Здравей Гост

Юнона и връзките(брака)

• 295 Отговора
  • 75397 Прегледи
*

Helo

Re:Юнона и връзките(брака)
« Отговор #220 -: Април 13, 2010, 01:42:18 pm »
Всъщност е било за Хирон, не за Лилит. Ставаше въпрос за това, че когато Хирон ви е в даден знак се гледа този знак кой дом управлява и това е областта, в която имаме проблеми.
..т.е. планетата управител на знака/дома къде се намира?
Ако имаш примерно хирон в риби 10 дом, а нептун ти е 7 дом, партньорствата ти ще са проблемна зона? :-\

Не! Гледаш кой дом ти управлява знакът Риби. Дали Риби ти управлява 10-ти, 11-ти или друг дом - там е мястото, на което сме щели да имаме затруднения.

Нали Хирон е незаслужената болка, която получаваме, та в този дом може би имаме болка.

Ето какво ми писа Синухе като го питах:

"Ако Хирон е в определен знак,като цяло си ранява целият знак,самата тема на знака-но може и да я обогати.

Освен болка,може да е повече сложнота,положение което е двойнствено, може да се види от различни ъгли,не е просто.."

« Последна редакция: Април 13, 2010, 01:48:26 pm от Hi »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #221 -: Април 13, 2010, 03:34:37 pm »
Не! Гледаш кой дом ти управлява знакът Риби. Дали Риби ти управлява 10-ти, 11-ти или друг дом - там е мястото, на което сме щели да имаме затруднения.

Проверих при някои близки, не работи.
Съпругът на майка ми има Риби на МЦ и Хирон в съвпад с Венера в Риби в 10 дом.
Има много добра професионална реализация, в тази сфера не е имал затруднения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #222 -: Април 13, 2010, 03:40:44 pm »
При мен работи по следния начин. Моя Хирон е в 9 в Овен - Овен се управлява от Марс, който е в 2 дом. Най-силно усетих Хирона, в чужбината, когато работих по 2 дом/материални придобивки/.  Друг път, когато пак съм работила в чужбина, но не съм развивала 2 дом, не е било Хиронично/болезнено/, а дори е било приятно.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Uran

• 6041
« Отговор #223 -: Април 13, 2010, 05:05:09 pm »
При мен работи по следния начин. Моя Хирон е в 9 в Овен - Овен се управлява от Марс, който е в 2 дом. Най-силно усетих Хирона, в чужбината, когато работих по 2 дом/материални придобивки/.  Друг път, когато пак съм работила в чужбина, но не съм развивала 2 дом, не е било Хиронично/болезнено/, а дори е било приятно.
  ;DА, и при мен Хирон е в 9 дом- овен, но Марс е в 4 дом.
Значи ли, че ще видя зор, ако реша да пусна корени в чужбина?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #224 -: Април 13, 2010, 08:05:52 pm »
  ;DА, и при мен Хирон е в 9 дом- овен, но Марс е в 4 дом.
Значи ли, че ще видя зор, ако реша да пусна корени в чужбина?
Възможно.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #225 -: Април 13, 2010, 08:09:05 pm »
При мен Хирон е в 7ми дом, Телец, в съвпад с Венера :-) То се вижда къде са ми затрудненията  :-X

*

elfidka

• 3129
« Отговор #226 -: Април 13, 2010, 08:09:47 pm »
При мен Хирон е в 7ми дом, Телец, в съвпад с Венера :-) То се вижда къде са ми затрудненията  :-X
А кой дом са ти Везните ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #227 -: Април 13, 2010, 08:11:49 pm »
В 12ти. там съм и с Асц.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #228 -: Април 13, 2010, 08:15:25 pm »
В 12ти. там съм и с Асц.
АВ ти е Ѝ Везни , така ли, освен У12 ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #229 -: Април 13, 2010, 08:19:09 pm »
 ;D какво е АВ и какво е У? Асцендент Везни, Венера в Телец в 7ми дом в съвпад с Хирон

*

elfidka

• 3129
« Отговор #230 -: Април 13, 2010, 08:21:43 pm »
;D какво е АВ и какво е У? Асцендент Везни, Венера в Телец в 7ми дом в съвпад с Хирон

Ох печатна грешка, исках да напиша АЦ  :-[
Та въпроса ми е Венера ли управлява АЦ и 12 дом едновременно ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #231 -: Април 13, 2010, 08:26:02 pm »
Да, но там нямам проблеми  :P

Управлява 12, 8, Асц и е в Телец в 7ми (трон по знак и дом)
« Последна редакция: Юни 24, 2010, 10:51:38 am от Mama Yaya »

« Отговор #232 -: Април 21, 2010, 11:20:26 pm »
Марая, Юноната на бившия ми мъж беше в/у моя асцендент и правеше съвпад с луната ми. Там имаше в близост още една камара арабски точки, а върху дес. ми беше неговата Веста. Въобще всичките му арабски точки бяха на оста ми асц/дес.
Привет Дивна,
"една камара арабски точки" с какви имена "се подвизават"  в astro.com ?   ;)
Какви са значенията им, когато ги включваме в анализа ?

:blink:
« Последна редакция: Април 21, 2010, 11:33:30 pm от Яспис »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #233 -: Май 01, 2010, 12:54:26 pm »
  не бих искала да отвявам магията от юнона в 1 дом и разбиането за връзките, но истината е,че споменатите  водни асц. са достатъчни сами по себе си и за забавянето също
ако  се говори за точки, астеоиди и  т.н. - конкретно или има съвпад с планета или се намиа на ос и е акцентиран по някакъв начин- или не се взима под внимание :blink:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #234 -: Юни 24, 2010, 10:56:18 am »
:) И аз да се включа със скромните си познания за Юнона:

Юнона в 11 дом дава обратното - човекът много държи на брака и трайните интимни връзки, и е готов дори с цената на огромни компромиси да запази съществуващия си брак/връзка, включително прецаквайки живота си, и този на децата си, подлагайки ги/се на скандали и домашни конфликти...

Моята е там в Дева, съвпад Юпитер и тригон Луна.
Като се замисля наистина имам нужда от партньор, който да се грижи за мен, да ме закриля, да ми показва пътя и да се развиваме заедно, но... Овен на ДЦ, както и Луна в 7 дом, бързо се отекчава от хубавото и сама си създава проблеми и предизвикателства, с които трябва да се справи, за да й е интересно. Имам нужда и от адреналин.

« Отговор #235 -: Юни 24, 2010, 11:03:47 am »
Моята е в 8ми(34гр) дом, Рак, интерсептиран - на 19гр в Рак. В момента ми транзитира пак там, перз 8гр, с тр. Слънце, но няма съвпад, ако орбисата е 1гр.
Къде мога да прочета повече за Юнона?

*

Uran

• 6041

« Отговор #237 -: Юни 24, 2010, 11:50:29 am »
10х  ;)

*

holanda

« Отговор #238 -: Юни 24, 2010, 03:53:20 pm »
каква е допустимата орбиса на Юнона-та,за да е в съвпад с лична планета или нодална ос?

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #239 -: Юни 24, 2010, 04:17:29 pm »
...знаете ли нещо интересно.....моята Juno е във Везни, 8-ми дом....
приятелят ми има везнишки стелиум и Слънце в Скорпион....
вие имате ли подобни наблюдения за себе си...? :blink: