Яспис, не знам от колко време се познават и защо още няма връзка. Какво чакат тия хора след като им е толкова добре заедно?
При тях класиката в жанра е на лице (дес. върху асц.). Има доста кармични аспекти като : огледален съвпад Венера/Лилит, Сатурн съвпад Венера, Слънце съвпад Плутон ... Той се чувства щастлив в нейно присъствие (нейн Юпитер съвпад с негов Асц.), тя от своя страна изпитва истинско удоволствие да бъде около него (негов Юпитер в съвпад с нейна Луна). Това са едини от най чудотворните аспекти в синастрията, лично аз съм имала щастието да ги изживея и те уверявам, че блаженството е неописуемо. Чувство на пълно щастие. При такива аспекти дори да не се стигне до нищо сериозно (брак, съвместно съжителство) – няма болка, няма съжаление, няма тъга. Човекът остава в теб като спомен, на който само може да се отвърне с усмивка.
Мъжът кара жената да се чувства като главна героиня от една вълшебна приказка (негов Нептун върху нейн Асц.). Аспект носещ много романтика и нежност. Двамата обичат да общуват, комуникацията между тях е чудесна (Меркурий тригон Меркурий). Нейният точен съвпад Меркурий/Нептун й дава най-вероятно способността да говори доста поетично, а това на него не му е чуждо тъй като неговия Меркурий се намира в Риби и е в съвпад с Луна.
В синастрията има достатъчно хубави аспекти, за да може отношенията да се превърнат в интимни. Ако се стигне до там ще има добра сексуална съвместимост (Марс секстил Марс, Марс секстил Венера, Венера секстил Венера).
Притеснява ме само това, че мъжът гледа на познанството по скоро като на професионални приятелски взаимоотношения (нейни Асц. , Марс и Венера в негов 6 дом, както й нейн Сатурн в негов 10). Много вероятно е жената да не показва, че желае да се отиде по-надалеч, тъй като в натала й нейната Венера е в 12 дом. Тази позиция често кара хората да крият истенските си чувства. Ако това е така, много жалко наистина, защото мъжът вижда в нея също една жена, с която може да се отпусне и да се забавлява (нейни Слунце и Луна в негов 5 дом). Тя слага една бариера, а не бива.
Имаш ли идея от колко време се познават? Колко време им остава още до приключване на договора? В случая кой е от България?
Трябва да се погледнат наталните карти и на двамата. Така от синастрията е трудно да се видят детайли. Ако пуснеш наталните карти, настрой ги с транзитите ако обичаш.