Тук е момента да напиша, че 3-ят канидат е роден на 01.07.83 та и адски се гордее, че бил роден на "джулай морниг"- ИЗВИНиЕТЕ!!! ЕЕееее, не на мен и на ВАС, де!!!!!!! Много важно!!! Момъка, май има нещо гнусно в риби, май, ама го раздава много влюбен и ми изпрати на В. Маринов песента "да се събудиш до мен"?!?! Олеллеее, май, трябва да бягам от него, нали?

Защото моята майка веднага ще му разкаже играта на горкия момък!!! Тя ще го вкара в моята стая и ще му покаже "творческия" безпорядък царящ там и ще му обясни на дълго и широко, че не съм за него, защото не умея и една запръжка на манжа да направя!!!!!
Абе, ужас, вместо моята майка да се опита да ме "пробута" на някого, то тя му обяснява /и му отваря очите/как не съм за него и да си намери нещо "по- добро"!!!!! Не искала само да нося багажа си натам- насам, защото на хората им трябвало само 2 дни, за да ме разберат "що за стока съм"!!! но какво да се прави??? Странно е, че е везни и МОЖЕ ДА ВЗЕМА КАРДИНАЛНИ РЕШЕНИЯ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ПОВЕЧЕТО ОТ ТОЗИ ЗНАК, КОИТО ПОЧТИ ИЗПАДАТ В "несвяст" ако трябва да вземат кардинално решение?!? Да е жива издрава мама!!!!