Здравей Гост

Юнона и връзките(брака)

• 295 Отговора
  • 75459 Прегледи
*

Helo

Re:Юнона и връзките(брака)
« Отговор #200 -: Април 13, 2010, 12:46:51 am »

Риби - личност, изтъкана от нежност, великодушие и доброта, която винаги е готова да помогне.

Или мъж, който много посръбва.

*

Divna

« Отговор #201 -: Април 13, 2010, 12:54:26 am »

Риби - личност, изтъкана от нежност, великодушие и доброта, която винаги е готова да помогне.

Хело, не вярвам някой да има нужда от такъв  :-[

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #202 -: Април 13, 2010, 07:03:22 am »
Вижън, не й се връзвай на Вещичка  ;D. Тя такива съчинение свободна тема си прави, че направо ме застрелва.
Юнона в 12 дом -има нужда от духовна извисена личност.

по-добре прочети темата първо и тогава давай определения!

ей това Синухе го е пуснал на първата страница на темата още: Във Водолей - Вие имате нужда от партньор, който е изключително различен. Той може да бъде гений, ексцентричен или луд (възможно е от всичко по малко). Това може да е партньорството, което е напълно различно от общоприетите разбирания. Водолей е знак, който е фанатичен относно достатъчно лично пространство за независимост.

а коментара за разведения е, че вторият ми съпруг ще е или разведен или вдовец, но залагам на разведен. разгледала съм си наталната карта и знам какво говоря, а това че ти не знаеш какво аз говоря, не ти дава право да раздаваш определения и много ясно, че трябва да е духовен - пръдльовци не ми трябват!

това, че не се занимавам да коментирам натални карти не означава, че не мога да го правя  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Santi

« Отговор #203 -: Април 13, 2010, 08:33:41 am »
А Юнона в Риби, 1 дом как се тълкува, че онова тълкование не ми е много ясно нещо ?

А по този въпрос това ли е което е написано,че някак си странно звучи въображаеми обекти  ;D  .

1 дом - партньор, с когото да се гордееш.

Е така съм по-съгласен вече  ;D . Поне като си гледам картата си мисля, че нещо водно ще ми се падне с него само ще се разбирам  :blink:. Добре а Юноната прави квадрат с Венера,секстил с Нептун и тригон с Плутон и това има ли някакво значение ?

« Отговор #204 -: Април 13, 2010, 08:50:58 am »
 ;D Една част от живота ми мина обичайки една риба, ама аз викам не риба а Акула. Всъщност и аз като Вижън видях доброто в него. Не мога да опиша това, което ми е причинил, но имах търпението, имах и смелостта да му дам възможност да се реабилитира. Дааа и това се случи. Получих любовта, която мислех че заслужавам, но пътищата ни са разделени, макар че винаги има една нишка между нас - и до края на живота си, двамата ще знаем че се обичаме. Просто сродна душа. Моята Юнона е в 12 дом в съвпад със Сатурн в съвпад с неговата Луна.

*

Asol

• 4140
« Отговор #205 -: Април 13, 2010, 09:16:51 am »
Може да е публична личност и затова да е потайна  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #206 -: Април 13, 2010, 11:19:53 am »
и много ясно, че трябва да е духовен - пръдльовци не ми трябват!

Ха така, и аз го чакам моя - г-н Духовния, а той не идва, та не идва...
За сметка на това пък разни клонинги се подвизават, все инкарнации на един ВА.  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #207 -: Април 13, 2010, 11:25:17 am »

А моя сигурно ще прекалява със секса и удоволствията  ;D - Юнона в първи дом в Скорпион, в опозиция с Юпитер в Телец.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #208 -: Април 13, 2010, 11:34:14 am »
Синухе наскоро писа нещо интересно за Лилит и за влиянието и според дома, който управлява или нещо такова. Писа, че този дом показва сферата, в която  нямаме късмет. Но не се сещам в коя тема беше и не мога да го открия. Някой сеща ли се какво беше писал или къде?

*

Uran

• 6041
« Отговор #209 -: Април 13, 2010, 11:40:33 am »
Синухе наскоро писа нещо интересно за Лилит и за влиянието и според дома, който управлява или нещо такова. Писа, че този дом показва сферата, в която  нямаме късмет. Но не се сещам в коя тема беше и не мога да го открия. Някой сеща ли се какво беше писал или къде?
Не е на Синухе, но върши работа:
http://www.astroto.com/sarticle.php?id=4

*

Helo

« Отговор #210 -: Април 13, 2010, 12:04:29 pm »
Не е на Синухе, но върши работа:
http://www.astroto.com/sarticle.php?id=4

Не! Не става въпрос за това. Синухе беше писал за домовете, които управлява Лилит и че това показва в коя област нямаме успехи. Нещо такова. Някой сеща ли се поне за какво ставаше въпрос?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #211 -: Април 13, 2010, 12:12:01 pm »
Аз пък това не можах да го отворя, излезе ми следното съобщение :

„Клиентите на Евроком и Кейбълтел нямат достъп до страниците хоствани от SDN Group.
Всички останали достачици на интернет нямат наложени ограничения.
Молим да ни извините за причиненото неудобство.„

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #212 -: Април 13, 2010, 12:16:17 pm »
Синухе беше писал за домовете, които управлява Лилит и че това показва в коя област нямаме успехи.

Не се сещам какво е писал Синухе, но Лилит не управлява никой знак и респ. никой дом.  ;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #213 -: Април 13, 2010, 12:30:14 pm »
Синухе беше писал за домовете, които управлява Лилит и че това показва в коя област нямаме успехи.

Не се сещам какво е писал Синухе, но Лилит не управлява никой знак и респ. никой дом.  ;D ;D ;D

Знам и именно това е проблема. Доколкото си спомням беше писал нещо във връзка с управление на дом и с Лилит и че дейностите по този дом носели нещастие.

И после аз и други потребителки проверихме и се оказа, че за нашата карта това действа.

При мен става въпрос за дома, който се управлява от обикновената Луна - не Черната.

Май ще трябва да пиша на Синухе. Той писа, че това сам го наблюдавал и стигнал до тези изводи и не го е чел никъде.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #214 -: Април 13, 2010, 12:33:31 pm »
Може би е имал предвид дома, в който се намира Лилит в радикса...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #215 -: Април 13, 2010, 01:10:55 pm »
Всъщност е било за Хирон, не за Лилит. Ставаше въпрос за това, че когато Хирон ви е в даден знак се гледа този знак кой дом управлява и това е областта, в която имаме проблеми.

*

Divna

« Отговор #216 -: Април 13, 2010, 01:19:25 pm »
Вижън, не й се връзвай на Вещичка  ;D. Тя такива съчинение свободна тема си прави, че направо ме застрелва.

ей това Синухе го е пуснал на първата страница на темата още: Във Водолей - Вие имате нужда от партньор, който е изключително различен. Той може да бъде гений, ексцентричен или луд (възможно е от всичко по малко). Това може да е партньорството, което е напълно различно от общоприетите разбирания. Водолей е знак, който е фанатичен относно достатъчно лично пространство за независимост.

а коментара за разведения е, че вторият ми съпруг ще е или разведен или вдовец, но залагам на разведен. разгледала съм си наталната карта и знам какво говоря, а това че ти не знаеш какво аз говоря, не ти дава право да раздаваш определения и много ясно, че трябва да е духовен - пръдльовци не ми трябват!

това, че не се занимавам да коментирам натални карти не означава, че не мога да го правя  ;)
Вещичка, разликата е може би в там, че аз не се задоволявам да чета само от един източник. А и наблюденията ми отностно водолей са много близки /Юнона, в картата на приятеля ми е във Водолей. Първата му съпруга нито е била пияница, нито пък откачена. Не смятам, че и аз съм такава./
Опитвам се да обясня, че Юнона е точка, която не е отрицателна в картата. Тя ни показва от какъв човек имаме нужда до себе си, за да можем да израстваме. А това дали ще го срешнем и ще го познаем, или ще го подминем си е друг въпрос.
Тук във форума ни най-малко имам за цел да подкопавам нечии знания. Съжалявам ако не си разбрала чувството ми за хумор.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #217 -: Април 13, 2010, 01:24:07 pm »
Цитат
Холивудската легенда Елизабет Тейлър опроверга слуховете, че възнамерява да се омъжи за девети път.

Няма да имаме сватбаааа http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2905711

*

Uran

• 6041
« Отговор #218 -: Април 13, 2010, 01:27:54 pm »
Всъщност е било за Хирон, не за Лилит. Ставаше въпрос за това, че когато Хирон ви е в даден знак се гледа този знак кой дом управлява и това е областта, в която имаме проблеми.
..т.е. планетата управител на знака/дома къде се намира?
Ако имаш примерно хирон в риби 10 дом, а нептун ти е 7 дом, партньорствата ти ще са проблемна зона? :-\

*

elfidka

• 3129
« Отговор #219 -: Април 13, 2010, 01:30:09 pm »

Вещичка, разликата е може би в там, че аз не се задоволявам да чета само от един източник. А и наблюденията ми отностно водолей са много близки /Юнона, в картата на приятеля ми е във Водолей. Първата му съпруга нито е била пияница, нито пък откачена. Не смятам, че и аз съм такава./
Опитвам се да обясня, че Юнона е точка, която не е отрицателна в картата. Тя ни показва от какъв човек имаме нужда до себе си, за да можем да израстваме. А това дали ще го срешнем и ще го познаем, или ще го подминем си е друг въпрос.
Тук във форума ни най-малко имам за цел да подкопавам нечии знания. Съжалявам ако не си разбрала чувството ми за хумор.
За мен Юнона е  описанието на  типа човек, които ни подхожда на нивото на развитие, до което сме стигнали.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!