В момента ми е трудно да си събера мислите в главата ,защото преди час и половина се разминахме на косъм от катастрофа .
Какво ми беше впечатлението от картата на въпросния господин събрано в едно изречение . Изискан психопат.
Асц в Скорпион + Нептун в първи дом- създава си собствени норми на поведение . Плутон в съвпад с Марс /Луна , марс съвпада с луна , луна с Уран -осакатена душевност,агресия, разрушителна сила ,"екстравагантни възгледи" израза е неточен ,но за момента се надявам да свърши работа. всички планети са поставени в четвърти квадрант (околния свят, чуждото поле, чуждата сфера на влияние, духа) поставени са в Дева с управител Меркурий ,който пък от своя страна е в осми Скорпионски дом .
Съжалявам ,но психическото ми състояние е такова ,че не ми позволява да изложа спокойно аргументите си. Човека ,определено притежава свои норми на поведение ,които нямат нищо общо с обществените ,норми . Предполагам ,че има някакъв проблем в миналото му ,който е оставил траен отпечатък върху психиката му ,това за мен е причината да формира свои възгледи за живота. Прекалено интелигентен за да съзнава че е в разрез с общоприетото .