Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 847719 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:"Говорилня"
« Отговор #2800 -: Август 22, 2009, 09:41:29 pm »
Ко прайте беееее!  ;D

Нещо половината форум се е изнесъл в ИНТИ и ви гледаме отдалекоооо  :P ;D ;D ;D

Марая:   ХЕЛО как си,ние отработваме нептун и венера.
ти да не си на смяна в моргата или си гукаш с Инана ?  ;D ;D ;D ;D ;D ;D :P

Lillie :
Много поздрави от отвъдното. Изстрелях се в пето измерение, не ме чакайте да се върна! Издигнах се на високи вибрации, дано не свърши батерията.

Инти

Тука всички транзитираме през Дионисиевите домове!  Имаме кристалната топка и ни се дава да знаем много . Тази нощ гледаме ОНЛАЙН  :D
За приемни часове, погледните курса на Луната  ;D

Синухе И така Лилит ми кацна върху Слънце и си правя харем от Лолитки  :P ;D ;D ;D Купона е тук-къде е Зъболекаря,да не вади пак зъби  ???

Миа21-Мия все още мисли как да се включи,явно Меркурия в Телец си казва тежката дума и влака му ще стигне утре по същото време  ;D ;D ;D Така е с ретро Мерка  ;)

*

Nebesna

« Отговор #2801 -: Август 22, 2009, 10:12:45 pm »
Разбрахме за "другарската среща" в Бургас. Малък е света, Синухе! Искрено се радваме за вас, че се забавлявате заедно.... Аз напоследък съм скарана с Дионисий!  ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #2802 -: Август 22, 2009, 10:15:41 pm »
Ко прайте беееее!  ;D

Да не си пил пак две бири.  ;D :P ;D

Цитат
ти да не си на смяна в моргата или си гукаш с Инана ?

Не! Пак приказвам с тази.  ;D

Цитат
Миа21-Мия все още мисли как да се включи,явно Меркурия в Телец си казва тежката дума и влака му ще стигне утре по същото време  ;D ;D ;D Така е с ретро Мерка  ;)

И маят Меркурий е в Телец, ама и мисълта, а понякога и говора ми са бързи.  ;) Е, не е ретрограден.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2803 -: Август 22, 2009, 10:37:13 pm »
Ко прайте беееее!  ;D

Да не си пил пак две бири.  ;D :P ;D

Не,след като си имаме един Дионисий тука си представи с какво ни черпи  ;D

Ко прайте беееее!  ;D

Да не си пил пак две бири.  ;D :P ;D

Цитат
ти да не си на смяна в моргата или си гукаш с Инана ?

Не! Пак приказвам с тази.  ;D

Абе Хело,тая ми прилича на яхнала вибратор-да не са ти такива занятията сега по почитането на Инанчето?  ;D

Разбрахме за "другарската среща" в Бургас. Малък е света, Синухе! Искрено се радваме за вас, че се забавлявате заедно.... Аз напоследък съм скарана с Дионисий!  ;D ;D ;D

Ма какво си разпрравяш-то и астрала вече е тесен ,след като след 2та чашка се пренасяме там  ;D
Ти пък-как така скарана!Нептуня е още във Водолаза,я си сипи едно докато още виночерпеца си лее там винцето!  :P

*

Nebesna

« Отговор #2804 -: Август 22, 2009, 10:42:10 pm »
Не ща! Не не пий ми се!
Аз и без вино съм пияна от време на време.
Аааааааа! Нептуна ми се махна от Слънцето,
така че тъкмо е време за отрезвяване.
Найш кой хубу да отрезнейш след толкуз замъглени представи.
Пия само по поводи. Утре ще си сипна едно винце за здравето на щерката, че е рожденичка.

А НА ВАС "НАЗДРАВЕ"

И УМНАТА!

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2805 -: Август 22, 2009, 10:59:26 pm »
Наздраве и за щерката !  :)

хахахаха ми с толкова акъл събран на масата не умната ми направо маймунината ставаме  ;D ;D ;D

*

missKapriz

« Отговор #2806 -: Август 23, 2009, 05:30:26 pm »
Днес се върнах от Фолклорния фестивал в Жеравна!
Уникално!
Реших да го сподела като препратка към темата за кръшкачите-и да кажа на всички изневеряващи,че има наистина по-добри и определено по-смислени и отпускащи начини да си освободиш лошата енергия!

« Отговор #2807 -: Август 23, 2009, 05:38:32 pm »
Ако си направила снимки ще е интересно да ги видим  :)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #2808 -: Август 23, 2009, 05:44:18 pm »
 :)Абсолютно забранено е да се снима.Както и да се влиза без носия,с мобифон и лошо настроение.Пише го на входа.:)Връщаш се в 19 век-нестинари,пехливани,пекан хляб,кайве:).там бяха ансамбъл"Българе",много фолклорни групи.До 1 през ноща -песни,танци,чевермета...УНИКАЛНО!Сред боровете...Имаше хора от цяла България и не само

*

Helo

« Отговор #2809 -: Август 24, 2009, 01:14:33 pm »
Знаете ли с коя опция в astro.com мога да изтрия данните на някой човек, които съм вкарала там? Вкарала съм рожденните данни на различни хора и сега искам да разчистя малко.

« Отговор #2810 -: Август 24, 2009, 01:20:14 pm »
 Влизаш в my astro  и оттам избираш опцията delete, потвърждаваш регистрацията и номера става. Май така беше...

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #2811 -: Август 24, 2009, 01:25:54 pm »
А и освен това , за да изтриеш данни ще ти поиска и-мейл и  парола. :)
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

veshti4ka

« Отговор #2812 -: Август 24, 2009, 07:50:25 pm »
пуснах го там  :P
« Последна редакция: Август 24, 2009, 08:06:40 pm от Вещичка »

« Отговор #2813 -: Август 24, 2009, 07:57:34 pm »
Вещичке, пусни го това във вродени аномалии - там коментираме вече всякакви болести.

--------

Май не си във форума в момента. Аз ще го пусна  :)
« Последна редакция: Август 24, 2009, 08:05:11 pm от Aurora Borealis »

*

Helo

« Отговор #2814 -: Август 24, 2009, 09:30:45 pm »
Небесна:

Цитат
Всяка неаспектирана планета представлява слабо място в картата, защото там енергията не тече по правилния начин.

Искам да ви питам как бихте тълкували неаспектиран Уран във 2-ри дом в Стрелец. В тригон е с МС.

Знам, че във 2-ри дава неситурни финанси. Аз питам какво означава, когато Уран е неаспектиран.

« Отговор #2815 -: Август 24, 2009, 09:31:24 pm »
По новините казаха,че се появили първите мъже, които се оплаквали от съпружески тормоз  ;D. Анкета по улицата разпита мъжете какво е тормоз . Един вика - ми мрънка ми  ;D  ;D  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #2816 -: Август 24, 2009, 09:32:16 pm »
Един вика - ми мрънка ми  ;D  ;D  ;D

малко му е - требе и да го бие  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2817 -: Август 24, 2009, 09:39:27 pm »
Аз пък чета една книгаааа...,"Лекции по астрология"-2 том на Иван Изворски.Голема мъка се мъчим с нея.:-[
Добре,че си купих и други,че можеше и да се чудя по някое време какво да правя...

*

тъжен

« Отговор #2818 -: Август 24, 2009, 10:16:15 pm »
Аз пък чета една книгаааа...,"Лекции по астрология"-2 том на Иван Изворски.Голема мъка се мъчим с нея.:-[
Добре,че си купих и други,че можеше и да се чудя по някое време какво да правя...

Книгата е много ценна, имам ги и двата тома. Учителя по астрология на Иван Антонов е Петър Дънов.Много подробно е описано всичко.Но не е довършена- автора е починал през 1964 г.Стигнал е до меркурий в 8 дом.Много добре са описани кармичните значения на аспектите. :-[

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2819 -: Август 24, 2009, 10:22:30 pm »

Книгата е много ценна, имам ги и двата тома. Учителя по астрология на Иван Антонов е Петър Дънов.Много подробно е описано всичко.Но не е довършена- автора е починал през 1964 г.Стигнал е до меркурий в 8 дом.Много добре са описани кармичните значения на аспектите. :-[

Аз съм в началото още и ми се вижда много общо написано за различните аспекти,а аз искам конкретика.Ама ще видим по-нататък как ще е...