Здравей Гост

Юнона и връзките(брака)

• 295 Отговора
  • 75409 Прегледи
*

Divna

Re:Юнона и връзките(брака)
« Отговор #80 -: Април 02, 2010, 07:04:40 pm »
  Ииии, Дивна караш ме да се замислям....На много кофти място е Юноната ми. Съвпад със Сатурна в 12 дом. Тия моите две връзки - дето умиране има, отърване няма - а реално погледнато нищо няма. Само едни вързани сребърни нишки дето не мога да се откопча - ко излиза, че моята Юнона е в съвпад с Луната на единия, а на другия ЮЛВ-то...С единия ме свърза Душата /сродната ми/, с другия някакво неосъзнато задължение...

Дейзи, твоята Юнона говори за кармични връзки (мисля че вече го коментирахме). Пък и с тоя Сатурн до нея ... трудно ще ти е да се откопчиш. Не знам какво да ти кажа. Съвпада на твоята Юнона с неговата Луна говори, че си искала да живееш с тоя човек, да създадеш семейство с него. Желанието е било от към твоя страна и най-вероятно е било доста силно.
12 дом-забраненото, кармичното, скритото... Не знам Дейзи, живяла ли си някога с някой мъж? Юнона в този дом е като една невъзможност да се обвържеш физически изцяло с партньора.

« Отговор #81 -: Април 02, 2010, 07:08:09 pm »
    Да с този с Луната - около 2 години...на запад...Ама на уви...съжителствахме, щото там беше единствената възможност да сме заедно. Ноооо....

*

Divna

« Отговор #82 -: Април 02, 2010, 07:13:17 pm »
Малееееееее Миа, как сте го заформили  ;D.
По-късно ще ти разгледам по-подробно синастрията, че трябва да излизам в момента.
Ти си в ядрото на картат, нали? Ако това е мъж, с който имаш интимни отношения, много вероятно е да си мислиш, че по-хубав секс с друг мъж си нямала до сега (твоя Юнона в негов 8 дом) ;)

*

Divna

« Отговор #83 -: Април 02, 2010, 11:48:15 pm »
Мия, предполагам че този господин не е хич случаен. Ако това е приятелят ти, то тогава го поздравявам за Юноната му. Направо е попаднал на човека от който се нуждае. А пък теб те поздравявам за стелиума ти в 11 дом. Така хубаво си му напълнила 4 и 5 дом, направо си го обсебила ;)
Юнона му е в Рак - нуждае се от чувствителна, емоционална, нежна ... жена, а ти си такава (асц. Рак, Луна Риби).
Юнона му е в 7 дом - необходимост да бъде семеен. Правейки съвпад със Сатурн подсилва нуждата да мине през олтара. Нужда от узаконяване на връзката. Този съвпад дава забавяне също на брака, препоръчително е да има такъв след сатурновото завръщане. Тя и твоята Юнона изисква узаконяване на връзка (Дева), а и се намира в 3 дом, който пък казва, че "традициите трябва да се спазват" а и десендента ти също диктува за статуковото(Козирог).
Той със сигурност вижда в теб една жена, която гледа сериозно на брака и взаимоотношенията между хората (негова Юнона в/у твоя Сатурн, който управлява седмия ти дом - партньорствата).
В картата има силни аспекти за физическо привличане и сексуална съвместимост.
Ако е интимна връзка значи има някаква доза романтика (твоя Нептун е на върха на неговия 12 дом и от там задейства луната му, която се намира в 12 му дом) - дълбочина на чувствата. Луната му пък се намира почти на върха на твоя 6 ти дом. Оста 6/12 с присъствието там именно на Луна и Нептун ме кара да мисля, че в отношенията ви има голяма доза мистичност, може да се разбирате с поглед, съществува някакъв вид магия, нещо специално...

Внимавайте с егото (съвпад Плутон/Плутон).

Може много да се говори по тази синастрия. Намирам я за много интересна.
И ако това е твоя възлюбен ми се ще да ви погледна композита и комбина също, ако нямаш нищо против разбира се  :blink:.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #84 -: Април 03, 2010, 09:32:08 am »
Бреййййй
Гледам осмо домната Юноната на мъжа ми е почти на 17 гр. в Лъв , а венерката ми е на 22 , АЦ-то ми на 23 в Лъв, интересно...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #85 -: Април 03, 2010, 09:40:27 am »
Благодаря ти, Дивна! Имаш много точни попадения по отношения на синастрията. Много точно си усетила нещата.
И аз мисля, че е много интересно всичко около тази синастрия, а и другите карти също го доказват малко или много.
Не ме щади, можеш да кажеш спокойно какво виждаш, независимо дали е хубаво или не.
Ето картите:

Композит:

http://tinypic.com/r/2cdh2xd/5

Комбин:

http://tinypic.com/r/dheaed/5
« Последна редакция: Април 03, 2010, 05:45:59 pm от Mia21 »

*

Divna

« Отговор #86 -: Април 03, 2010, 02:09:09 pm »
Мия, картите с modifiy reference place ли са? Ако не направи поправката. Не си родена в БГи корекцията е нужна.

А що се отнася до синастрията, вчера когато наблюдавах картата ви имах впечатление, че между вас струи много енергия. Доста от планетите ви правят точни съвпади, а останалите попадат върху купсиди на домовете, като по този начин почти всички сфери от живота ви са задействани с невероятна сила. Направи ми впечатление, че в домовете на единия с неблагоприятни планети попадат планети бенефици на другия, като по този начин неутрализират или подобряват състоянието на единия в дадената сфера от живота, като например: в неговия 5 дом се намира неблагоприятния до там Марс, но твоето Слънце (бенефик) попада в петия му дом и така променя енергията от отрицателна в положителна. По същия начин може да се тълкува и с 12 му дом, където е луната му... Твоят 10 дом, който е неутрален в картата ти (липсват планети), и именно там попада неговия Юпитер - което говори, че с присъствието си този мъж оказва благоприятно въздействие в твоето професионално израстване.
Не знам как бих могла да ти го обесня астрологично, но между вас протича много конструктивна енергия.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #87 -: Април 03, 2010, 05:39:07 pm »
Дивна, успях да науча нещо ново.Благодаря ти ! Сега сложих коректно картите.Не знаех за тази функция в astro.com. :-[

Комбин
http://tinypic.com/r/x5pcsy/5
Композит
http://tinypic.com/r/foma8i/5
Синастрията ,не зная дали има нужда, но и нея я зададох по този метод.
http://tinypic.com/r/250mnlz/5

Не зная какво се вижда в композита и комбина, но там малко ме притесняват и транзитите.

« Последна редакция: Април 03, 2010, 06:58:24 pm от Mia21 »

*

Divna

« Отговор #88 -: Април 03, 2010, 07:31:59 pm »
Мия, в момента нямам много време, за да разгледам подробно картите, но от пръв поглед се вижда, че има върху какво да се работи ако приятелството ви се превърне в съместно съжителство, което мисля че след време ще стане.
И в комбина и в композита имате акцент върху ъгловите домове, особено в 4 дом (краят на връзката). А Слънце е в/у ИЦ.
Транзитите не съм ги гледала, но ще ги погледна и тях.

Ще ти пиша тия дни, когато намеря малко повече време (нали са празници и не си стоя много в къщи  ;))
Ако искаш изпрати ми на лични данните на мъжа. Желая да му видя прогресиите и транзитите. Твоите данни ги имам.

А би било наистина чудесно ако Лили, Марая, Синухе, Асол, Кая, Дияна, Скарлет, Небесна и всички останали се включат в разглеждането на картите. Намирам ги доста интересни и може да обменим много информация.
Форума е за това - да се усъвършенстваме и да работим съвместно.

Весели празници!
« Последна редакция: Април 03, 2010, 07:43:46 pm от Divna »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #89 -: Април 04, 2010, 04:49:50 pm »
Дивна...,Дивна, по този казус, само двете ще си пишем... :mellow:

*

Divna

« Отговор #90 -: Април 04, 2010, 05:07:41 pm »
Не мога да разбера защо другите не се включват  :unsure:.

ОК, ще ти пиша на лични каквото виждам, но така се губи смисъла на форума ... Много жалко. Не знаех, че така се прави тук  :-[ И най-вече, че ти не си от вчера в този форум ... Мислех си, че не си безразлична на много от съфорумците. Както и да е. Съжалявам Мия!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #91 -: Април 04, 2010, 05:19:28 pm »

ОК, ще ти пиша на лични каквото виждам, но така се губи смисъла на форума ... Много жалко. Не знаех, че така се прави тук  :-[ И най-вече, че ти не си от вчера в този форум ... Мислех си, че не си безразлична на много от съфорумците. Както и да е. Съжалявам Мия!

абе момичета мили , не разбирате ли , че ние с плутон ,уран и юпитер се занимаваме....
каква юнона ,какви пет лева ;D ;D ;D?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #92 -: Април 04, 2010, 05:31:39 pm »
Аз си имам една астро задачка, дето все не ми остава време да я погледна. А и нещо ме мързи.  :-[ Композити и комбини не правя, нито пък трупам опит там. Синастрии да, но картите на астро-ком за тях не са ми удобни. Мия съм й погледнала другите неща в тази насока в динамика и й казах предположенията си. Синастриите си ги "чувстваме", поне при моите е така, все пак става въпрос за взаимодействие между двама души и задействане на някакви конфигурации в двата хороскопа. Просто виждаме нещата отразени на ниво - синастрична карта. Мия, какво мислиш за вашата синастрия, как я усещаш ? А и темата е за Юнона, а май се е извъртяла в друга насока. За Юнона лични впечатления нямам.  :blink:

« Отговор #93 -: Април 04, 2010, 05:34:33 pm »

... Мислех си, че не си безразлична на много от съфорумците. Както и да е. Съжалявам Мия!

абе момичета мили , не разбирате ли , че ние с плутон ,уран и юпитер се занимаваме....
каква юнона ,какви пет лева ;D ;D ;D?

;D Анджък!  ;D......Юнона...Веста....Церера  :P :P :P

А иначе, през деня много пишете и вечер не мога да изчета дори половината от това, което сте написали камо ли да се включвам в дискусии.  :wub: Не е от безразличие или от нежелание да се включвам.  :wub:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #94 -: Април 04, 2010, 05:39:03 pm »
Цитат
А иначе, през деня много пишете и вечер не мога да изчета дори половината от това, което сте написали камо ли да се включвам в дискусии.   Не е от безразличие или от нежелание да се включвам.
Тук никой на никого не е длъжен-който има какво да напише го пише,Не е място за безплатни консултации все пак,че да се сърди някой.И Дивна,това което си написала звучи като интрига малко

*

Mia21

• 2502
« Отговор #95 -: Април 04, 2010, 05:44:27 pm »
В действителност мисля, че наистина сме доста подходящи един за друг с този човек. Дивна абсолютно точно описа ситуацията, без да знае нищо, на базата на първата карта. Най-искрено я поздравявам и й благодаря! Първоначално, когато погледнах и Юнона как е разположена в синастрията, съвсем се изненадах и от там тръгна всичко. Аз в живота зная как е и го усещам, но ми се иска да видя какво може да се допълни чисто астрологично, да чуя и други мнения, отстрани.
От Дивна наистина ми се доизясниха някои неща, за които не се бях и замисляла. Малко ми става неудобно, че само тя се отзовава.
Така че, се надявам и някой друг ако има желание и може да отдели малко време да погледне и да си каже мнението.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #96 -: Април 04, 2010, 05:48:24 pm »
Цитат
А иначе, през деня много пишете и вечер не мога да изчета дори половината от това, което сте написали камо ли да се включвам в дискусии.   Не е от безразличие или от нежелание да се включвам.
Тук никой на никого не е длъжен-който има какво да напише го пише,Не е място за безплатни консултации все пак,че да се сърди някой.И Дивна,това което си написала звучи като интрига малко

Мис Каприз, защо се палиш безпричинно? Тонът ако забелязваш е съвсем добронамерен. За какви интриги говориш?! Никой не те е споменал никъде, за да те молим да се включиш, а и да даваш някакво обяснение. Моля те,недей да подпалваш драма и в тази тема, достатъчно ги има из всички други.

*

missKapriz

« Отговор #97 -: Април 04, 2010, 05:49:40 pm »
Ако не си забелязала поста ми е адресиран към Дивна

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #98 -: Април 04, 2010, 05:50:29 pm »
Не мога да разбера защо другите не се включват  :unsure:.

ОК, ще ти пиша на лични каквото виждам, но така се губи смисъла на форума ... Много жалко. Не знаех, че така се прави тук  :-[ И най-вече, че ти не си от вчера в този форум ... Мислех си, че не си безразлична на много от съфорумците. Както и да е. Съжалявам Мия!

Не се включваме, защото е Великден, ако не знаете. Днес е ден за почивка, за хапване и пийване. И честно казано,доста съм уморена от толкова анализи къде във форума,къде на лични,къде на познати и клиенти. Не сме добичета,все пак. Който иска и го влече, да се сърди.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #99 -: Април 04, 2010, 05:55:35 pm »
Ако не си забелязала поста ми е адресиран към Дивна

Дивна също е съвсем добронамерена, а и наистина е по-полезно да се включват всички.Дали въпроса е мой, на Пена или на някой нов потребител, това няма никакво значение. От едно известно време забелязвам, че точно тя се включва доста градивно по всякакви въпроси, не само мои.Така че най-малко пък нея можеш да я обвиняваш в нещо.
На никого не сме наложили да се включва задължително. Разбира се, че който иска. Това беше просто призив.