Здравей Гост

уран

• 224 Отговора
  • 39003 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:уран
« Отговор #60 -: Май 29, 2010, 11:18:47 am »
Да ви се оплача, с ингреса на Уран в Овен се върна безсънието при мен, нощем като си легна получавам силен прилив на енергия и не мога да заспя.  :(
Добре дошла в отбора. :blink:

« Отговор #61 -: Май 29, 2010, 12:36:15 pm »
Ще приемете ли и мен в отбора?  ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #62 -: Май 29, 2010, 12:38:36 pm »
Да ви се оплача, с ингреса на Уран в Овен се върна безсънието при мен, нощем като си легна получавам силен прилив на енергия и не мога да заспя.  :(
Добре дошла в отбора. :blink:
;D ;D ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #63 -: Май 30, 2010, 09:18:39 pm »
Аз пък започнах да спя ужасно много и дълбоко......
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Май 30, 2010, 09:24:43 pm »
Спя си дълбоко до обяд  ;D, защото трудно и късно заспивам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #65 -: Май 30, 2010, 09:26:46 pm »
На мен Уран ми тригонира наталния Марс на Ас-та.Драмата се развива откъм 10-ти, заедно с тр. Юпитер. Може ли съвсем да ме подлуди? Като гледам не мога да си седна на д-то, вечно искам да съм в движение. :-[

*

Nebesna

« Отговор #66 -: Май 30, 2010, 09:30:29 pm »
На мен Уран ми тригонира наталния Марс на Ас-та.Драмата се развива откъм 10-ти, заедно с тр. Юпитер. Може ли съвсем да ме подлуди? Като гледам не мога да си седна на д-то, вечно искам да съм в движение. :-[

Търсиш дейности, които да те зареждат с ивсоко ниво на адреналин, предполагам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #67 -: Май 30, 2010, 09:30:38 pm »
Бях така, когато ми транзитираше през Марса на ИЦ-то, много енергия, направо бях като окрилена.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #68 -: Май 30, 2010, 09:33:00 pm »
Небесна, адреналина го търся навсякъде. Много интересно...

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #69 -: Май 31, 2010, 06:26:26 am »
...при мен нетърпимостта се засилва, търся промяната и даже ставам агресивна към неща, които преди по-някакъв начин съм търпяла, а за мен тази агресия не е много характерна, мисля че съм по-смела и готова да защитавам убежденията си .... мога да взривя и да руша заради каузата и промяната.... :91: :91: :91:
даже снощи ми дохдоха такива мисли в главата, но мисля че са даже крайни....направо шок...но няма да споделям да не наруша някое от правилата на форума....

*

Nebesna

« Отговор #70 -: Май 31, 2010, 08:21:36 am »
сбудили са в тях животинското, да се състезават и борят за храна) се дължи на влизането на Уран в Овен.....
най-вероятно греша де....вие какво мислите...на какво може да се дължи тази ситуация...? :-[

Овенът е конкурентен знак - обича да се състезава, но бързо му свършва барута.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #71 -: Май 31, 2010, 08:34:23 am »
сбудили са в тях животинското, да се състезават и борят за храна) се дължи на влизането на Уран в Овен.....
най-вероятно греша де....вие какво мислите...на какво може да се дължи тази ситуация...? :-[

Овенът е конкурентен знак - обича да се състезава, но бързо му свършва барута.

явно затова съм поставена в такива условия напоследък :angry: а аз никак не обичам състезанията особено обявените

« Отговор #72 -: Май 31, 2010, 12:23:15 pm »
Ужасно неприятно, нали? И при мен се активизира агресията. И всичко възприемам на въпреки. Зараси съвпада с Луната ми май. Така съм избесняла, че само чакам някой да ми каже "бау"  :33:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #73 -: Май 31, 2010, 03:04:55 pm »
 ;D ;D- подобно

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Май 31, 2010, 03:07:01 pm »
И аз като че ли вече усещам квадрата му към Луната, макар че ги делят около 6 градуса. Вкъщи ставам все по-нервна, дразни ме всичко, особенно рутинните домакински грижи.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #75 -: Май 31, 2010, 03:11:34 pm »
При мен тригон към Луната се заформя, още не бих казала, че усещам въздействието му. При други обаче забелязвам, явно си зависи и от аспекта наистина. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #76 -: Юни 01, 2010, 06:24:38 am »
И аз като че ли вече усещам квадрата му към Луната, макар че ги делят около 6 градуса. Вкъщи ставам все по-нервна, дразни ме всичко, особенно рутинните домакински грижи.  ;D

аууу то затова ли ми е едно странно напоследък. вчера така ме ядосаха децата и чак седя и се чудя що се ядосвам  :-\  а то верно, че имаме квадрат и моят е доста точен...  но при мен по-скоро на безсъние взе да ме избива...

но пък друго се чудя - прогресивната Луна е в съвпад с Локус Фортуна, а Уран в момента я квадратира. тя управлява и 5 дом... дали да не ида да пусна едно тото  ;D ;D ;D

Аурорче аз казах ли ти, че нема падне джакпота в неделя бе  :P  как тъй ши пада кат не съм пуснала тото а  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #77 -: Юни 01, 2010, 07:43:52 am »
Ха, и ти ли взе да страдаш от безсъние? Значи не съм само аз с Ураня.  ;D
А пък и горе изглежда, че има новородено бебе и реве денонощно, голям стрес... Не знам майката как издържа, те са млада двойка.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #78 -: Юни 01, 2010, 08:14:51 am »
При мен тригон към Луната се заформя, още не бих казала, че усещам въздействието му. При други обаче забелязвам, явно си зависи и от аспекта наистина. 

Сестра ми има Луна в началните градуси на Везни. Още при скритата опозиция започнаха да и гърмят ел.уредите в дома. При мен Луната се намира в секстилен знак, но Уран още е далеч от аспект с нея.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #79 -: Юни 01, 2010, 08:34:58 am »
Ха, и ти ли взе да страдаш от безсъние? Значи не съм само аз с Ураня.  ;D
А пък и горе изглежда, че има новородено бебе и реве денонощно, голям стрес... Не знам майката как издържа, те са млада двойка.  :-\

а чи ти не се ли сещаш, че миналата година по това време прогресивната Луна ми беше застанала върху наталния Уран и ме беше подгонила яко щръклицата. влизах посред нощ да пиша у форума или четях книги до 5 сутринта  ;D ;D ;D  явно и сега ще е такъв период  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/