Здравей Гост

15 години по- малък от мен?!

• 58 Отговора
  • 11348 Прегледи
« Отговор #40 -: Юни 07, 2007, 07:11:24 pm »
nkara , благодаря за споделения с мен опит!! Знам, че това не е шега работа да си самотна майка и те ПОЗДРАВЯВАМ!!! Отлично осъзнавам, че това не е кукла и ако загубя интерес мога да я захвърля, но, просто нямам друга алтернатива /или поне така си мисля/! Не съм мъжемразка, но има неща, които не ми харесват в съвместен живот с някой мъж!!! И идея си нямам от къде това е дошло в мен! Ние сме многодетно семейство, което беше страхотно! /почти като италианска фамилия/! Но незнам защо бягам от това в личния живот, но има много по- важни неща и това е детето! Все пак съм на 37 и трябва да се опитам да хвана някой от последните влакове!!! Но не защото така трябва, а защото вече искам да имам бебе!!! Нали знаеш женския инстинкт?!?  :D  :D  :D Макар, че моя приятелка ме съветва да отида в клиника и там да ми дадяли "материал"!!! Шантава работа!!!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Юни 07, 2007, 07:30:53 pm »
Цитат
Макар, че моя приятелка ме съветва да отида в клиника и там да ми дадяли "материал"!!! Шантава работа!!!!
Това се казва еманципация :lol:
"Материал" може да се набави отвсякъде, въпросът е дали ще съумееш да осигуриш на детето необходимата подкрепа и да играеш ролята на "майкобаща". Прекалено голяма отговорност е, не мислиш ли?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #42 -: Юни 07, 2007, 07:34:10 pm »
Цитат
nkara , благодаря за споделения с мен опит!! Знам, че това не е шега работа да си самотна майка и те ПОЗДРАВЯВАМ!!! Отлично осъзнавам, че това не е кукла и ако загубя интерес мога да я захвърля, но, просто нямам друга алтернатива /или поне така си мисля/! Не съм мъжемразка, но има неща, които не ми харесват в съвместен живот с някой мъж!!! И идея си нямам от къде това е дошло в мен! Ние сме многодетно семейство, което беше страхотно! /почти като италианска фамилия/! Но незнам защо бягам от това в личния живот, но има много по- важни неща и това е детето! Все пак съм на 37 и трябва да се опитам да хвана някой от последните влакове!!! Но не защото така трябва, а защото вече искам да имам бебе!!! Нали знаеш женския инстинкт?!?  :D  :D  :D Макар, че моя приятелка ме съветва да отида в клиника и там да ми дадяли "материал"!!! Шантава работа!!!!
Не е самотна майка  ;) ,систъра вече има опит с отглеждането на дребен и те посъветва да не си трошиш главата сама.Тя също не пожела да сключи брак,но живее на семейни начала. И за твое сведение прави същите щуротии като теб до 34 години,та не си изпуснала никакъв влак  :P  :D  

« Отговор #43 -: Юни 07, 2007, 08:07:26 pm »
Доки, Много се радвам, че nkara е твоя сестра! Сега го разбрах и много се кефя!!! Колкото до това, че не сключила брак- просто е ВЪРХА!!! така трябва и се кефя на такива жени!!! Но все пак тя е узряла на 34, а мен още вятъра ме вей на 37!?! Та, значи, кога ще си направим срещата на форумците в града на тепетата?  :blink:  :blink:  :blink:
А на Lillie искам да и благодаря за съветите. Това, определено ме приземява!!!!
А аз доста често се нуждая от това, защото винаги последна разбирам от "къде духа вятъра"!  :D  Я, напишете, кога ще си направим национална сбирка на нашия готен форум????  :D  :D  :D  

« Отговор #44 -: Юни 07, 2007, 08:14:28 pm »
Узряла  <_<  :huh:  :o !
Грънци  ;)  :D ,но поне има кой да я смъква здраво на земята  :D  :D  :D .
Като се запознаеш с нея ще прецениш .
Интересно е ,че е телец с стелиум в телец и асц телец ,но е хвърчаща като близнаци,а зет ми е близнак ,но е по-земен от нея във всяко отношение :D .

« Отговор #45 -: Юни 07, 2007, 08:21:13 pm »
:D  :D  :D  Завинаги ще си остана такава, колкото и да не искам!!!! Мисля, че изобщо не съм се "правила" на зряла, след като ви задавам въпрос за малки момченца :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  въй, въй, въй!!! дано мама не чете в този форум, че ще ме натроши като стомна, ако разбере каква клета дъщеричка е отгледала!!!  :D  :D  

« Отговор #46 -: Юни 07, 2007, 08:26:35 pm »
Май целият ви набор е с подобна диагноза  :P -"големи деца"

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #47 -: Юни 07, 2007, 08:36:00 pm »
Цитат
Май целият ви набор е с подобна диагноза  :P -"големи деца"
Присмял се хърбел на щърбел :)  :P !!!!!!!!!!

« Отговор #48 -: Юни 07, 2007, 10:09:51 pm »
Цитат
Цитат
Май целият ви набор е с подобна диагноза  :P -"големи деца"
Присмял се хърбел на щърбел :)  :P !!!!!!!!!!
Ммммдааа!!! Присмял се кого на кого!!!  :D  :D  :D  Абе, всички сме от един дол дренки!!!!!! Но от най- хубавия сой  :D  Ако не вярвате, то попитайте мама!!!!  :D  

« Отговор #49 -: Юни 07, 2007, 10:31:00 pm »
Тук е момента да напиша, че 3-ят канидат е роден на 01.07.83 та  и адски се гордее, че бил роден на "джулай морниг"- ИЗВИНиЕТЕ!!! ЕЕееее, не на мен и на ВАС, де!!!!!!! Много важно!!! Момъка, май има нещо гнусно в риби, май, ама го раздава много влюбен и ми изпрати на В. Маринов песента "да се събудиш до мен"?!?! Олеллеее, май, трябва да бягам от него, нали???? Защото моята майка веднага ще му разкаже играта на горкия момък!!! Тя ще го вкара в моята стая и ще му покаже "творческия" безпорядък царящ там и ще му обясни на дълго и широко, че не съм за него, защото не умея и една запръжка на манжа да направя!!!!!
Абе, ужас, вместо моята майка да се опита да ме "пробута" на някого, то тя му обяснява /и му отваря очите/как не съм за него и да си намери нещо "по- добро"!!!!! Не искала само да нося багажа си натам- насам, защото на хората им трябвало само 2 дни, за да ме разберат "що за стока съм"!!! но какво да се прави??? Странно е, че е везни и МОЖЕ ДА ВЗЕМА КАРДИНАЛНИ РЕШЕНИЯ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ПОВЕЧЕТО ОТ ТОЗИ ЗНАК, КОИТО ПОЧТИ ИЗПАДАТ В "несвяст" ако трябва да вземат кардинално решение?!? Да е жива издрава мама!!!! :D  

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #50 -: Юни 07, 2007, 11:01:22 pm »
Цитат
Доки, Много се радвам, че nkara е твоя сестра! Сега го разбрах и много се кефя!!! Колкото до това, че не сключила брак- просто е ВЪРХА!!! така трябва и се кефя на такива жени!!! Но все пак тя е узряла на 34, а мен още вятъра ме вей на 37!?! Та, значи, кога ще си направим срещата на форумците в града на тепетата?  :blink:  :blink:  :blink:
А аз доста често се нуждая от това, защото винаги последна разбирам от "къде духа вятъра"!  :D  Я, напишете, кога ще си направим национална сбирка на нашия готен форум????  :D  :D  :D
Marita, първо за съзряването - *надежда тука всяка оставете* :unsure: Това от личен овнешки опит :D
За момченцата: май е все едно дали ще си *вземеш* пубер или връстник, така или иначе около 40 карат втори пубертет, доста по-тежък от първия :D  ;)  :P

Сега сериозно за детето: Струва ми се,че на всеки женски Овен все някога са му минавали подобни мисли през главата. Хубавото е,че в моята не се задържаха дълго.А и подобен подход към един мъж /пък бил той и дете/ е далеч от представите ми за феър плей, да не говорим за чувства...Представяш ли си какъв ще е информационния  фон около това бебе? :rolleyes:  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #51 -: Юни 07, 2007, 11:09:13 pm »
Цитат
А аз доста често се нуждая от това, защото винаги последна разбирам от "къде духа вятъра"! 
Хахаха, най ми става смешно, когато някой очаква от Lillie, удавена в голям воден тригон, да го "приземи"  :lol: ами... меко ви кацане и си затегнете добре коланите  :lol:  :P  :lol:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

лилид

« Отговор #52 -: Юни 08, 2007, 10:34:27 am »
Цитат
От доста време съм решила да стана майка, но , без мъж и брак, та така де, в този смисъл съм решила да избера най- подходящият за целта!!!
Щом това е целта на избора ти, то дано и целта на детето, което ще поиска да се роди от евентуалната ти връзка да е съответна... Може пък да има деца, чиято карма ги води към такова родителство...

Все се питам как разбираме дали изборите, които правим в живота си са тези, които ни водят нагоре и кои са тези, които ни връщат назад...

:rolleyes:  

« Отговор #53 -: Юни 08, 2007, 06:21:05 pm »
Valda, много благодаря, за това- т.е. за "съзряването"  :D  :D  :D Мислех си, че само аз съм така и все се чудя кога ще ми дойде ума?!?! радвам се, че има и други с моята диагноза   :lol:  :lol:  :lol:  А ако съдя по написаното от повечето сладури в този форум, то вече съвсем се успокоих!!!! Ами, какво да се прави?? Всеки, човек си има своята лудост, но на някой повече им личи!!!!!
 :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes: Да сме живи издрави и да раздаваме енергия на хората около нас, за да "живнат" и те малко, заразени от нашия непоправим оптимизъм, упоритост, инат и още много наши качества, на които сме щедри носители!!!
 :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  

*

Jeni

« Отговор #54 -: Юни 09, 2007, 01:54:44 am »
Цитат
Момъка, май има нещо гнусно в риби, май, ама го раздава много влюбен и ми изпрати на В. Маринов песента "да се събудиш до мен"?!?! Олеллеее, май, трябва да бягам от него, нали????
 :blink:  :angry:  :o
Да!!!

*

AH

• 2201
« Отговор #55 -: Юни 09, 2007, 06:01:22 am »
и от къде идва сега целия тоя ентусиазъм :D
Марс в Овен, Юпитер в Стрелец :D
Добре, че Сатурн поне е в Лъв, та няма опасност от ексцесии  :D  

« Отговор #56 -: Юни 09, 2007, 04:59:54 pm »
Цитат
и от къде идва сега целия тоя ентусиазъм :D
Марс в Овен, Юпитер в Стрелец :D
Добре, че Сатурн поне е в Лъв, та няма опасност от ексцесии  :D
Веднъж на колко ли години се пада всички планети да са си по 'местата'? :))

И какво да очакваме от 2 'такива'? :))

ПС: а Сатурн в Лъв ми е за цял живот :))

Привет! :))

*

AH

• 2201
« Отговор #57 -: Юни 10, 2007, 05:55:29 am »
Цитат

ПС: а Сатурн в Лъв ми е за цял живот :))

Привет! :))
даааа :D - упорито преследване на аналогиите на Лъв, които си кореспондират с останалото в картата:)

И още:
"Но някой ден разбираме,
че по-безсмислени от бучки захар
тук - там налазени от мравки
са атрибутите на суетата........"
С. Дамяновска

:D  

*

лилид

« Отговор #58 -: Юни 11, 2007, 06:25:59 pm »
Цитат
да стана майка, но , без мъж и брак, та така де, в този смисъл съм решила да избера най- подходящият за целта
Тази тема ме наведе на размисли... дали пък не срещнах най-сетне този, от когото да поискам да стана майка, та може би дори и без брак... и то чак сега, когато май вече не мога...  :(