Значи сега ще ви говоря за два отделни съня.
Първият:
Сънувам, че отивам на уредена среща с един мой стар приятел на име Светлин. С него и с още едно момче тримата си бяхме най-добри приятели от класа от 4 до 6 клас. Та, така. Отивам да се срещам с него. Действието се развива в старото ми училище. Помня, че въображаемият кабинет много приличаше на този, който ни беше кабинет по рисуване. Също така приличаше и на кабинета ни по трудово. Отидох и той беше седнал на един ученически стол. Седнах и аз. Проведохме нормален разговор, който водят хората, като дълго време не са се виждали.
Питах го: "Как си?", той каза "Добре, а ти?". И аз казах, че съм добре.
Питах още къде учи, той вика в XX СОУ. Съжалявам, че не запомних номера на училището.
Питах "Как е Аделина?" (една бивша наша обща съученичка, която харесвах) и той вика: "О, не знеш ли?". "Какво?"-попитах аз. "Ами Аделина за малко да я сгази трамвай.". Почувствах леко притеснение, но явно беше, че не я е сгазил и е добре. После се събудих... и ми беше много мъчно, защото да загубиш двамата си най-добри приятели заради кандидатстването след 7 клас е не само гадно, но и тъпо. Освен това не съм виждал и Аделина от 5 години. Въобще от повечето от тогавашния ми клас ни кост ни вест. Още повече, че малко след като напуснах започна и цифровизацията на телефоните...
Вторият:
Сънувам, че отивам в двора на старото си училище и изведнъж виждам двама мой съученици. Първият - Димитър сигурно го сънувах, защото скоро си спомних за него, бях го забравил. Другото момче беше същото от първия сън. Един от двамата ми най-добри приятели. Та, аз се поздравих с Димитър както си му е реда и после почнахме да говорим за Светлин. Аз питам: "Как е Светльо?", а той ми вика: "Е, ми не го ли видиш. Ей така ходи..." и ми показва, че Светльо се е изгърбил. После питам: "А нещо телефонът му да ми оставиш?" Той вика: "Да, добре.". Аз казах: "А може ли и-мейл?". Очаквах, че ще каже не, защото Светлин не си падаше много-много по компютрите, не го влечаха както казваше, но за моя учуда вика "Да". После бях много учуден, че Светлин има и-мейл и компютър и точно да си тръгна за вкъщи и сънят ми свърши.
Какво означават тези мои сънища?
Как ги тълкувате?
пс. Извинявам се за лошият начин на изложение на обстановката.