Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 849359 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:"Говорилня"
« Отговор #3560 -: Септември 29, 2009, 10:30:53 pm »
Момичета, обаждам се само да вметна, че Меркурий вече е стационарен, а утре тръгва директно. Каквото и да се избълва тук, утре ще е потънало в забрава, надявам се...  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3561 -: Септември 30, 2009, 02:15:43 am »
proserpine,ако се заяждаше по-малко с нас,можеше да научиш повече и да изврънчиш някое и друго тълкувание.А ти хем си wir wasser ,хем си се накекерчила без покритие. Но не знаеш как да се държиш с хората. Ако искате ме банвайте,ако искате-недейте.Ама вече ми писна.
сега прозрах истината ама като нямам толкова акъл в главата добре,че оня отгоре ми помогна.Та не съм осъзнавала до сега ,че тук има някакви експерти по Астрология на световно ниво и съм си пропуснала шанса

скарлет! това е нещо ,на фона на НИЩОТО до тук! има напредък! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3562 -: Септември 30, 2009, 08:02:11 am »
Рroserpine,прекаляваш вече!Осъзнай се малко,на никого не му се четат заядливите ти постове!Минаваш всякакви граници!
Ти май не си си прочела домашното я виж кой използва просташките епитети .Аз не се сещам до сега да съм ползвала такива.
Ама ако проблема е че трябва да "врънкам "нкой капацитет за консултации....няма да е лошо да ми дадете образец молба за въпросното "врънкане",че нещо не ми е ясно как става тая работа и обещавам ще спазвам протокола....
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #3563 -: Септември 30, 2009, 08:30:26 am »
Вярно взе да писва, дори само да я четеш "тая женица"...
Струва ми се нормално ако 3-4 човека ти направят забележка за едно и също нещо, да се спреш, да се замислиш, дали пък ти не бъркаш някъде в комуникацията.
Жалко, жалко... :-\
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3564 -: Септември 30, 2009, 08:43:16 am »
Аурора, направо ме скъса от смях с тия котенца. Показах ги на всички в офиса, от сутринта се приповдигна настроението.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #3565 -: Септември 30, 2009, 10:14:13 am »
Струва ми се нормално ако 3-4 човека ти направят забележка за едно и също нещо, да се спреш, да се замислиш, дали пък ти не бъркаш някъде в комуникацията.
И на тебе ли да го кажа ,че не се сещам да съм обиждала някой с грозни епитети.не виждам и кво ти влиза на тебе в работата.Относно Марая и Мия нека да споменат къде точно и скво съм ги засегнала и ще се извиня или публично или на лична ама да знам де с кво съм ги обидила....
И кво означава ,че някой ми бил правл забележка?Ако нещо ти е бащиния или собственост -то тогава е редно да определяш правилата или пък останалите да се съобразват с кефовете ти .Не карам някой насила да се занимава с мене.Събали се на седянка Пенка Иванка и Стринка и другите са длъжни да правят еди кво си ,че на тях не им харесвало.Брейййййй то не е авторитет,не е чудо .
Като те дразни някой и имаш акъл постави го на мястото му ама не с просташките изказваници ,че така сам себе си излагаш .....
Авторитетни хора и специалисти малко такива,които си въобразяват,че са такива колкото щеш...
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #3566 -: Септември 30, 2009, 10:16:41 am »
Ето твоята особа дори не яя бе забелзала до сега ама и ти барабар Петко с мъжете..
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #3567 -: Септември 30, 2009, 10:23:16 am »
И на тебе ли да го кажа ,че не се сещам да съм обиждала някой с грозни епитети.не виждам и кво ти влиза на тебе в работата.Относно Марая и Мия нека да споменат къде точно и скво съм ги засегнала и ще се извиня или публично или на лична ама да знам де с кво съм ги обидила....
И кво означава ,че някой ми бил правл забележка?Ако нещо ти е бащиния или собственост -то тогава е редно да определяш правилата или пък останалите да се съобразват с кефовете ти .Не карам някой насила да се занимава с мене.Събали се на седянка Пенка Иванка и Стринка и другите са длъжни да правят еди кво си ,че на тях не им харесвало.Брейййййй то не е авторитет,не е чудо .
Като те дразни някой и имаш акъл постави го на мястото му ама не с просташките изказваници ,че така сам себе си излагаш .....
Авторитетни хора и специалисти малко такива,които си въобразяват,че са такива колкото щеш...

Авторитети, специалисти  ??? Вече си мисля, че някви комплексчета си избиваш тука...
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #3568 -: Септември 30, 2009, 10:24:13 am »
Ето твоята особа дори не яя бе забелзала до сега ама и ти барабар Петко с мъжете..

За сметка на това твоята се забелязва, ама не с хубаво  :P

Айде аз млъквам, че съм "некомпетентен", освобождавам те от присъствието си  ;)
The Tea Party
Jeff Martin

« Отговор #3569 -: Септември 30, 2009, 10:29:01 am »

За сметка на това твоята се забелязва, ама не с хубаво  :P

Айде аз млъквам, че съм "некомпетентен", освобождавам те от присъствието си  ;)
А такааааааасега клишетата с комплексите.
Компексите са си комплекси може да ги има може да ги нямам .Ама след като и ти си от възмутените не ми каза къде точно и с кво обидих Миа и Марая .
Нали казах ,че ще се извиня ,ама да знам за какво точно
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #3570 -: Септември 30, 2009, 10:32:37 am »
Ще цитирам Милен Цветков:

::)
The Tea Party
Jeff Martin

*

Helo

« Отговор #3571 -: Септември 30, 2009, 11:28:23 am »
Скарлет, не знам къде си пуснала онзи линк за неподвижните звезди, но докато търсих информация по въпроса попаднах на следната книга. Пиша тук, за да не спамим темата за обратните.  ;D

Чели ли сте някога тази книга:

http://www.book.store.bg/c/p-p/m-181/id-29843/nepodvizhni-zvezdi-anelia-cvetanova.html

Неподвижни звезди - Анелия Цветанова

Тази книга е написана под диктовка. Авторката е приела информацията от високоразвити същества в шесто измерение, някои от които са идвали на Земята и са се въплътявали в човешки тела, за да дадат на хората знания за живота във физическо измерение, за другите светове и въобще за космоса. Ние ги познаваме като велики учени, астролози, философи.  :P ;D ;D
Подробно са описани неподвижните звезди и влиянието им върху живота на отделния индивид при съвпад с дадена планета в рождената карта. Заедно с това в книгата има много информация за миналото на нашата цивилизация, за процесите, които са протичали на планетата Земя по времето на нейното съществуване и връзката им с появяването на дадена звезда от тази страна на огледалото.
Това е книга за обикновения читател и за тези астролози, които не мислят, че вече знаят всичко, а са уверени, че имат още много да учат.

*

Skarlet

« Отговор #3572 -: Септември 30, 2009, 11:32:55 am »
Ето ти пак линка за неподвижните звезди: http://kiberstar.ru/stars/stars.htm  Има интерпретации на няколко руски астролози. А книгата на Анелия Цветанова я имам и съм я чела,но аз си уважавам най-много руската астрологична школа.

*

Helo

« Отговор #3573 -: Септември 30, 2009, 11:37:14 am »
Ето ти пак линка за неподвижните звезди: http://kiberstar.ru/stars/stars.htm  Има интерпретации на няколко руски астролози. А книгата на Анелия Цветанова я имам и съм я чела,но аз си уважавам най-много руската астрологична школа.

Скарлет, не може да се отвори линка,защото пише, че техния сайт е блокиран, заради опасност от атаки. Ти имаш ли копирана някъде статията, за да я сложиш цялата тук, без линк?

*

Skarlet

« Отговор #3574 -: Септември 30, 2009, 11:42:49 am »
За съжаление не позволява и да се копира,но пробвай да постнеш този линк в търсачката и после потърси в сайта неподвижните звезди: http://kiberstar.ru

*

Helo

« Отговор #3575 -: Септември 30, 2009, 11:53:41 am »
За съжаление не позволява и да се копира,но пробвай да постнеш този линк в търсачката и после потърси в сайта неподвижните звезди: http://kiberstar.ru

Не става. Пише, че посещаването на този сайт може да повреди компютъра ми. Няма значение!

*

Skarlet

« Отговор #3576 -: Септември 30, 2009, 12:09:33 pm »
Съжалявам,Хело.  ??? Не съм много навътре с техниката и компютрите,но ако някой от форума има представа как може да ти помогне,ще се радвам.Сайтът е трепач.

*

Asol

• 4140
« Отговор #3577 -: Септември 30, 2009, 12:19:23 pm »
Съжалявам,Хело.  ??? Не съм много навътре с техниката и компютрите,но ако някой от форума има представа как може да ти помогне,ще се радвам.Сайтът е трепач.

...да трепач на компютри  :P ;D Има malware. Скарлет, А книгата на Анелия Цветанова как ти се стори ?

*

Skarlet

« Отговор #3578 -: Септември 30, 2009, 12:26:40 pm »

...да трепач на компютри  :P ;D Има malware. Скарлет, А книгата на Анелия Цветанова как ти се стори ?

Ами,моя що не го е утрепал още? Толкова време го ползвам-вече 2 години. А книгата ми е малко фантастична,но общо взето е интересна,щото инфото за звездите е доста подробно.Но се различава доста като тълкувание от руските астролози.Затова и повече чета руските сайтове и в частност-този "трепач" на компютри.  ;D

*

Helo

« Отговор #3579 -: Септември 30, 2009, 12:34:09 pm »
А знаете ли някоя книга, в която са описани всички градуси на зодиака? Не медицинските, а просто какво е характерно за този градус и за планетата, която е застанала там.