Да споделя с вас,как се прояви специално днес ретроградният меркурий при мен.И понеже знаех,че е негово дело....не се ядосвах :blink:
В понеделник си записах час при очен лекар за днес -сряда.Заведох детето на логопед(за 2 часа го водя) и спокойно отидох 15 мин по-рано.Минава си времето,аз чакам ,а лекарката закъснява с 10 мин.Администраторката й звъни по тел.,а лекарката казала,че няма да може да дойде,защото я извикали спешно по друга работа.
Администраторката ми се извинява,каза да запише час за друг ден(но аз не мога в друг ден) и така си тръгнах ядосана.След 5 мин.бях вече спокойна и усмихната и си казах “здравей и добре дошъл в живота ми ,ретро мерк“.
По-късно,както бях споделила преди седмица,пак срещнах първата си ,несподелена любов от 4ти клас :blink:Засякохме се,не се познаваме,но усетих отново искрите и ми беше много приятно да продължа деня си със своите рутинни задачи.
Ретро меркурия се проявява и в живота на мъжа ми с пълна пара.Аз го бях предупредила,но на него му влезе през едното ухо и му излезе през другото.