Яспис, няма много информация за комбина. Преди месеци си направих собствено си "проучване". Разгледах множество карти и стигнах до мои си заключения.
1. Не разглеждам комбин ако двойката не е извървяла някакъв общ път (съвместно съжителство или най-малкото дългогодишна връзка).
2. Комбина е последната партньорска карта която наблюдавам и винаги я разглеждам заедно с композита, синастрията и най-вече наталните карти и на двамата партньори.
Тук във форума вече съм писала каква информация ми дава комбина (в отговор на Марая), така че няма да се повтарям.
Правя си мои интерпретации и нямам никакви претенции, че те са най-добрите.
ПП: Какъв според тебе е смисъла да се чете комбина, след като композита ти дава информация, на какъв етап ще останат взаимоотношенията (в случая, визирам твойта композитна карта)?
Привет Дивна,
Комбинът ми е интересен, защото много прилича на композита, тук също става въпрос за осреднено положение, за средни точки, но с разликата, че това е една РЕАЛНА карта, а както знаем връзката между двама души също е нещо живо, реално, което ДИША !
Ето защо композита ми изглежда малко като чиста математика, тоест БЕЗ ДУША
Не мисля, че не е важен, но мисля, че не е САМОдостатъчен, за да се направи оценка за една връзка и при това е много свързан с комбина.
Не разбирам защо, за да се разглежда комбина трябва да има наличие на установена вече връзка, за мен това не е логично

В коя тема е публикувано твоето мнение за комбина ?