #2625 -: Август 16, 2009, 04:23:13 pm »
целия форум астролози тук е на мнение, че си с асцедент скорпион

Скарлет казва, че съм с асцендент Везни.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2626 -: Август 16, 2009, 04:24:31 pm »

нали се сещаш , че всичко до 5гр. от асц,носи много енергия.асц.везна в градус анарета,нищо по-нормално от това да приемеш и везната и скорпиона в себе си! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

veshti4ka

« Отговор #2627 -: Август 16, 2009, 04:33:50 pm »

нали се сещаш , че всичко до 5гр. от асц,носи много енергия.асц.везна в градус анарета,нищо по-нормално от това да приемеш и везната и скорпиона в себе си! ;D

да бе адашче, ама аз се напиням тука с кански мъки да видя нещо везнишко у нея - ма нъц - немаааааа  ;D ;D ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #2628 -: Август 16, 2009, 04:34:14 pm »
От друга страна като отделно от Юпитер в 10 дом (за вида на кариерата му),упр на МЦ Луната е в Стрелец със диспозитор Юпитер,който е в 10 дом отново; а и упр на МЦ в 3 дом-човека се занимава професионално със средствата за масова информация (тв)-3 дом.Луната е и в аспект с упр на 5 дом-шоу бизнес,както и с упр на 2 дом-които отделно са в съвпад (че ще може и да печели от това).

А и ако е с МЦ в Лъв-упр на АСЦ и МЦ отиват запокитени в 12 дом-каква ти активна медийна изява тогава ?Или всички надежди отиват само на един Юпитер?

Ти си знаеш.Аз и не искам да те разубеждавам,само предложих като вариант.Все пак имам доста карти на хора работещи в ТВ, а този МЦ в Рак ама изобщо не пасва.Но това няма значение.  ;D

*

ga3l

« Отговор #2629 -: Август 16, 2009, 04:40:35 pm »
Ми, Плутон ми е в съвпад с асцендента и е в Скорпион.

Ама тя нали и Вещичка това казва ., или аз нещо не мога да схвана ..   ;D

*

Skarlet

« Отговор #2630 -: Август 16, 2009, 04:41:50 pm »
а везните и са се покрили в дън гори тилилейски /разбирай 12 дом/  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Хахахаха,как го уцели само!!! Таман си идвам от горите тилилейски.  ;D Боже,какво блаженство е на врао! Тишина,чист въздух и гора от малини и боровинки.Пак се оплесках до козирката.Голям кеф!  ;)

*

Skarlet

« Отговор #2631 -: Август 16, 2009, 04:44:52 pm »

Виж кво,не ме намесвай!!! Никога не си спомням да съм казвала нещо подобно.Аз дори не съм ти виждала картата.

*

veshti4ka

« Отговор #2632 -: Август 16, 2009, 04:45:01 pm »
Ми, Плутон ми е в съвпад с асцендента и е в Скорпион.

Ама тя нали и Вещичка това казва ., или аз нещо не мога да схвана ..   ;D

не бе Гали, тя твърди, че ас-то и везни в критичен 29 градус, но аз твърдя че не съм съгласна, че ас-то и е везни - просто не може да бъде според мен и това е... лично за мен ас-то и е скорпион и туй то, пък който квото ще да си говори ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  
и аз имам Слънце в първи дом риби ама нъц - изявява се само на подсъзнателно ниво и не твърдя, че ас-то ми е риби...  :P

*

veshti4ka

« Отговор #2633 -: Август 16, 2009, 04:46:17 pm »
а везните и са се покрили в дън гори тилилейски /разбирай 12 дом/  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Хахахаха,как го уцели само!!! Таман си идвам от горите тилилейски.  ;D Боже,какво блаженство е на врао! Тишина,чист въздух и гора от малини и боровинки.Пак се оплесках до козирката.Голям кеф!  ;)

мчи кък ма душо, нъл днес е неделя, а ти в неделя бришеш баирите винаги  ;D ;D ;D  вече е време за ментичка или биричка пред рс  :P

*

Helo

« Отговор #2634 -: Август 16, 2009, 04:49:39 pm »

Виж кво,не ме намесвай!!! Никога не си спомням да съм казвала нещо подобно.Аз дори не съм ти виждала картата.

Напротив! Ти го каза и си ми виждала картата. Когато веднъж го обсъждахме в тази тема, аз си сложих тук снимката, за да ме прецениш по външния вид, когато ти казах, че водя спор с едни приятели за това какъв ми е асцендента. Ти видя снимката ми и ми каза, че имам типично изълчване на асцендент Везни с привкус на Скорпион.

Това май го говорихме в тази тема. По-късно ще го потърся и ако го намеря ще го постна тук, за да си припомниш какво си казала.

*

Skarlet

« Отговор #2635 -: Август 16, 2009, 04:52:20 pm »
вече е време за ментичка или биричка пред рс  :P

Аз не си падам по ментички и мастички.Ако е гарга,да е рошава.Кат пийнеш едно,падаш под масата. Но в жегите си обичам биричката.Ща обявя за врачка №1.Вече съм с чашата бира и цигарката пред рс-то.   ;D

*

Helo

« Отговор #2636 -: Август 16, 2009, 04:53:58 pm »
Скарлет, докато ти търся сега онези постове, в които твърдиш, че съм с асцендент Везни, намерих едни твои спомени, които много подхождат на дама с асцендент Везни:  ;D

Това нали ти си го направила?  ;D ;D

Цитат
Цитат на: Скарлет в юли 20, 2009, 11:28:14

Чакай да те уморя докрай.   ;D Пак като младо гадже,веднъж тръгвам на среща.Минавам си пред блока и един млад левент-съсед реши,че ще ми прасне с прашка една скобичка в чорапогащника.Както се бях накиприла за срещата,само се обърнах,настигнах го и го стоварих на земята от бой.Егати момчетата! Не смееха после не само да ме закачат,но и да ме свалят.Когато съм ядосана,огън излиза от ноздрите ми и забравям да спра да бия.Това е лошо.Веднъж и един мъж уплаших,който ме засече с колата и щях да навървя цяла колона коли.Само вдигнах ръчната и докато стигна до колата му,вече си вдигаше стъклото на колата.Е,как да ми изневерят,като съм луда.

*

123

« Отговор #2637 -: Август 16, 2009, 04:57:08 pm »

Може да му натъкмите хороскопа по проблемите му с очите.

Едва ли ще хукна сега да се занимавам сериозно с хороскопа му,просто защото не ми е интересна личността.Който иска да се занимава  ;)

Странно изявление за човек, който набързо построи и публикува грешна карта, дори я и коментира :)

*

Skarlet

« Отговор #2638 -: Август 16, 2009, 04:58:16 pm »
Напротив! Ти го каза и си ми виждала картата. Когато веднъж го обсъждахме в тази тема, аз си сложих тук снимката, за да ме прецениш по външния вид, когато ти казах, че водя спор с едни приятели за това какъв ми е асцендента. Ти видя снимката ми и ми каза, че имам типично изълчване на асцендент Везни с привкус на Скорпион.
 И като съм казала нещо от един поглед,то е меродавно,така ли? Хич не ти помня нито снимката подробно,нито хороскопа. Това,че си пълна не означава задължително,че си Везни.Аз цял живот съм била като манекен на Аушвиц.Напълнях след 40 -те години.А ти си млад човек. Още повече едно е да видиш човек отблизо,да поговориш с него,да видиш излъчването и маниерите му,да го прецениш след поне половин часов разговор,друго е да му мернеш снимката за 1 минута и хоп,Скарлет била казала???  ;D

*

Skarlet

« Отговор #2639 -: Август 16, 2009, 05:00:23 pm »
Скарлет, докато ти търся сега онези постове, в които твърдиш, че съм с асцендент Везни, намерих едни твои спомени, които много подхождат на дама с асцендент Везни:  ;D

Това нали ти си го направила?  ;D ;D

Цитат
Цитат на: Скарлет в юли 20, 2009, 11:28:14

Чакай да те уморя докрай.   ;D Пак като младо гадже,веднъж тръгвам на среща.Минавам си пред блока и един млад левент-съсед реши,че ще ми прасне с прашка една скобичка в чорапогащника.Както се бях накиприла за срещата,само се обърнах,настигнах го и го стоварих на земята от бой.Егати момчетата! Не смееха после не само да ме закачат,но и да ме свалят.Когато съм ядосана,огън излиза от ноздрите ми и забравям да спра да бия.Това е лошо.Веднъж и един мъж уплаших,който ме засече с колата и щях да навървя цяла колона коли.Само вдигнах ръчната и докато стигна до колата му,вече си вдигаше стъклото на колата.Е,как да ми изневерят,като съм луда.

Хело,много си далеч,мила,от астрологията. Забравяш,че имам Луна в Овен.И като съм го направила кво? Да не би и Скорпиона да действа така? Дрън,дрън.