Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 449483 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #700 -: Август 22, 2010, 05:09:56 pm »
   Започвааа се, чакам завръщане на старо гадже, като гледам все на ретро Меркуриевци ми се е връщал... ;D. Да видим и този път дали ще проработи.

:-X Обади се една Риба, дето не искам, гадюга - 1-ствен той не пропуска никакъв повод да ме поздравява, да ме търси ужким ей така. Пък през цялото това наше познанство - 3 пъти се жени. И сега с всичкото си нахалство да сме се видели, а и ми се хвали че чака дъщеричка  :-X

Аз като ти казвам умиране има -отърване няма ,ти мислиш ,че майтап си правя ;D ;D ;D.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #701 -: Август 22, 2010, 05:14:21 pm »
   Започвааа се, чакам завръщане на старо гадже, като гледам все на ретро Меркуриевци ми се е връщал... ;D. Да видим и този път дали ще проработи.

:-X Обади се една Риба, дето не искам, гадюга - 1-ствен той не пропуска никакъв повод да ме поздравява, да ме търси ужким ей така. Пък през цялото това наше познанство - 3 пъти се жени. И сега с всичкото си нахалство да сме се видели, а и ми се хвали че чака дъщеричка  :-X

Аз като ти казвам умиране има -отърване няма ,ти мислиш ,че майтап си правя ;D ;D ;D.

за рибите ли.... :mellow: ....   има отърване, във тигана и пържиш силен огън ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #702 -: Август 22, 2010, 06:48:38 pm »
тия дето привличаме рибките, са ни подсигурили със Плутон на Асц. или МС, неслучайно

*

Mia21

• 2502
« Отговор #703 -: Август 22, 2010, 08:33:52 pm »

Ей, страшна работа са тези хора. Да им се чудиш и маеш... ;D

Къде си бе Мия , от вчера съм се сетила за теб? :blink: Как си ? Какво стана с твойта цаца? ;D ;)

Здравей, мила! Тук съм, ама все набързичко влизам. В последно време с битовизми се разправям-  изгоряло зарядно на лаптопа, мишката ми се развали, колата ми също-днес я прибрах с пътна помощ. С такива глупости се занимавам... :blink:
За Рибката ли...Пържим се взаимно на бавен огън... ;D

« Отговор #704 -: Август 22, 2010, 09:49:34 pm »
айде започна се джиесема на дъщеря ми се бъгна, не се зарежда и сам се изключва, ма така е с тоя телешки инат, викам и вчера не си избирай/купувай кола на ретро меркурий, тя не, аз не вярвам в тези неща, изръшкахме всички автокъщи в София,Горубляне и нищо не си хареса и днес я остава уреда за комуникация, жизнено важен за Асц.Близнаци и вика , та до кога е този ретро период  :rolleyes::o :P ;) ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #705 -: Август 22, 2010, 10:11:17 pm »
Уф, днес разбрах, че по ретро Меркурий са ми избрали нов мобилен, без да съм го искала. И при все това, че вече съм с три телефона.  :96:
И ако случайно новата играчка се бъгне, няма как да се ползват никакви гаранции, т.к. ще ми го носят от чужбина.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #706 -: Август 22, 2010, 11:04:08 pm »
тия дето привличаме рибките, са ни подсигурили със Плутон на Асц. или МС, неслучайно
мен в ми е в първи дом  :-[
ама мисля след време да се ориентирам към друга зодия..някоя земна мисля да е този път, за разнообразие.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Nebesna

« Отговор #707 -: Август 23, 2010, 02:36:42 pm »
Ох, по ретро Меркурий ми се нъпълни с вируси лап-топа. жалко, но няма да мога влизам във форума известно време докато е на доктор. Но мисля, че главният виновник е ретроградния Уран, който се върна в Риби и направи съвпад с натален Сатурн - У2 (непредвидени разходи). Що ми трябваше да търся тарифите на съдебните изпълнители - ретро Меркурий в 9-ти дом?

« Отговор #708 -: Август 23, 2010, 03:48:54 pm »
Аз съм се женила при ретро Мерк през 2001.Още се бутаме със съпружеството, но имаме много недоразумения. През  юни 2008 започнах работа също при ретро и опищях орталъка(имайте презвид колегата),че няма за изкарам и половин година.Не исках да си подписвам договора,ама не ми се размина ,но след няколко дни ми донесоха нов договор да подпиша,че в стария нещо били сбъркали. В натала ми е директен :blink:
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Nebesna

« Отговор #709 -: Август 23, 2010, 04:07:12 pm »
Аз съм се женила при ретро Мерк през 2001.Още се бутаме със съпружеството, но имаме много недоразумения. През  юни 2008 започнах работа също при ретро и опищях орталъка(имайте презвид колегата),че няма за изкарам и половин година.Не исках да си подписвам договора,ама не ми се размина ,но след няколко дни ми донесоха нов договор да подпиша,че в стария нещо били сбъркали. В натала ми е директен :blink:

Същите трудности при трудови правоотношения се случват и при негативни аспекти на тр. Сатурн към натален Меркурий.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #710 -: Август 23, 2010, 04:18:39 pm »
Същите трудности при трудови правоотношения се случват и при негативни аспекти на тр. Сатурн към натален Меркурий.

Потвърждавам.  :72:
Един от най-неприятните в професионално отношение периоди при мен бе именно по време на квадрата на транз. Сатурн към нат. Меркурий (упр. на МС), това се случи през лятото 2004. Тогава и Юпитер ми транзитираше в съвпад с МС, но правеше опозиция към нат. Марс. Вече съм ви споменавала за тази история, бях измамена тогава, след като започнах работа в много "престижна" на пръв поглед туристическа агенция.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #711 -: Август 23, 2010, 04:21:00 pm »
Небесна, главният виновник е че не гледаш какво отваряш  :P Иначе добри идеи ти идват за аватар по ретро Меркурий  :blink:

*

Nebesna

« Отговор #712 -: Август 23, 2010, 04:26:33 pm »
Небесна, главният виновник е че не гледаш какво отваряш  :P Иначе добри идеи ти идват за аватар по ретро Меркурий  :blink:

Да, наистина не погледнах какво отварям, а го направих автоматично.
Иначе бързо намерих кой да ми го поправи - до половин час трябва да е готов. Без лап-топа си съм с вързани ръце.
Чак не повярвах като ми каза, че до час-час и половина ще е готов. Специалистът ни в службата е много услужлив, а и аз съм му правила услуги.
А как мога да разбера какво отварям, като съм в гугъла? Веднага изпищя и ми изписа съобщение за 20-тина вируса. Оттам нататък нищо не съм отваряла.
« Последна редакция: Август 23, 2010, 04:31:06 pm от Небесна »

*

Nebesna

« Отговор #713 -: Август 23, 2010, 04:30:12 pm »
Иначе добри идеи ти идват за аватар по ретро Меркурий  :blink:

Благодаря за комплимента.

*

Asol

• 4140
« Отговор #714 -: Август 23, 2010, 04:32:14 pm »
Ако антивирусната ти ги прихваща и имаш онлайн скенер, не би трябвало да ги допуска. Би трябвало да ти излиза съобщение, в което да те предупреждава и оттам да не позволяваш достъп до компютъра си.

*

Nebesna

« Отговор #715 -: Август 23, 2010, 04:36:04 pm »
Ако антивирусната ти ги прихваща и имаш онлайн скенер, не би трябвало да ги допуска.

Тя ги прихвана, но за скенера - не знам. Дано момчето се погрижи за всичко, каквото е нужно. Нали за това са специалистите. Аз само съм чувала, че антивирусните програми се сменят с по-нови версии периодично. На мен вчера ми даде сигнал, че версията ми е остаряла, но аз неглижирах предупреждението...понеже не знам как да си изтегля по-нова.

*

Asol

• 4140
« Отговор #716 -: Август 23, 2010, 05:18:09 pm »
Най-вероятно трябва да се погледне в настройките на програмата - там би трябвало да има опция за автоматичен ъпдейт и за опциите й като цяло. Помоли човека който ви поддържа компютрите да я настрои така и за по-сигурно сърфиране, за да не се занимаваш  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #717 -: Август 25, 2010, 02:56:43 pm »
Да споделя с вас,как се прояви специално днес ретроградният меркурий при мен.И понеже знаех,че е негово дело....не се ядосвах :blink:
В понеделник си записах час при очен лекар за днес -сряда.Заведох детето на логопед(за 2 часа го водя) и спокойно отидох 15 мин по-рано.Минава си времето,аз чакам ,а лекарката закъснява с 10 мин.Администраторката й звъни по тел.,а лекарката казала,че няма да може да дойде,защото я извикали спешно по друга работа.
Администраторката ми се извинява,каза да запише час за друг ден(но аз не мога в друг ден) и така си тръгнах ядосана.След 5 мин.бях вече спокойна и усмихната и си казах “здравей  и добре дошъл в живота ми ,ретро мерк“.
По-късно,както бях споделила преди седмица,пак срещнах първата си ,несподелена любов от 4ти клас :blink:Засякохме се,не се познаваме,но усетих отново искрите и ми беше много приятно да продължа деня си със своите рутинни задачи.

Ретро меркурия се проявява и в живота на мъжа ми с пълна пара.Аз го бях предупредила,но на него му влезе през едното ухо и му излезе през другото.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #718 -: Август 25, 2010, 02:58:37 pm »
Ретро Меркурий в 8 дом не при мен, новини за смърт получава. Има някаква цикличност тук обаче, тъй като и миналата година по това време стана така...
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #719 -: Август 25, 2010, 03:12:51 pm »
Да споделя с вас,как се прояви специално днес ретроградният меркурий при мен.И понеже знаех,че е негово дело....не се ядосвах :blink:
В понеделник си записах час при очен лекар за днес -сряда.Заведох детето на логопед(за 2 часа го водя) и спокойно отидох 15 мин по-рано.Минава си времето,аз чакам ,а лекарката закъснява с 10 мин.Администраторката й звъни по тел.,а лекарката казала,че няма да може да дойде,защото я извикали спешно по друга работа.
Администраторката ми се извинява,каза да запише час за друг ден(но аз не мога в друг ден) и така си тръгнах ядосана.След 5 мин.бях вече спокойна и усмихната и си казах “здравей  и добре дошъл в живота ми ,ретро мерк“.
По-късно,както бях споделила преди седмица,пак срещнах първата си ,несподелена любов от 4ти клас :blink:Засякохме се,не се познаваме,но усетих отново искрите и ми беше много приятно да продължа деня си със своите рутинни задачи.

Ретро меркурия се проявява и в живота на мъжа ми с пълна пара.Аз го бях предупредила,но на него му влезе през едното ухо и му излезе през другото.
Забравих да добавя за мъжа ми..не му плащат изработените пари.