Транзитен Плутон тригон натално Слънце-някой да помни какво му се е случило при такъв транзит?
Транзитен Плутон от 3-ти прави точен тригон към натално Слънце в 7-ми дом след няколко седмици. Слънце управлява 10-ти, а Плутон 2-ри в натала. Би ли могло да означава нова работа, по-точно имам предвид кариера (по 10-ти), с по-престижна позиция, или аз си ги нагласям проявленията както ми се иска?!
Замесените домове са 2,3,7,10.
Напълно възможно е тълкуването, което имаш ~ развитие по 10-ти дом; по-престижна позиция, обвързана с повече отговорност и власт /контрол/. Може да включва и повишение на доходите, както и да е свързано с кратки пътувания. След като Слънцето по натал си е в 7-ми дом, може да е и чрез партньорство/а.
Не всеки ще е преживял/преживее такъв транзит. Добре е, че е плавен; ще продължи доста време и като цяло изглежда положителен. Слънцето по натал какви аспекти сключва? ...защото те също ще бъдат активирани.
Имаме сходна домификация с теб - при мен засега транзитът от трети дом на Плутон /пак тригон/ е към наталния Юпитер в 7-ми натален; към Слънцето /ще е след няколко години; Слънцето пак е У10/. Засега не мога да идентифицирам аспекта с конкретно проявление - казват, че за Плутон въздействията се усещат дори малко след градуса на точния аспект; пък било и то на 2,3 тия път, когато се сключва /след ретро движение/.
Благодаря за коментара, Ванила!
Вероятно имаме сходна домификация наистина, моят АЦ е в последните градуси на Везни, виждам че твоят е в Скорпион, но аз имам и интерсептирани знаци.
Моето Слънце е в 13-ти градус на Телец, твоето в кой градус на знака е точно?
Иначе Слънцето е доста наранено в натала-квадрат Марс, широк квадрат Сатурн и опозиция Уран, няма натален аспект с Плутон.
Транзитния Плутон освен тригон към Слънце, същевременно ще квадратира и Луна (в 13-ти градус на Овен). Около 2 години ще са активни аспектите към светилата, поради ретроградността.
Ще почакам още малко и ще видя какво ще донесе, не остана време :blink:
Иначе тригон на Плутон към натален Юпитер би трябвало да бъде с много позитивно проявление! Разширение на контакти, възможности, пътешествия, бих се радвала да споделиш след време какво ти е донесъл. При мен дори опозицията на транзитен Плутон от 3-ти дом към натален Юпитер в 9-ти преди години, беше изключително градивна.