Здравей Гост

Бивш приятел

• 34 Отговора
  • 9230 Прегледи
Бивш приятел
« -: Февруари 10, 2007, 06:23:10 pm »
Значи сега ще ви говоря за два отделни съня.
Първият:
Сънувам, че отивам на уредена среща с един мой стар приятел на име Светлин. С него и с още едно момче тримата си бяхме най-добри приятели от класа от 4 до 6 клас. Та, така. Отивам да се срещам с него. Действието се развива в старото ми училище. Помня, че въображаемият кабинет много приличаше на този, който ни беше кабинет по рисуване. Също така приличаше и на кабинета ни по трудово. Отидох и той беше седнал на един ученически стол. Седнах и аз. Проведохме нормален разговор, който водят хората, като дълго време не са се виждали.
Питах го: "Как си?", той каза "Добре, а ти?". И аз казах, че съм добре.
Питах още къде учи, той вика в XX СОУ. Съжалявам, че не запомних номера на училището.
Питах "Как е Аделина?" (една бивша наша обща съученичка, която харесвах) и той вика: "О, не знеш ли?". "Какво?"-попитах аз. "Ами Аделина за малко да я сгази трамвай.". Почувствах леко притеснение, но явно беше, че не я е сгазил и е добре. После се събудих... и ми беше много мъчно, защото да загубиш двамата си най-добри приятели заради кандидатстването след 7 клас е не само гадно, но и тъпо. Освен това не съм виждал и Аделина от 5 години. Въобще от повечето от тогавашния ми клас ни кост ни вест. Още повече, че малко след като напуснах започна и цифровизацията на телефоните...

Вторият:
Сънувам, че отивам в двора на старото си училище и изведнъж виждам двама мой съученици. Първият - Димитър сигурно го сънувах, защото скоро си спомних за него, бях го забравил. Другото момче беше същото от първия сън. Един от двамата ми най-добри приятели. Та, аз се поздравих с Димитър както си му е реда и после почнахме да говорим за Светлин. Аз питам: "Как е Светльо?", а той ми вика: "Е, ми не го ли видиш. Ей така ходи..." и ми показва, че Светльо се е изгърбил. После питам: "А нещо телефонът му да ми оставиш?" Той вика: "Да, добре.". Аз казах: "А може ли и-мейл?". Очаквах, че ще каже не, защото Светлин не си падаше много-много по компютрите, не го влечаха както казваше, но за моя учуда вика "Да". После бях много учуден, че Светлин има и-мейл и компютър и точно да си тръгна за вкъщи и сънят ми свърши.

Какво означават тези мои сънища?
Как ги тълкувате?
пс. Извинявам се за лошият начин на изложение на обстановката.
« Последна редакция: Февруари 10, 2007, 11:07:40 pm от eliano »

Бивш приятел
« Отговор #1 -: Февруари 10, 2007, 06:54:58 pm »
Също така, след като поговорим за тези два съня нека да поговорим за други мои сънища, за да не поствам по 100 теми!
1. Какво означава да сънуваш че всичко е слънчево и бляскаво навън и ти гледаш блока си от отрешния тротоар на улицата засмян, весел си и скачаш. Скачаш и все едно летиш ниско над земята. Все едно бях в безтегловност. Беше супер!
2. Какво означават уличните лампи и фенери в съня?
3. Какво означава двуглава малка змия, която те захапва за лявата ръка в банята?
4. Какво означава да сънуваш как си с приятели и в далечината в небето виждаш конусовиден космически кораб?
6. Умрели хора в кола? Не от катастрофа, а от невъзможност да си отворят вратата? Сънувах, че колата с двамата мъртви е пред нашия блок и им виждам безжизнените погледи. После видях Слави Трифонов пред блока ни да ги гледа. Разбрах, че единия човек е баща му.
5. А какво е да говориш с анимирана акула на сън във водата? Тя е добра и усмихната?
6. Сънувах как баща ми се ядосва на единия ми брат и го разсича по гърба с брадва. От него изтичаше не кръв и месо, а печена тиква.
7. Веднъж пък сънувах, че стъпвам с едни мои обувки в една малка ямичка на една поляна. Вътре беше смес от вода и кравешко изпражниние. После (пак насън) разбрах, че някой тайно е боядисал обувките ми от кафяви в лилави. А всъщност в действителност си бяха кафяви.
8. Сънувах, че отивам на нашия кухненски балкон и прозорците изведнъж падат. Аз се опитвах да задържа едното крило (все едно е жизненоважно). Бях ужасен от падането на двете крила.
9. Веднъж сънувах, че има някакви същества, които се скатават скрити в пролуките. В смисъл под леглата, зад мебелите. Та те бяха малки като джуджета, но в никой случай не приличаха на тях. Беше ги страх от светлината, но като се опитвах да включа лампата и тя или светеше много слабо, или гръмваше, или изгаряше или въобще не светваше. В безсилието си аз исках да им изкрещя и да ги напсувам, но не можах - мислено ми бяха отнели граса и не се чуваше нито звук, само си отварях устата. Този сън го сънувах в няколко серии.
10. В един сън бях на спирката на някакво превозно средство май на рейс и чаках. Кварталът май беше като Люлин. Един мъж изведнъж се ядоса и насочи пистолет към мен и се събудих.
11. Какво означава да се видиш в нещо като сцена от американски филм и да чуеш несъществуваща песен Apple Cheesy Star в стил Бийтълс?

пс. Повярвайте ми тези сънища са истински, не се будалкам! Просто някои от тях ги сънувах отдавна, някои - не. Но ги помня всичките. Извинявам се, ако ви досаждам!
« Последна редакция: Февруари 10, 2007, 07:10:37 pm от eliano »

Бивш приятел
« Отговор #2 -: Февруари 10, 2007, 07:00:48 pm »
Моля да говорим за сънищата от втория постниг чак след като сме изчерпали тези от първия. Моля!

Бивш приятел
« Отговор #3 -: Февруари 10, 2007, 07:01:43 pm »
Цитат
Също така, след като поговорим за тези два съня нека да поговорим за други мои сънища, за да не поствам по 100 теми!
1. Какво означава да сънуваш че всичко е слънчево и бляскаво навън и ти гледаш блока си от отрешния тротоар на улицата засмян, весел си и скачаш. Скачаш и все едно летиш ниско над земята. Все едно бях в безтегловност. Беше супер!
2. Какво означават уличните лампи и фенери в съня?
3. Какво означава двуглава малка змия, която те захапва за лявата ръка в банята?
4. Какво означава да сънуваш как си с приятели и в далечината в небето виждаш конусовиден космически кораб?
6. Умрели хора в кола? Не от катастрофа, а от невъзможност да си отворят вратата? Сънувах, че колата с двамата мъртви е пред нашия блок и им виждам безжизнените погледи. После видях Слави Трифонов пред блока ни да ги гледа. Разбрах, че единия човек е баща му.
5. А какво е да говориш с анимирана акула на сън във водата? Тя е добра и усмихната?
6. Сънувах как баща ми се ядосва на единия ми брат и го разсича по гърба с брадва. От него изтичаше не кръв и месо, а печена тиква.
7. Веднъж пък сънувах, че стъпвам с едни мои обувки в една малка ямичка на една поляна. Вътре беше смес от вода и кравешко изпражниние. После (пак насън) разбрах, че някой тайно е боядисал обувките ми от кафяви в лилави. А всъщност в действителност си бяха кафяви.
Ти ми създаде работа за цяла седмица :o  :D
Ще ти отговоря за утре :)  

Бивш приятел
« Отговор #4 -: Февруари 10, 2007, 07:13:49 pm »
Цитат
Моля да говорим за сънищата от втория постниг чак след като сме изчерпали тези от първия. Моля!
Случайно да си зодия Риби :D  

Бивш приятел
« Отговор #5 -: Февруари 10, 2007, 07:15:35 pm »
Не. Лъв съм. Защо?
пс. Нека говорим и разнищваме сънищата за бившия приятел. Другите са цели 11 и най-различни и са за друг път. Става ли.  

Бивш приятел
« Отговор #6 -: Февруари 10, 2007, 07:20:08 pm »
Цитат
Не. Лъв съм. Защо?
пс. Нека говорим и разнищваме сънищата за бившия приятел. Другите са цели 11 и най-различни и са за друг път. Става ли.
Това за зодията си е шега :D ,но хората с по-голяма емоционалност ,сънуват често .

Сега ще погледна сънищата за приятелите.

Бивш приятел
« Отговор #7 -: Февруари 10, 2007, 07:29:21 pm »
Приятели, с които не си се виждал от дълго време означават-предстояща раздяла с близки хора. Умиращ приятел-благополучие.Приятели ,които са весели и здрави -скоро ще се видиш с тях. Опечалени и болни -страдания. Компа-означава -логическото мислене, а е-мейл ,че вървиш в правилна за теб посока.

*

Lillie

• 30532
Бивш приятел
« Отговор #8 -: Февруари 10, 2007, 07:33:33 pm »
В природата на Лъвовете, или поне типичните представители на знака, е да искат повече /отколкото.../ и веднага. И често го правят с една царствена великодушна усмивка така, че не можеш или ти е неудобно да им откажеш  :D казвам го на база многобройни наблюдения на лъвски слънца, луни и асценденти  :lol: реши ли да търси внимание, отърване няма... но и изключения също има, да  :P  :rolleyes:
« Последна редакция: Февруари 10, 2007, 07:34:12 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Бивш приятел
« Отговор #9 -: Февруари 10, 2007, 07:38:34 pm »
Цитат
В природата на Лъвовете, или поне типичните представители на знака, е да искат повече /отколкото.../ и веднага. И често го правят с една царствена великодушна усмивка така, че не можеш или ти е неудобно да им откажеш  :D казвам го на база многобройни наблюдения на лъвски слънца, луни и асценденти  :lol: реши ли да търси внимание, отърване няма... но и изключения също има, да  :P  :rolleyes:
Да, но аз не искам анализ на мен и на зодията ми, а на сънищата ми.
пс. Съжалявам, ако звуча грубо.

Бивш приятел
« Отговор #10 -: Февруари 10, 2007, 07:41:03 pm »
Числа видяни насън могат да означават- дати ,месеци на предстоящи събития.

ето и значението на всяка една от цифрите.
0-предвещава неуспехи в личните дела.
1-ще получите обществено признание.
2-сплетни по ваш адрес.
3-успешно разрешение на проблемите ви.
4-напразни усилия.
5-ще докажете правотата си.
6-знак за двуличие,измама и хитрини.
7-успех.
8-знак за неопределеност в съдбата.
9-възможна голяма печалба.

Бивш приятел
« Отговор #11 -: Февруари 10, 2007, 07:42:57 pm »
Цитат
Значи сега ще ви говоря за два отделни съня.
Първият:
Сънувам, че отивам на уредена среща с един мой стар приятел на име Светлин. С него и с още едно момче тримата си бяхме най-добри приятели от класа от 4 до 6 клас. Та, така. Отивам да се срещам с него. Действието се развива в старото ми училище. Помня, че въображаемият кабинет много приличаше на този, който ни беше кабинет по рисуване. Също така приличаше и на кабинета ни по трудово. Отидох и той беше седнал на един ученически стол. Седнах и аз. Проведохме нормален разговор, който водят хората, като дълго време не са се виждали.
Питах го: "Как си?", той каза "Добре, а ти?". И аз казах, че съм добре.
Питах още къде учи, той вика в XX СОУ. Съжалявам, че не запомних номера на училището.
Питах "Как е Аделина?" (една бивша наша обща съученичка, която харесвах) и той вика: "О, не знеш ли?". "Какво?"-попитах аз. "Ами Адилина за малко да я сгази трамвай.". Почувствах леко притеснение, но явно беше, че не я е сгазил и е добре. После се събудих... и ми беше много мъчно, защото да загубиш двамата си най-добри приятели заради кандидатстването след 7 клас е не само гадно, но и тъпо. Освен това не съм виждал и Аделина от 5 години. Въобще от повечето от тогавашния ми клас ни кост ни вест. Още повече, че малко след като напуснах започна и цифровизацията на телефоните...

Вторият:
Сънувам, че отивам в двора на старото си училище и изведнъж виждам двама мой съученици. Първият - Димитър сигурно го сънувах, защото скоро си спомних за него, бях го забравил. Другото момче беше същото от първия сън. Един от двамата ми най-добри приятели. Та, аз се поздравих с Дмиитър както си му е реда и после почнахме да говорим за Светлин. Аз питам: "Как е Светльо?", а той ми вика: "Е, ми не го ли видиш. Ей така ходи..." и ми показва, че Светльо се е изгърбил. После питам: "А нещо телефонът му да ми оставиш?" Той вика: "Да, добре.". Аз казах: "А може ли и-мейл?". Очаквах, че ще каже не, защото Светлин не си падаше много-много по компютрите, не го влечаха както казваше, но за моя учуда вика "Да". После бях много учуден, че Светлин има и-мейл и компютър и точно да си тръгна за вкъщи и сънят ми свърши.

Какво означават тези мои сънища?
Как ги тълкувате?
пс. Извинявам се за лошият начин на изложение на обстановката.
А не значат ли сънищата ми това, което си мисля?
Че или много силно искам да се свържа със стария си (и най-добър за всички ученически години) клас, или, че ще чуя нещо за тях, или пък и двете? Защото аз така го тълкувам? Кажете ми ако греша. Също, обърнете внимание на местата и предметите, като и разговорите.  

Бивш приятел
« Отговор #12 -: Февруари 10, 2007, 07:45:30 pm »
Новината за трамвая означава ,че момичето от съня ти се е спасило от големи неприятности,за които вероятно ще научиш.

Бивш приятел
« Отговор #13 -: Февруари 10, 2007, 07:48:56 pm »
Карай по-спокойно ,аз да не съм енциклопедия :P .Разглеждам детайлите в сънищата ти един по един и пиша така ,че и други хора да могат да ползват значенията на тълкуването ;)  :D  

Бивш приятел
« Отговор #14 -: Февруари 10, 2007, 07:52:21 pm »
Телефон -означава връзка със стари познати.

*

Lillie

• 30532
Бивш приятел
« Отговор #15 -: Февруари 10, 2007, 07:59:11 pm »
Цитат
Да, но аз не искам анализ на мен и на зодията ми, а на сънищата ми.

Това не е "анализ", а метафорично изказване. А сънищата... те също са своеобразно "огледало" на подсъзнанието и отразяват изживяванията ни "навън", 'облечени' в символична форма.  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Бивш приятел
« Отговор #16 -: Февруари 10, 2007, 07:59:54 pm »
Да седиш на стол-размисли за лични дела.

Бивш приятел
« Отговор #17 -: Февруари 10, 2007, 08:48:19 pm »
Много се радвам, че скоро може да се рещна с някои от тях. От 6 клас (преди шест години) не сме се виждали.

*

Xalia

• *
  • 164
Бивш приятел
« Отговор #18 -: Февруари 10, 2007, 09:02:40 pm »
Ако преразкажем сънищата с приятелите по друг начин, се получава например следното:

ти имаш назначен час в училището на живота, т.е. имаш там някаква задача, която е свързана може би с изкуство, творчество и комуникация. Съответствията за това са кабинетите по рисуване и трудово,  въпросът ти за координатите на другия приятел.
Момичето за което питаш в съня е преживяло вероятно реална опасност.
Възможно е да срещнеш приятели, но не е задължително да са старите, може да са и нови, но да ти станат в бъдеще също толкова доверени. Изгърбеният приятел дава може би представа за кого ще се отнася - може да е човек, носещ тежък товар.

Естествено това е само възможен начин на тълкуване. Твоите асоциaций за елементите на сънищата са най важни.

Бивш приятел
« Отговор #19 -: Февруари 10, 2007, 10:16:47 pm »
А, изкуство! Аз не съм по изкуствата. Надявам се да намеря много нови приятели и да се свържа със старите.  :D