Здравей Гост

Транзити на Плутон

• 635 Отговора
  • 144894 Прегледи
*

Vanila

• *
  • 385
Re: Транзити на Плутон
« Отговор #600 -: Януари 24, 2014, 07:00:47 am »
Благодаря за коментара, Ванила!
Вероятно имаме сходна домификация наистина, моят АЦ е в последните градуси на Везни, виждам че твоят е в Скорпион, но  аз имам и интерсептирани знаци.

Моето Слънце е в 13-ти градус на Телец, твоето в кой градус на знака е точно?

Иначе Слънцето е доста наранено в натала-квадрат Марс, широк квадрат Сатурн и опозиция Уран, няма натален аспект с Плутон.
Транзитния Плутон освен тригон към Слънце, същевременно ще квадратира и Луна (в 13-ти градус на Овен). Около 2 години ще са активни аспектите към светилата, поради ретроградността.
Ще почакам още малко и ще видя какво ще донесе, не остана време :blink:

Иначе тригон на Плутон към натален Юпитер би трябвало да бъде с много позитивно проявление! Разширение на контакти, възможности, пътешествия, бих се радвала да споделиш след време какво ти е донесъл. При мен дори опозицията на транзитен Плутон от 3-ти дом към натален Юпитер в 9-ти преди години, беше изключително градивна.

MayFlower, при теб наистина предстои цялостна трансформация  :blink: ~ щом и двете светила са аспектирани от Плутон;
за Луната - понякога този транзит към нея се проявява като раждане на дете /и то със силен Плутонов/Скорпион акцент в картата/.
При теб  тр. Плутон ще направи и аспект към наталния Марс /това е доста силово и предизвикателно/; тълкувам го промяна на начина, по който "излизаш навън", по който действаш и проявяваш волята си. Възможно е да има моменти, в които се чувстваш блокирана от волята на друг човек и/или обстоятелства. Зависи наталният Марс кой дом управлява и в кой дом се намира - тези два дома и символното по тях също ще бъдат обновени, да речем  :mellow:

Винаги аспектите действат синхронно ~ общо, едновременно и на много нива. Интересното е, че в момента транзитните Плутон - Юпитер са в опозиция и така ще бъде още време /заради ретроградното движение/ - образувайки ос, която аспектира наталните планети.

Моето Слънце е чак в 24-тия градус на Телец; то си е един приятен  :blink: стелиум в Телец от Юпитер, следва Кету, после Венера и Слънцето... Много си го уважавам и тача, защото да имаш аспект в натала Юпитер/Слънце означава да вярваш в добрия изход на нещата  :blink:, без значение от конкретната натална конфигурация.

Конкретно за тригона транзитен Плутон към натален Юпитер - знаем, че Юпитер символизира освен далечните пътувания, също духовността, висшето образование, юрисдикцията. Надяваме се, че щом аспектът е плавен ~ промените ще текат в съзвучие с желанията и настройките ни. Зависи и Юпитер У на кои домове е в натала: при мен е У2 и У5 /съответно на куспидите Стрелец и Риби/; очаквам промени и по двата дома, инициирани по събития от трети дом, т.е. включете в предвижданията и кратките пътувания! момичета  :mellow:
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #601 -: Януари 24, 2014, 09:50:05 am »
И моето Слънце е в Телец на 12,37 градуса, точно върху ИЦ. Освен това е в съвпад с Юпитер, а в Телец са още Венера и ЮЛВ.
Плутон в момента хвърля тригон към Слънцето от Асцендента.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #602 -: Януари 24, 2014, 09:52:51 am »
в темата за Хирон Ulovi Hey написа  за Плутон нещо, което за първи път го чувам, но има логика нищо че звучи малко плашещо това детрониране ... вие какво мислите и имате ли такива наблюдения
 :-\
Тогава, как да го тълкуваме? Каква е разликата при тълкуването на астероид или планета в астрологията? На това мога да кажа само това, че и Плутон вече не е планета. Както знаем през 2006-та година Плутон беше развенчан от планета джудже и вече не е с такъв статут. Така че в това отношение онези, които се чудят да намерят разликата те имат пред себе си един ясен пример. Докато Плутон беше таксуван за планета от откриването си до неговото отстраняване, той е бил тълкуван, като планета. Но после нещата се променят. А именно, че астролозите, за да бъдат разумни трябва да променят наложените вече възгледи за него. Преди той беше сила и власт. Сега, обаче не е така, защото вече всъщност Плутон в картата на един човек по-скоро показва в коя област, той може да бъде детрониран. А това може да са аспекти с планети, дом, знак. Всичко, което засяга Плутон в астрологичната карта обозначава именно това място на което може да бъдем отстранени от другите. Или с други думи детронирани.
[/size][/size][/size]
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #603 -: Януари 24, 2014, 10:55:24 am »
Звучи ти логично, защото, където е Плутон, там е подсъзнанието ти.
Ако имаш Плутон на АЦ, за теб е важно да притежаваш и изразяваш власт. Но, ако това не е подкрепено от аспекти в останалата част на картата или лоши транзити, важното и неизразено от теб ще стане болката, а от там и детронацията.
Ако Плутон ти съвпада със СЛВ, ще се чувстваш като човек с мисия в този живот. И ако животът ти тече в русло или усещаш, че не правиш нищо специално, ще се чувстваш като провален, като нереализиран.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #604 -: Януари 24, 2014, 01:39:43 pm »
Vanila:  Куспида на 8-ми дом при мен е в градуса на твоето Слънце-24-ти в Телец :blink:
Иначе транзитен Плутон няма да прави аспект към натален Марс скоро, Марс ми е в съвпад с МЦ-то и ще мине доста време докато Плутон ги опозира, когато навлезе в 4-ти дом.
Светилата ми ще са аспектирани от Плутон по едно и също време, но Луната ще е особено атакувана, квадарат от Юпитер, квадрат от Плутон и транзитен Уран върху нея. Освен това към момента транзитен Плутон ще квадратира собствената си позиция, както и транзитен Сатурн, който също квадратира себе си. Каква пролет ме очаква само! До рождения ми ден през май, аспектите вече ще са разходящи.

Yaya: Това за Плутон съвпад СЛВ е много вярно, като не правя нещо значително и нямам някаква важна цел, се чувствам абсолютно нереализирана. Освен това съвпада при мен е и в 12-ти дом, още по-депресиращо се усеща.

Bella: То и при теб е рано още да се прецени за тригона на транзитен Плутон към натално Слънце, усещаш ли нещо по-различно, в какъвто и да е аспект?

Четох че при такъв транзит, ако човек е болен (физически), Плутон възвръща жизнените сили.
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #605 -: Януари 24, 2014, 01:43:27 pm »
Споделен опит от тр.Плутон тригон н.Уран?  Или по-силно се чувстват аспектите на Плутон към лични планети ?

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #606 -: Януари 24, 2014, 02:45:15 pm »
MayFlower, galiusha кога сте родени (ако искате пишете ми на лични)? Като видях, че пишат няколко теленца със Слънце в 13 градус на знака, си помислих дали няма да си намеря астрален близнак?

Транзита на Плутон се усеща определено, добре че е хармоничен. През април ще започне ретроградното му движение и така доста време ще се задъжи на 12-14 градуса в Козирог. Даже днес си мислех, че се чувствам като човек, който живее нов живот (последните 2 години минаха като сън за мен).

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #607 -: Януари 24, 2014, 02:51:20 pm »
На някой минавал ли му е през асцедента на мен асц ми е на 13 гр Козирог :)
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #608 -: Януари 24, 2014, 03:01:02 pm »
На някой минавал ли му е през асцедента на мен асц ми е на 13 гр Козирог :)

Моя асц. е на 14,32 в Козирог и сега ще ме минава :)

« Отговор #609 -: Януари 25, 2014, 08:01:49 am »
Тр.Плутон разходящ секстил Луната,обаче ми продължават гинекологичните проблеми.
 :41: :41: :41:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #610 -: Януари 25, 2014, 09:47:38 am »
Плутон ми захожда към К5. По-късно през годината прогр.Луна ще го квадратира от 8 дом. Десетина месеца по-късно тя ще направи опозиция и към стелиума на радикалния Плутон, на У8 и на У5. Възможно ли е да забременея в този период?
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #611 -: Януари 25, 2014, 11:20:02 pm »
А какво може да се случи при  съвпад на транзитен Плутон с Юпитер в 6 дом.В картата на синът ми е , може ли да е примерно спортни постижения , питам защото му предстои състезание. Между другото никъде във форума не намерих такава тема ,ако има моля ви пуснете линк да прочета. :-[             

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #612 -: Януари 25, 2014, 11:25:33 pm »
А какво може да се случи при  съвпад на транзитен Плутон с Юпитер в 6 дом.В картата на синът ми е , може ли да е примерно спортни постижения , питам защото му предстои състезание. Между другото никъде във форума не намерих такава тема ,ако има моля ви пуснете линк да прочета. :-[             

Дай боже всекиму такъв транзит...Пари,почести..слава.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #613 -: Януари 25, 2014, 11:30:02 pm »
ОООООООО супер  благодаря Марая, от твоята уста в божиите уши :blink:

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #614 -: Януари 26, 2014, 02:42:43 am »
И на мен скоро ми предстои, само че в 7 дом
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #615 -: Януари 26, 2014, 10:34:28 am »
При съвпад на транзитен Плутон с натално Слънце се ожених за Скорпион. Влюбих се в мъжа си от пръв поглед - буквално! После Плутон тръгна назад и при точния му съвпад с Меркурий в родих. При мен Плутон управлява Асц, а в натала е в 10-и дом в съвпад с Уран, който съвпад е в секстил със Слънцето ми. Бракът просъществува 18 години. Разпадна се при транзит на Уран през 4-и дом.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #616 -: Януари 26, 2014, 11:57:13 pm »
Какво може да се случи при транзит на Плутон през МС? Ужасно се страхувам от най-лошото. Дайте ми алтернативи, да си успокоя мислите. На възраст в началото на 60-те - да се пенсионира? МС управителят е Уран в 5-ти, съвпад Плутон - 4* орб., секстил Нептун У11 в Скорпион в 6 и квадрат Марс У12 на ДС. Страхувам се, защото човекът има опозиция на У4 и У8/9 в рождената карта, която е Слънце/Сатурн. През периода Сатурн У8 минава през АС. Хубаво е, АС и МС имат само тригони. Ако някой може да ме успокои, ще му бъда много благодарна! Изтормозих се от този страх! Не мога да мисля разумно.
« Последна редакция: Януари 27, 2014, 12:16:25 am от Smarta »
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #617 -: Януари 27, 2014, 01:38:25 am »
Какво може да се случи при транзит на Плутон през МС? Ужасно се страхувам от най-лошото. Дайте ми алтернативи, да си успокоя мислите. На възраст в началото на 60-те - да се пенсионира? МС управителят е Уран в 5-ти, съвпад Плутон - 4* орб., секстил Нептун У11 в Скорпион в 6 и квадрат Марс У12 на ДС. Страхувам се, защото човекът има опозиция на У4 и У8/9 в рождената карта, която е Слънце/Сатурн. През периода Сатурн У8 минава през АС. Хубаво е, АС и МС имат само тригони. Ако някой може да ме успокои, ще му бъда много благодарна! Изтормозих се от този страх! Не мога да мисля разумно.

Ами да ти кажа...сама си правиш проекции и с това не си помагаш,а вредиш!
Едно време..,моята учителка по астрология /да ми е жива и здрава/ ми казваше:
"Спри да четеш астрология! Нужно е да ти улегне в главата! Чети Блаватска , Кастанеда...езотерика!"
Цяла нощ четях...сякаш исках да изпреваря времето на пук на Сатурн...и няма да забравя 8-ми дом ми разката мамата...Сутрин и звънях с треперещ глас..,а Мара казваше..когато напреднеш ще загубиш страха...Та..така и ти!
Дай да поразсъждаваме на глас ,ако искаш и ще разбереш...как това изобщо не е страшно!
Можеш ли да промениш всичко? Според мен. Можеш ли да приемеш обаче всичко? Според мен отново ДА! Къде е проблема тогава? В приемането и осъзнаването...
Помниш ли онази клиширана фраза заредена с дълбока истина...като  панацея?!- God, grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference.
А сега към транзита...
Какво е Плутон - сила,мощ,трансформация,страст..онова,което е скрито в сянката /колко дълго учените са се взирали в космоса..за да открият/. Той е всичко или нищо - последната дума...
В козирог аз го намирам за отлично поставен...,без значение,че според някои източници Плутон екзалтира в Лъв...след като Марс екзалтира в козирог ,защо да няма взаимна рецепция по екзалтация?!
МЦ се свързва със социалния статус с кариерата...това е най-видимото за нас. Транзита ще засегне домовете,които управлява Плутон...Виж къде е Сатурн,има ли дирекции на двете планети...и още и още и още...но за сега погледни това!

Прочети и това: ехооо,къде сте?почивате си след кратката седмица :)?
плутон е в козирог.знаем го всички.като тежкар , той доста дълго потънцува танца си в срелец ,като не подмина с присъствието си и мутабелните знаци.горките ние стрелци-напоследък доста говорим за себе  си ;D , ама нали затова сме тук?да споделим преживяния опит ,да поучим себе си и дадем възможност на другите да се поучат.
та трансформацийте не бяха лесни и леки.наред с това ,промяната която преживяхме не беше лека ,но от натрупания опит могат да се възползват мъдрите и стабилни  козирози , чувствителните и емоционални раци , импулсивните овни и не на последно място дипломатичните везни.
от личния си опит мога да кажа , че плутон е много силна и сериозна планета.тя за мен беше преса,бавно и сигурно тя мачкаше ,дори определени модели на поведение в живота ми.както обичам да се изразявам той изпълнява присъдата на сатурн.
плутон ще премине през светилата на много съфорумци ,ще аспектира личните планети на много от вас,наред с това някой /като мен/ще си поотдъхнем от него.усвоили уроците му , възродили се като феникс от пепелта с много , ама много опит.
плутон не е свързан с цели поколения.той е свързан и с всяка личност ,болката и катарзиса-това е той.
плутон бих могла да сравня с уран по отношение на промяната.болката и КРИЗАТА по плутон могат да конкурират уран.дори са по силни.защото са бавни и мъчителни ,докато уран е внезапен и бърз тук  променяш себе си чрез натиск от вън, от обстоятелства или хора . кризата води до трансформация и имаш възможност да скъсваш с миналото си и да започваш живота си отначало.
плутон предизвиква необратими промени, унищожава неща, които са изглеждали сигурни и надежни. безпощаден е   ако не го направиш сам! по насилствен начин си принуден да отхвърлиш остарялото и негодно. плутон е жесток , като раждането и смъртта.естествен управител на 8-ми дом. :) като скорпиона готов за смърт.
под силното, изключително и безпощадно влияние на плутон, човек изпитва върху себе си действието на силни енергии  добива нови опитности ,както и свобода."това, което не ни убива ни прави по – силни". често го четях в постовете на каили -да това е плутон.Натрапчивите идеи, импулси могат да те тласнат  напред, нагоре или към дъното с голяма сила.като вълна в прибоя си!  по – силна, осъзнаваш своята мисия или загиваш.  психологическата помощ, психотерапия,се търсят точно по време на транзитите на плутон, но обикновено не я търсим. защо ли?- защото тежкаря  не обича за споделя. преминах през самота, изолация, имах чувството, че не ме разбират близките хора и сама трябваше да  разбера неговата истина , неговото безпрецедентно присъствие във вселената,за да се справя сама с проблемите . разбира се при мен не беше само той , уран ,сатурн и  :) :'( :'(.........квадратури и опозиций.
плутон и Уран действат преди точния аспект и до 5гр-след него. финанси, бизнес, завещания, наследства-всичко това е плутон. и когато отсреща стой един юпитер. :-X
в мунданен план плутон е  мафията, насилствената смърт,проституция , политика. свързан  с властта,  подкрепата на масите в политическите борби за власт, манипулирането им , той руши непрестанно за да създава отново.това ми донесе и огромните юридически проблеми.
силата на планетата трябва да бъде преживяна ,за да бъде разбрана.много е важно през кой дом и какви аспекти ще даде.съвпада и квадратурите ,както и опозицийте ги преживях. като упр. на моя асц разбира се ,че той ми даде и онази сила , онази енергия ,както и ината за борба.където беше нужен магнетичен плутоновски подход,където беше нужно подмолна война ,все беше той!
сега е на в-ха на втори дом,все още се усеща разходящата му опозиция с нат. юпитер ...,но не е това ,което беше.
иска ми се ,да говорим за него ,защото той ще остане дълго в козирог и събитията ,които ще носи ще се усещат доста дълго.та затова си казах да попишем за плутон......
хубава вечер!

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2969.0.html

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #618 -: Януари 27, 2014, 10:03:06 am »
Марая, разкажи повече за опозицията на Плутон и Юпитер?
А ако Юпитер е в съвпад с Венера?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #619 -: Януари 27, 2014, 12:16:00 pm »
Марая, благодаря ти за обширния отговор! И аз искам да си поговорим за Плутон. Има някои моменти, в които си казвам "край! преяде с астрология! една седмица диета!" И една седмица никаква астрология, премествам се на духовна и психологическа литература. Това работи. Имаше някой, може би Аройо, който беше сравнил ученето на астрология с влизането в тъмно, прашно мазе, неотваряно приживе. Колкото повече отваряш вратата, толкова по-страшничко изглежда на лъча светлина, който влиза вътре. Но в крайна сметка, след много години, мазето се оказва разчистено, светло и проветрено. Факт - астрологията е като психотерапия, вдигаш пласт по пласт от себе си и влизаш все по-дълбоко в несъзнаваното, в царството на Хадес.

Снощният ми страх не беше провокиран от астрологията, а от проблемите с безсънието ми, които са много отдавнашни и изтощителни. Понеже съм прочела някъде случайно отдавна, че някой си умрял по-млад на транзит на Плутон през МС, снощи това ми изплува от страха, че ще загубя близък човек, а този транзит (сега не ми се смей!), е след 20 години във Водолей. Нощно време рационалността и здравият ми разум си лягат, но аз оставам будна и се гледаме със страха в очите, но чат-пат той прави "бу!" изневиделица и аз хоп! постче във форума - поне нещо свети от екрана на компютъра!

През последните почти 3 години имам чувството, че преживявам транзит на Плутон, докато такъв всъщност няма същински. Но Сатурн ми мина върху Плутон, което беше много гаден транзит и събуди квадрата на тримата гадняри към Венера и така три години съм в лавовото море на Хадес, като в някои моменти си поемам глътка въздух. Научих важен плутонов урок - да пускам. Да пускам значи, да се отказвам от опитите да контролирам ставащото, да намирам силата да казвам "Господи, да стане каквото Ти искаш", то се е видяло, че това, което аз искам, няма да стане. Момента на първото пускане се преживява като някаква смесица на скачане в дълбока пропаст без парашут, вадене на сърцето с голи ръце на живо, усещане за психическо умиране и всичко това наведнъж. После от дистанцията на времето, понеже не всичките ми части са умрели, разбирам, че е умряла само една обвивка в мен, но понеже е била много здрава, разкъсването е особено болезнено. Щом пусна, и тя се разкъсва, после всичко става по-лесно. Сега, като погледна назад, имам чувството, че е умряла част от егото ми, все едно какавидата на една гъсеница се е пробила, а гъсеницата е излязла и вече не и е мъчително тясно.

Имах един сън, който предизвести началото на транзита на Сатурн върху плутоновия ми стелиум. Този стелиум от Марс, Сатурн и Плутон (и Спика между тях) във 2 дом ми действа хирургично цял живот, вкл. и физически. Сега беше психически. В съня си сънувах, че живея под един скален навес и това е всичко, което знам. Един ден стената на скалния навес се срутва и отвътре се открива огромна и тъмна пещера. Аз останах потресена. Стената изглеждаше толкова солидна, като плътна скала, че никога за нищо не света не бих допуснала, че отзад има кухина. Стоях известно време в шок и почнах бавно да влизам навътре. Беше съвсем тъмно и изключително огромно, но не беше страшно по никой начин. Влизайки все по-навътре, започвах да разбирам какво е необходимо да направя. Времето се забърза на максимални обороти и сякаш изгледах следващите 20 години за 2 минути. Започнах да внасям факли в пещерата, да ги монтирам по стените. После и по-сериозно осветление. След много време на проучване и осветяване, един ден пещерата изглеждаше съвсем по-друг начин - цялата светла и уютна, макар и огромна, може би нещо такова съм виждала в една от сериите на филма Матрицата, въпреки че изглеждаше коренно различно, там имаше една такава огромна и осветена пещера. Когато напреднах с осветлението, с разчистването и проучването, започнаха да идват приятели да видят, после започнаха да се заседяват, в един момент пещерата се превърна в хан, всеки влизаше и излизаше когато си поиска, имаше постоянно движение и това ми беше изключително приятно. Накрая един ден привърших, дойдоха всичките ми приятели и стана такова невероятно парти! Музиката гърмеше, тълпата, а всички в нея ми бяха близки, се забавляваха с такава детинска радост и лекота... беше превъзходно! Споделям този сън, защото го намирам за изключително плутонов.

Сега, след като ме поолющи малко транзита по плутоновски, разбирам, че това, което е умряло в мен, всъщност не е било истинско. Може би животните преживяват физически такива неща - змиите си сменят кожата, раците си напускат черупките и си правят нови, пеперудите си късат какавидите, пилетата се излюпват от яйца, а хората се раждат от теснотията на утробата по болезнен начин и когато дойде раждането, то си е като плутонов транзит - назад не може, напред е ужасяващо (светло, студено, самотно), а по средата са е... мъките!

Най-хубавото, което ми донесоха плутоновите преживявания, не е увереността, че мога всичко да понеса и с всичко да се справя, а усещането, че дъното на душата ми се издъни много надолу, както се срути стената на пещерата и способността ми да обичам се уголеми до такива дълбини, че не мисля, че е възможно да го опиша с думи. Сякаш се свързах със самата себе си, за първи път. Мисля, че това прави Плутон в действителност. В този случай и Нептун върху Слънцето. Способността да обичам без нищо да искам в замяна, нито отклик, нито взаимност, нищо, ме захранва самата мен и нищо не ми е нужно. Всичко мога да простя, нямам вече тежки чувства в сърцето и дъното на душата ми продължава да лети все по-надолу... това е нещо безкрайно! Никой не може да ми даде дори приблизително толкова, колкото получавам, когато аз давам. Велик е Божият промисъл, станах една правоверна...  ;D  ;D  ;D О, да, животът е прекрасен, след плутонов транзит!

Благодаря ви за този разговор, и на теб Марая, може би като поговорих за това, сега се чувствам по-добре.  :blink: