Не Синухе,нямам Уран замесен.В момента транзитния ми прави само секстили и тригони...

Транзитните Сатурн и Плутон ми правят сески-карета с Юпитер /освен от там/и Нептун ми квадратира стелиума в Телец,ама тази планета доколкото зная е "бошлав работа".Освен това и Сатурн ми прави тригони със Слънце,Меркурий,Венера и секстил с Марс.Не зная от къде идва направо...

MissKapriz,не ми се споделяше,защото сега,ако седна да мрънкам и да плюя конкурса,ще е много тъпо и е точно грозната реакция на победения,но т.к.ние тук следим и наблюдаваме чисто астрологично,ще споделя.За мен специално,този конкурс беше нагласен,колкото и банално да звучи.Хората,с които се явявах,т.к някои от тях ги познавам лично,не са случайни и имат близки хора,на доста високи нива.Това са "човечета",които нямат лични качества и са доста зле-не само по моите думи,но и на хора около мен и винаги се явяват,след като някой преди това е звъннал и е ходатайствал за тях.Ама какво да правиш,едни разчитаме на себе си,други на някой друг,защото ако питаш мен,те няма как иначе да успеят-доказани некадърници са.Някои от тях са ми били колеги,които изгониха от нашата фирма или ги търпяха малко по-дълго време,отново заради някого.Иначе за условията около работата не мога да говоря,т.к. не можах да стигна до тях.Съжалявам за това,което казах и за начина,по който го направих,но това е моята истина,а и на други хора наблюдаващи ситуацията...
Жалко за Мия,може би е знак че е време да смениш въобще попрището ? 
Синухе,не мога и да си представя да си сменя попрището.Като зомбирана съм по отношение на работата ми и въобще от този бранш.Тя е всичко за мен,на този етап.Единственото нещо,за което бих я сменила,с чиста съвест е,ако намеря подходящ човек ,който да ме развълнува и да изляза от строя по съвсем други причини.Има и друг вариант,ако ме отстранят принудително,опазил ме Бог!