Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 851500 Прегледи
*

Londa

• **
  • 561
Re:"Говорилня"
« Отговор #3600 -: Октомври 01, 2009, 03:55:47 pm »
Знаех си ще по ретро Меркурий няма да я бъде с работата.....Миналата събота ми се обадиха, да ми кажат,че съм одобрена ,но съм била в резервите.Щели да ми се обадят на 29.09. Е, обадиха ми се но чак днес да ми кажат, че не съм включена към групите.Което означавало ,че не съм одобрена. :'(
А ми се искаше вече да започна работа, беше ми близо до нас. ::)

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #3601 -: Октомври 01, 2009, 04:13:00 pm »
Всяко зло, за добро! Няма да се отчайваш  :)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Helo

« Отговор #3602 -: Октомври 01, 2009, 04:48:00 pm »
Келтски дървесен хороскоп:

http://mistichno.com/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%8F/%D0%BA%D0%B5%D0%BB%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BF

Според този хороскоп аз съм зодия Кестен. Ето какво пише за тази зодия а и за останалите дървета

http://myhoroscope.bg/bg/celtic/sign/chestnut_tree

Аз съм чувала, че носенето на кестени в джоба и държането им в ръка давало сила.

*

Helo

« Отговор #3603 -: Октомври 01, 2009, 04:52:23 pm »
Кестен

Всички познаваме кестена. Голяма изненада за мен беше, че на запад кестените трудно се намират, и където се продават не са много евтини,
а при нас през есента е пълно с кестени по улиците.
За кестена се казва, че носенето му предпазва от ревматизъм и артрит, помага срещу главоболие и повдига мъжката потентност.
Едно много известно на запад негово приложение е за приготвянето на талисман за пари (силно хвален от някои).
За целта в един кестен се пробива дупка, която се пълни с живак и се запушва с восък. Но подобен талисман е опасен за здравето поради
токсичността на живака. Друг подобен вариант за придобиване на пари е да се загъне нова банкнота около кестен и да се носи в портмонето като талисман.

http://www.magicgatebg.com/forum/viewtopic.php?f=30&t=3111

*

Skarlet

« Отговор #3604 -: Октомври 01, 2009, 05:50:35 pm »
Моята улица отначало докрай е с кестени. Чудех се астрологично отде иде таз потентност :P , пък тя откъде била.  ;D Само една липа се мъдри между тях и тя е под моя прозорец,достигаща до 5-я ми етаж. На пролет се скъсвам от дихателни упражнения.  ::)

*

Skarlet

« Отговор #3605 -: Октомври 01, 2009, 06:07:33 pm »
 Ела:

"Елата стои величествено изправена, по-високо от останалите дървета. Като нея, въпреки че сте самотни във висините, излъчвате гордост, достойнство, но и малко студенина и резервираност. Без да го правите съзнателно, вие се отличавате от тъплата и мислите различно. Трудно е да се живее с вас, защото имате странен характер и големи изисквания за човека, с който ще се обвържете. Затова често не намирате подходящия според своите разбирания партньор и оставате сами. Но за вас и самотата не е неприятна, както за повечето хора. Уединението ви зарежда с нови сили, за да устоявате като Елата на силните ветрове, които брулят високите й клони."

Никога не мога да бъда сама. А студенината......хич я няма. За другото,не мога да кажа. Но съм сигурна,че един със сигурност мисли така. :P Но то и не може всичко да е вярно за толкова хора родени в този интервал.Майтап да става.  ;D

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #3606 -: Октомври 01, 2009, 06:18:41 pm »
Смокиня

Чувствителната натура на Смокините има нужда от топлина и свобода, за да прояви положителните си качества. Честни и изпълнени с добри намерения, те са готови да се отзоват на всяка молба за помощ. В работата си са разумни, практични и самокритични. Родените в този период са нежни и сантиментални. Живеят по изградена от тях самите линия на поведение, пълна с табута и задръжки. Стриктно изпълняват семейните си задължения дори и това да не им харесва.

Ами много вярно за мен. Едно към едно. Само за лошите си страни нищо не прочетох, ма явно са "милостиви" тез зодии.  ;)
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Helo

« Отговор #3607 -: Октомври 01, 2009, 06:24:01 pm »
Кестен

На пръв поглед изглеждате строги и студени, но това е маска, която често сами си поставяте. В средите, в които се движите, ви се налага да го правите, за да оцелеете в условията на безмилостна конкуренция и съревнования. Вие сте изключително интелигентни и когато се захванете с нещо, го довеждате до самия край. Последователни сте в действията и мислите си, а през целия си живот следвате пътя, който сами сте си начертали. Умеете да мислите рационално и да предвиждате няколко хода напред- така лесно разрешавате проблемите и се справяте в трудни ситуации.
Не сте влюбчиви натури и рядко се впечатлявате силно. Но когато веднъж хлътнете, трудно можете да управлявате чувствата си. Тогава се привързвате лесно и се стремите да изградите здраво семейство.

Много по Сатурновски го дават Кестените.  ;) Не стига, че чилсото ми на раждане е 8 и Сатурн ми е в първи дом, ами и тук така.

Този Сатурн ме преследва.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3608 -: Октомври 01, 2009, 08:48:09 pm »
Знаех си ще по ретро Меркурий няма да я бъде с работата.....Миналата събота ми се обадиха, да ми кажат,че съм одобрена ,но съм била в резервите.Щели да ми се обадят на 29.09. Е, обадиха ми се но чак днес да ми кажат, че не съм включена към групите.Което означавало ,че не съм одобрена. :'(
А ми се искаше вече да започна работа, беше ми близо до нас. ::)

Лонда,и ти ли си на този хал?С много мъка и прескърбие ще споделя същото за себе си.Разминах се с конкурса.Бях до тук.Имам някои лични наблюдения,но не ми се иска да изпадам в подробности,защото само победения се оправдава.Аз дълбоко в себе си не се чувствам такава.Битката я загубих,но войната рано или късно ще я спечеля! ;) ;D

« Отговор #3609 -: Октомври 01, 2009, 08:58:19 pm »
Момичета, горе главата! Дано следващата възможност да дойде своевременно. Аз тежко преживямам загбените битки  :-[

Иначе, не знам заради вече директния Мерк тази седмица, постоянно гледам календара коя дата е, кой ден е. Всичко ми е наопаки. И за капак в службата ще правят поредния ремонт на залата и пак кашони и пак преместване. Тоя офис го обиколих целия с тия преместваници. Предусещам как ще се натреса отново срещу климатика. Просто не мога да го понасям  >:(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3610 -: Октомври 01, 2009, 09:04:12 pm »
Момичета, горе главата! Дано следващата възможност да дойде своевременно. Аз тежко преживямам загбените битки  :-[

Хич не ми говори за загубените битки,защото аз три дни бях като болна,колкото и да е странно това за други хора.Направо в нервна криза и още не мога да дойда на себе си... :-[

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3611 -: Октомври 01, 2009, 09:05:55 pm »
Жалко за Мия,може би е знак че е време да смениш въобще попрището ?  :-\

Я си виж какво ти транзитира в земните домове ,да нямаш някой Уран замесен ;)

« Отговор #3612 -: Октомври 01, 2009, 09:12:42 pm »
Обаче, картите излязоха. :D

*

missKapriz

« Отговор #3613 -: Октомври 01, 2009, 09:13:31 pm »
Мия,съжалявам!Би ли споделила повече-питам,защото си спомням,че според хорара ти аз бях решила,че няма да се преместиш на новата работа,поради това,че нещо няма да те устрои в условията.Ако не е много лично де....

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3614 -: Октомври 01, 2009, 09:38:54 pm »
Не Синухе,нямам Уран замесен.В момента транзитния ми прави само секстили и тригони... :-[ Транзитните Сатурн и Плутон ми правят сески-карета с Юпитер /освен от там/и Нептун ми квадратира стелиума в Телец,ама тази планета доколкото зная е "бошлав работа".Освен това и Сатурн ми прави тригони със Слънце,Меркурий,Венера и секстил с Марс.Не зная от къде идва направо... :-[

MissKapriz,не ми се споделяше,защото сега,ако седна да мрънкам и да плюя конкурса,ще е много тъпо и е точно грозната реакция на победения,но т.к.ние тук следим и наблюдаваме чисто астрологично,ще споделя.За мен специално,този конкурс беше нагласен,колкото и банално да звучи.Хората,с които се явявах,т.к някои от тях ги познавам лично,не са случайни и имат близки хора,на доста високи нива.Това са "човечета",които нямат лични качества и са доста зле-не само по моите думи,но и на хора около мен и винаги се явяват,след като някой преди това е звъннал и е ходатайствал за тях.Ама какво да правиш,едни разчитаме на себе си,други на някой друг,защото ако питаш мен,те няма как иначе да успеят-доказани некадърници са.Някои от тях са ми били колеги,които изгониха от нашата фирма или ги търпяха малко по-дълго време,отново заради някого.Иначе за условията около работата не мога да говоря,т.к. не можах да стигна до тях.Съжалявам за това,което казах и за начина,по който го направих,но това е моята истина,а и на други хора наблюдаващи ситуацията... :-[

Жалко за Мия,може би е знак че е време да смениш въобще попрището ?  :-\

Синухе,не мога и да си представя да си сменя попрището.Като зомбирана съм по отношение на работата ми и въобще от този бранш.Тя е всичко за мен,на този етап.Единственото нещо,за което бих я сменила,с чиста съвест е,ако намеря подходящ човек ,който да ме развълнува и да изляза от строя по съвсем други причини.Има и друг вариант,ако ме отстранят принудително,опазил ме Бог! :-X
« Последна редакция: Октомври 01, 2009, 10:14:03 pm от Мia21 »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3615 -: Октомври 01, 2009, 09:55:38 pm »
Благодаря ви за подкрепата! :-*
Между другото,доста мои приятели се радваха за мен и ми стискаха палци,вярваха,че ще успея,но...Понякога,за съжаление не всичко зависи само от нас.И те доста се разочароваха от шуробаджанащината в България. :-X
« Последна редакция: Октомври 01, 2009, 10:01:49 pm от Мia21 »

*

mamma_mia

« Отговор #3616 -: Октомври 01, 2009, 10:45:28 pm »
Аурора,хвърли и на мен едни карти ::)

« Отговор #3617 -: Октомври 01, 2009, 10:57:31 pm »

Айде утре, че вече ми се спи. А и форума се омълча. Измисли си и въпросче. Аз ги хвърлям само да сравнявам с хорарите тук с изследователска цел  ;D, но ще се пробвам и на тебе  ;D  :-* Ако искаш в "лична мамамийска" си остави въпроса или която тема ще му подхожда. Ще се включа след 19-19.30 ч

*

mamma_mia

« Отговор #3618 -: Октомври 01, 2009, 11:03:33 pm »

Айде утре, че вече ми се спи. А и форума се омълча. Измисли си и въпросче. Аз ги хвърлям само да сравнявам с хорарите тук с изследователска цел  ;D, но ще се пробвам и на тебе  ;D  :-* Ако искаш в "лична мамамийска" си остави въпроса или която тема ще му подхожда. Ще се включа след 19-19.30 ч

Добре, благодаря и лека :)

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #3619 -: Октомври 01, 2009, 11:16:22 pm »
Благодаря ви за подкрепата! :-*
Между другото,доста мои приятели се радваха за мен и ми стискаха палци,вярваха,че ще успея,но...Понякога,за съжаление не всичко зависи само от нас.И те доста се разочароваха от шуробаджанащината в България. :-X
Mia21,  и аз не го приемам много леко, но работата ми трябваше ,заради парички.Нямаше общо с това , което искам да се занимавам, но без работа вече започвам да пощръклявам.А и на личния фронт дереджето също не  е розово.Все си повтарям ,че всичко е временно и няма все да е така.Ама докога ще мога да се залъгвам така и аз не зная... :D