Вярно взе да писва, дори само да я четеш "тая женица"...
Струва ми се нормално ако 3-4 човека ти направят забележка за едно и също нещо, да се спреш, да се замислиш, дали пък ти не бъркаш някъде в комуникацията.
Жалко, жалко... 
И на тебе ли да го кажа ,че не се сещам да съм обиждала някой с грозни епитети.не виждам и кво ти влиза на тебе в работата.Относно Марая и Мия нека да споменат къде точно и скво съм ги засегнала и ще се извиня или публично или на лична ама да знам де с кво съм ги обидила....
И кво означава ,че някой ми бил правл забележка?Ако нещо ти е бащиния или собственост -то тогава е редно да определяш правилата или пък останалите да се съобразват с кефовете ти .Не карам някой насила да се занимава с мене.Събали се на седянка Пенка Иванка и Стринка и другите са длъжни да правят еди кво си ,че на тях не им харесвало.Брейййййй то не е авторитет,не е чудо .
Като те дразни някой и имаш акъл постави го на мястото му ама не с просташките изказваници ,че така сам себе си излагаш .....
Авторитетни хора и специалисти малко такива,които си въобразяват,че са такива колкото щеш...