(една Везна няма да постне вагина- типично по скорпионски).
адаш усмири се малко бре никой не плюе скорпиона ами се опитваме да докажем на Хело, че асцедента и не е везни ами скорпион, защото от нея струи много плутонова енергия, а везните и са се покрили в дън гори тилилейски /разбирай 12 дом/
целия форум астролози тук е на мнение, че си с асцедент скорпион
Цитат на: Вещичка в Август 16, 2009, 04:08:26 pmадаш усмири се малко бре никой не плюе скорпиона ами се опитваме да докажем на Хело, че асцедента и не е везни ами скорпион, защото от нея струи много плутонова енергия, а везните и са се покрили в дън гори тилилейски /разбирай 12 дом/ нали се сещаш , че всичко до 5гр. от асц,носи много енергия.асц.везна в градус анарета,нищо по-нормално от това да приемеш и везната и скорпиона в себе си!
От друга страна като отделно от Юпитер в 10 дом (за вида на кариерата му),упр на МЦ Луната е в Стрелец със диспозитор Юпитер,който е в 10 дом отново; а и упр на МЦ в 3 дом-човека се занимава професионално със средствата за масова информация (тв)-3 дом.Луната е и в аспект с упр на 5 дом-шоу бизнес,както и с упр на 2 дом-които отделно са в съвпад (че ще може и да печели от това).А и ако е с МЦ в Лъв-упр на АСЦ и МЦ отиват запокитени в 12 дом-каква ти активна медийна изява тогава ?Или всички надежди отиват само на един Юпитер?
Ми, Плутон ми е в съвпад с асцендента и е в Скорпион.
а везните и са се покрили в дън гори тилилейски /разбирай 12 дом/
Цитат на: Вещичка в Август 16, 2009, 04:19:18 pm целия форум астролози тук е на мнение, че си с асцедент скорпионСкарлет казва, че съм с асцендент Везни.
Цитат на: Helo в Август 16, 2009, 04:13:35 pmМи, Плутон ми е в съвпад с асцендента и е в Скорпион. Ама тя нали и Вещичка това казва ., или аз нещо не мога да схвана ..
Цитат на: Вещичка в Август 16, 2009, 04:08:26 pmа везните и са се покрили в дън гори тилилейски /разбирай 12 дом/ Хахахаха,как го уцели само!!! Таман си идвам от горите тилилейски. Боже,какво блаженство е на врао! Тишина,чист въздух и гора от малини и боровинки.Пак се оплесках до козирката.Голям кеф!
Цитат на: Helo в Август 16, 2009, 04:23:13 pmЦитат на: Вещичка в Август 16, 2009, 04:19:18 pm целия форум астролози тук е на мнение, че си с асцедент скорпионСкарлет казва, че съм с асцендент Везни.Виж кво,не ме намесвай!!! Никога не си спомням да съм казвала нещо подобно.Аз дори не съм ти виждала картата.
вече е време за ментичка или биричка пред рс
Цитат на: Скарлет в юли 20, 2009, 11:28:14Чакай да те уморя докрай. Пак като младо гадже,веднъж тръгвам на среща.Минавам си пред блока и един млад левент-съсед реши,че ще ми прасне с прашка една скобичка в чорапогащника.Както се бях накиприла за срещата,само се обърнах,настигнах го и го стоварих на земята от бой.Егати момчетата! Не смееха после не само да ме закачат,но и да ме свалят.Когато съм ядосана,огън излиза от ноздрите ми и забравям да спра да бия.Това е лошо.Веднъж и един мъж уплаших,който ме засече с колата и щях да навървя цяла колона коли.Само вдигнах ръчната и докато стигна до колата му,вече си вдигаше стъклото на колата.Е,как да ми изневерят,като съм луда.
Цитат на: Aurora Borealis в Август 16, 2009, 11:35:59 amМоже да му натъкмите хороскопа по проблемите му с очите.Едва ли ще хукна сега да се занимавам сериозно с хороскопа му,просто защото не ми е интересна личността.Който иска да се занимава
Може да му натъкмите хороскопа по проблемите му с очите.
Напротив! Ти го каза и си ми виждала картата. Когато веднъж го обсъждахме в тази тема, аз си сложих тук снимката, за да ме прецениш по външния вид, когато ти казах, че водя спор с едни приятели за това какъв ми е асцендента. Ти видя снимката ми и ми каза, че имам типично изълчване на асцендент Везни с привкус на Скорпион.
Скарлет, докато ти търся сега онези постове, в които твърдиш, че съм с асцендент Везни, намерих едни твои спомени, които много подхождат на дама с асцендент Везни: Това нали ти си го направила? ЦитатЦитат на: Скарлет в юли 20, 2009, 11:28:14Чакай да те уморя докрай. Пак като младо гадже,веднъж тръгвам на среща.Минавам си пред блока и един млад левент-съсед реши,че ще ми прасне с прашка една скобичка в чорапогащника.Както се бях накиприла за срещата,само се обърнах,настигнах го и го стоварих на земята от бой.Егати момчетата! Не смееха после не само да ме закачат,но и да ме свалят.Когато съм ядосана,огън излиза от ноздрите ми и забравям да спра да бия.Това е лошо.Веднъж и един мъж уплаших,който ме засече с колата и щях да навървя цяла колона коли.Само вдигнах ръчната и докато стигна до колата му,вече си вдигаше стъклото на колата.Е,как да ми изневерят,като съм луда.