Мия, предполагам че този господин не е хич случаен. Ако това е приятелят ти, то тогава го поздравявам за Юноната му. Направо е попаднал на човека от който се нуждае. А пък теб те поздравявам за стелиума ти в 11 дом. Така хубаво си му напълнила 4 и 5 дом, направо си го обсебила

Юнона му е в Рак - нуждае се от чувствителна, емоционална, нежна ... жена, а ти си такава (асц. Рак, Луна Риби).
Юнона му е в 7 дом - необходимост да бъде семеен. Правейки съвпад със Сатурн подсилва нуждата да мине през олтара. Нужда от узаконяване на връзката. Този съвпад дава забавяне също на брака, препоръчително е да има такъв след сатурновото завръщане. Тя и твоята Юнона изисква узаконяване на връзка (Дева), а и се намира в 3 дом, който пък казва, че "традициите трябва да се спазват" а и десендента ти също диктува за статуковото(Козирог).
Той със сигурност вижда в теб една жена, която гледа сериозно на брака и взаимоотношенията между хората (негова Юнона в/у твоя Сатурн, който управлява седмия ти дом - партньорствата).
В картата има силни аспекти за физическо привличане и сексуална съвместимост.
Ако е интимна връзка значи има някаква доза романтика (твоя Нептун е на върха на неговия 12 дом и от там задейства луната му, която се намира в 12 му дом) - дълбочина на чувствата. Луната му пък се намира почти на върха на твоя 6 ти дом. Оста 6/12 с присъствието там именно на Луна и Нептун ме кара да мисля, че в отношенията ви има голяма доза мистичност, може да се разбирате с поглед, съществува някакъв вид магия, нещо специално...
Внимавайте с егото (съвпад Плутон/Плутон).
Може много да се говори по тази синастрия. Намирам я за много интересна.
И ако това е твоя възлюбен ми се ще да ви погледна композита и комбина също, ако нямаш нищо против разбира се :blink:.