Хело, слънце, кой пък ти е казал, че ги бие?
Или си го подложила на дълбинна психоанализа --> :33:, без той самият да знае?
Влизаш във форума, срещаш Хело и оставаш гол-голеничък пред публикта, нема неразкрити тайни.

Е, може би все още или вече не ги бие, защото той твърди, че има приятелка и щом го търпи, сигурно още не е започнал да я бие:
Майко мила,какви вкусотии!
Моята половинка прави за Бъдни вечер освен другите постни манджи, питка с късмети и тиквеник с орехи.
Но той сам се разкрива, че е побойник, като четем от тези негови постове в темата за досадната и злобна съседка в раздел Мистика:
На тая бих й забърсала един шамар, да вземе да се свести малко. Как
Аз така бих я набил,че ще трябва после някой да идва да я свестява. Но това няма да реши проблема. 
Гледай го как се заяжда. :angry:
Това са безпочвени приказки,така че ги подмини. Когато някой сочи друг с пръст,всъщност сочи някой,който го е наранил или унизил....
Така говорят Скорпионите?
Значи не си Миоджералвомбо, а?
Започваш да ставаш досадна. Не ме карай да ставам груб. Вече ти казах,че не съм ...... даже не мога да го изпиша. 
И кой ти каза,че съм Скорпион?
:rolleyes: :rolleyes:
Ама джопелини, защо такава грубост към една дама.
Мъж си, нали. 
Някой си го заслужават разбира се.
Не ми се връзвай,само се силя.
Мъж съм,да. Не обичам да бия жени,но както сама казваш,някои го заслужават.
А заяжданията му с Небесна са меко казано "странни", но все пак нали е жена:
Той иска някой да му се моли. :25: Иска да го чепкат по гривата, за да се почувства като Цар Лъв.
Ако беше без значение дали Луната е намаляваща или растяща нямаше да са толкова важни лунните фази. Античната астрология е голямо богатство, но не всеки я предпочита и разбира.
Явно се знае малко за десните и левите аспекти.
Не казвам, че са без значение лунните фази. Просто считам, че ефекта на квадратурата си е налице....дори и да няма аспект между светилата...достатъчно е да са в квадратиращи знаци (още повече, че между светилата се допускат по-големи орбиси).
А ти би ли споделил с какво лявата квадратура се различава от дясната квадратура? Би ми било интересно да си разширя познанията. Не съм срещала подобно "фино" разграничение, наистина. Интерпретирай го!

Разграничението никак не е "фино",а е крещящо. И когато някой иска нещо от друг,то той би следвало да каже вълшебната думичка "моля". Дори и да не се обучаваш с курсове или друг начин на обучение,то има достатъчно инфо в нета по темата за левите и десните аспекти, но на мажорните. Не е нужно да иронизираш нещо,което не знаеш или не разбираш. Човек не може да знае всичко. Ти изглежда не симпатизираш на античната астрология? Или не е така?