Ко прайте беееее!
ти да не си на смяна в моргата или си гукаш с Инана ?
Миа21-Мия все още мисли как да се включи,явно Меркурия в Телец си казва тежката дума и влака му ще стигне утре по същото време Така е с ретро Мерка
Цитат на: Синухе в Август 22, 2009, 09:41:29 pmКо прайте беееее! Да не си пил пак две бири.
Цитат на: Синухе в Август 22, 2009, 09:41:29 pmКо прайте беееее! Да не си пил пак две бири. Цитатти да не си на смяна в моргата или си гукаш с Инана ?Не! Пак приказвам с тази.
Разбрахме за "другарската среща" в Бургас. Малък е света, Синухе! Искрено се радваме за вас, че се забавлявате заедно.... Аз напоследък съм скарана с Дионисий!
Всяка неаспектирана планета представлява слабо място в картата, защото там енергията не тече по правилния начин.
Един вика - ми мрънка ми
Аз пък чета една книгаааа...,"Лекции по астрология"-2 том на Иван Изворски.Голема мъка се мъчим с нея.Добре,че си купих и други,че можеше и да се чудя по някое време какво да правя...
Цитат на: Мia21 в Август 24, 2009, 09:39:27 pmАз пък чета една книгаааа...,"Лекции по астрология"-2 том на Иван Изворски.Голема мъка се мъчим с нея.Добре,че си купих и други,че можеше и да се чудя по някое време какво да правя...Книгата е много ценна, имам ги и двата тома. Учителя по астрология на Иван Антонов е Петър Дънов.Много подробно е описано всичко.Но не е довършена- автора е починал през 1964 г.Стигнал е до меркурий в 8 дом.Много добре са описани кармичните значения на аспектите.