Здравей Гост

За изкуството да си тълкуваме хороскопа

• 149 Отговора
  • 34116 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: За изкуството да си тълкуваме хороскопа
« Отговор #120 -: Февруари 09, 2009, 08:47:40 pm »

Дотук единствено Венера в Рак залага на сигурното, но както каза Синихе, тя е още "млада" и "неопитна" в първия градус на знака.  :)
 Но, пак ще повторя, хороскопът е съставен от множество комплексни теми и фактори и всички те трябва да се разглеждат в контекста на цялото, а не по отделни аспекти.[/i

много ми хареса изказа за венера ;D ;D,значи мойта е престарялааа ббааабба...изкефи ме лилие.а за последния абзац-много си права!просто понякога бързам и допускам грешки.съжалявам!моля да бъда извинена!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #121 -: Февруари 09, 2009, 08:49:23 pm »
В момента ми е трудно да си събера мислите в главата ,защото преди час и половина се разминахме на косъм от катастрофа .
Какво ми беше впечатлението от картата на въпросния господин събрано в едно изречение . Изискан психопат.
Асц в Скорпион + Нептун в първи дом- създава си собствени норми на поведение . Плутон в съвпад с Марс /Луна , марс съвпада с луна , луна с Уран -осакатена душевност,агресия, разрушителна сила ,"екстравагантни възгледи"  израза е неточен ,но за момента се надявам да свърши работа. всички планети са поставени в четвърти квадрант (околния свят, чуждото поле, чуждата сфера на влияние, духа) поставени са в Дева с управител Меркурий ,който пък от своя страна е в осми Скорпионски дом .
Съжалявам ,но  психическото ми състояние е такова ,че не ми позволява да изложа спокойно аргументите си. Човека ,определено притежава свои норми на поведение ,които нямат нищо общо с обществените ,норми . Предполагам ,че има някакъв проблем в миналото му ,който е оставил траен отпечатък върху психиката му ,това за мен е причината да формира свои възгледи за живота. Прекалено интелигентен за да съзнава че е в разрез с общоприетото .

*

Nebesna

« Отговор #122 -: Февруари 09, 2009, 09:15:17 pm »
Този човек е вечно неудовлетворен. Познавам мъж с квадратурата на Луната със Слънцето и той признава това за себе си. А какво да кажем за два противоречащи си стелиума. Колкото до Нептун той му дава една магнетична и хамелеонова личност, но също така му помага и да се оттегли в света на въображението и фантазията, чрез присъщото за Нептун, бягство от действителността...Докато презареди батериите. Разбира се тригонът на Нептун със Сатурн не му позволява да се размекне. Аз имам тригон между тези две планети. мога да пътувам в сънищата и фантазиите колкото си искам, но сатурн винаги ме държи здраво стъпила на земята. Обаче, когато съм под стрес и напрежение, желая да се изолирам от света. Тогава ме спасяват вълшебните приказки, филмите за романтични и красиви места, окултните науки. Тези неща ме успокояват и ме релаксират най-добре.

« Отговор #123 -: Февруари 09, 2009, 09:45:49 pm »
 :o психолог  :o  или аз нещо криво съм разбрал ???

*

Марая

• 28287
« Отговор #124 -: Февруари 09, 2009, 09:50:03 pm »
:o психолог  :o  или аз нещо криво съм разбрал ???
;D ;D ;D склонна съм да мисля,че точно това му помага да превъзмогне недотам леката карта.или неверен час на раждане....,да планетите ще останат същите,но поне домовете,ще се променят.мисля,че психолозите имат натоварени кармични или водни домове....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #125 -: Февруари 09, 2009, 09:56:49 pm »
Я,  да проследят ,колко пациента  са измрели през практиката му . ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #126 -: Февруари 09, 2009, 09:58:29 pm »
Ама чакайте малко  ;D
Той ли е психолог или съпругата му? Доколкото се сещам, Синихе спомена второто...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #127 -: Февруари 09, 2009, 10:05:41 pm »
Дори бих добавила, че това поприще не е сред препоръчителните за този господин.
С изключение на изгряващия Нептун, който може да създава илюзия за мекота и овчедушие, показателите за емпатия в тази карта не са на необходимото ниво, умението да слуша и да изслушва също.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

momi

• 12
« Отговор #128 -: Февруари 09, 2009, 10:13:57 pm »

*

momi

• 12
« Отговор #129 -: Февруари 09, 2009, 10:15:11 pm »

*

Марая

• 28287
« Отговор #130 -: Февруари 09, 2009, 10:28:46 pm »
Дори бих добавила, че това поприще не е сред препоръчителните за този господин.
С изключение на изгряващия Нептун, който може да създава илюзия за мекота и овчедушие, показателите за емпатия в тази карта не са на необходимото ниво, умението да слуша и да изслушва също.

;D ;D ;Dискренно ме разсмя,значи човек и на психоаналитик да ходи,трябва да му иска рожденните данни ;D
искам да ви споделя нещо от практиката ;Dкато започнаха проблемите с моя красавец в един момент близка приятелка ми препоръча на нейна ученичка мъжа й,който бил добър психолог./приятелката е доста ерудирана с три езика,с две висши ,на времето я измъкнах от у-щето,беше преподавател по английски и френски и я взех на работа.после тя започна да преподава уроци в къщи и така се разделихме,но останахме близки.та с две думи,поотплеснах се малко,можех да и се доверя./отивам с дъщеря ми в уречения час.пристига мъж с такива сини очи,като най-синьото небе,което съм виждала.
-вие ли сте за мен?-обръща се към дъщеря ми.
-не!,мама отвръща тя.
-следвайте ме,....
тръгнахме след него,а малката  сумти...виждаш ли кой изглежда за психолог,а виждаш ли?
влязохме в неуютен вход,но в добре направен апартамент.каза,ми,че съм прекалено силна и в това ми е проблема.беше млад мъж,докато аз разказвах от интерес ли или от нещо друго ;D,не знам,но нямаше помен от сините му очи.бяха станали черни.толкова разширени зеници не бях виждала.
каза ми още ,че би могъл да направи една серия от 10 сеанса,за да изхвърля натрупаната негативна емоция.
след 2 дни,ми звъни приятелката ми и ми казва:
бързо трябва да те видя.срещнахме се и тя ми разказа,как той същия прибрал жена,при жена си,настанил я в детската стая,защото имала спешна нужда от помощ и той не можел да я остави така.смях се от сърце.след още около 10-на дни приятелката ми отново сподели,че албенчето била съкрушена,защото пациентката,започнала да използва и машата й.но след няколко дни се оказало,при проведен разговор м/у психолога и жена му,че въпросния нямал нищо против да напусне къщата ,но не можел да остави пациентката.както и да е,историята има щастлив край,защото след месец той "приключ"илечението и се върна при жена си,от разказа на приятелката ми.това,което ме впечатли не беше нищо друго,а съчувственият му поглед,разбирането му на проблема ми...,говореше ми за болката.а колко и каква болка беше причинил на хххххх?той самия не се ли нуждаеше от психоаналитик,дори от психиатър?знам само от него самия,че слънчевият му знак е скорпион ;Dне се учудвам,ако и тоя сладур е психолог,психоаналитик или психиасъл тип ;D
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 01:11:21 am от Марая »

« Отговор #131 -: Февруари 10, 2009, 03:46:11 am »
На фона на всичко казано и след като до този момент писах един ферман ,който изтрих ,защото беше като преговор на изложеното до момента ;D има Асц в зоната на Via Combusta склонен съм да се съглася ,че сам вреди на себе си .
Кръста на инкарнацията е разположен в Скорпион ,Лъв ,Телец,Водолей ,което показва че пътя е белязан от ударите на съдбата.
Слънце-Плутон-Уран  в напрегнати аспекти -изплаща кармичен дълг.
С планети в дева-близнаци-риби ,може да показва телепатични способности.

Обича да трупа ценности ,предполагам ,че е позакръглен,липсва му самочувствие.Изпитва нужда да се подсигурява.

Лелееееееее  :o ............на работа след близо 4 часа , трябва да подремна.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #132 -: Февруари 10, 2009, 09:33:47 am »
има Асц в зоната на Via Combusta склонен съм да се съглася ,че сам вреди на себе си .

АС на изгорения път не се ли вземаше под внимание само в хорарната астрология?
Представи си само колко хора, родени в този часови интервал (когато на АС изгрява Via Combusta), са обречени да вредят сами на себе си.  ::)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #133 -: Февруари 10, 2009, 11:40:29 am »
via combusta , или изгорения път, или особените градуси в зодиака знам,че се намират във въздушните знаци или:
последните 12 градуса от близнаци и водолей,както и целия сектор от 13 везни до 13 скорпион .нали не бъркам?? :)за люмиер и целия 13 зодиакален знак-змиеносец.като той нарича 30-ят гр. от скорпиона и 0-ят от стрелец-точка на осжобождението. :)

*

Helo

« Отговор #134 -: Февруари 10, 2009, 12:31:51 pm »
via combusta , или изгорения път, или особените градуси в зодиака знам,че се намират във въздушните знаци или:
последните 12 градуса от близнаци и водолей,както и целия сектор от 13 везни до 13 скорпион .нали не бъркам?? :)за люмиер и целия 13 зодиакален знак-змиеносец.като той нарича 30-ят гр. от скорпиона и 0-ят от стрелец-точка на осжобождението. :)

Има и 14-ти зодиакален знак - Паяк. Змиеностецът е към края на годината, а Паяк е в края на месец май. Какво можете да ми кажете за зодия Паяк? Някой казват, че това не било истинска зодия, а било написано в някакъв роман, а някои хора започнали да възприемат зодията като действителна. Вие какво знаете по въпрса за зодия Паяк?

*

Марая

• 28287
« Отговор #135 -: Февруари 10, 2009, 12:56:22 pm »

Има и 14-ти зодиакален знак - Паяк. Змиеностецът е към края на годината, а Паяк е в края на месец май. Какво можете да ми кажете за зодия Паяк? Някой казват, че това не било истинска зодия, а било написано в някакъв роман, а някои хора започнали да възприемат зодията като действителна. Вие какво знаете по въпрса за зодия Паяк?
паяка е м/у телец и близнаци ;D.има писано  за нея в учебника на люмиер.

*

Helo

« Отговор #136 -: Февруари 10, 2009, 01:03:19 pm »
Как се казва учебника на Люмиер? Кажи, че и аз да го прочета.  ;D

;D   ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #137 -: Февруари 10, 2009, 01:15:08 pm »
Обича да трупа ценности ,предполагам ,че е позакръглен,липсва му самочувствие.Изпитва нужда да се подсигурява.

Всичко е точно!  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #138 -: Февруари 10, 2009, 01:25:12 pm »
Как се казва учебника на Люмиер? Кажи, че и аз да го прочета.  ;D

;D   ;D

астрология-1-ви том издателство "хадес" ;D

« Отговор #139 -: Февруари 10, 2009, 01:55:31 pm »
има Асц в зоната на Via Combusta склонен съм да се съглася ,че сам вреди на себе си .

АС на изгорения път не се ли вземаше под внимание само в хорарната астрология?
Представи си само колко хора, родени в този часови интервал (когато на АС изгрява Via Combusta), са обречени да вредят сами на себе си.  ::)

Ще цитирам теб от твоята тема  ;) ;D

Цитат
*Via Combusta с приложение в астрологията - натална и хорарна*