[/quote]
взаимоотношенията с противоположният пол са проблемни,или ги идеализираш и качкаш на пиадестал,или ги обичаш несподелено,като разочарованието е крайният резултат често пъти,имал ли си удоволетворителна и дълготрайна връзка до сега :rolleyes:
марс в опозе на луната, трупаш гняв ,който наранява, жените в живота ти,как са отношенията с майка ти
И аз съм анализирал по подобен начин тази тема в първите месеци на заниманията с астрология. Разочарованието от любовта може и да е изглеждало някога краен резултат, когато съм бил накиснат в него. Но то е само междинен резултат... като се махне разочарованието, остава само любовта :blink: Споделена, несподелена, въображаема, истинска, всяка една е от чудесата на света... А идеалът ми е нужен донякъде

Пустиня е сърце без идеал :blink:
Имал съм доста гадженца :blink: Срещал съм и 2-3 момичета с много значително влияние.След последната ми връзка започнах да се занимавам и с астрология.. исках да я разбера..само че разбрах,че първо себе си трябва,а после видях, че не мога себе си без другите и така изчетох 10-20 хиляди

И не мога да съм неблагодарен. Имало е споделеност...донякъде :)Били сме си верни с приятелките ми, харесвам ги, уважавам ги, много съм се ядосвал

но считам,че съм срещнал много подходящи момичета и в същност са отговаряли на доста критерии- виждал съм личност, вътрешна чистота, сърдечност.Пострадал съм от интимни отношения и съм набирал много гняв-това е вярно,а понякога заставам и на другата страна да изчаквам реваншите.. какво deja vu. Най-прекрасния, най-прекрасния... и после звяр, бързо ме пращат за лудницата

Но успявам да постигам баланс в доста случaи. Големия квадрат би могъл да се решава с баланс на опозициите :blink: С мама много се разбираме, тя е страхотна -тя има опозиция марс- луна- от нея ми е :blink:
благодаря за пожеланието,но то е важно за Слънце в Лъв на Асц.,не е така за слънце в стрелец,не му пука дали заслужава ,получава,това е илюзия,еле пък вниманието
а провокативната ти мисъл ми допадна
significanse- connection-психологическа ос- всеки има нужда от внимание, виж едно детенце и то ще ти напомни идеята :blink: