Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 451559 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Ретрограден Меркурий
« Отговор #60 -: Октомври 19, 2007, 01:53:42 pm »
Цитат
само внимавай да не литне към някое измерение,че трудно им се хваща входа  :lol:
Тогава ще внимавам, колега  :D да не отворя портала към някое измерение и да ми се напълни стаята с астрални ларви  :P  :D  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Инти

• 2068
Ретрограден Меркурий
« Отговор #61 -: Октомври 19, 2007, 02:02:58 pm »
И аз това казах на сестра ми "Поне гледай поправката ти да е ноември месец".

Сега се връщам от среща с бишият ми шеф, ходих им на гости на старата фирма,поддържаме си приятелски отношения все още. В това отношение имам късмет ( Юпитер в 6ти дом в Скорпион и К6  в Скорпион) и случвам не само на изпълнителни и организирани шефове, но и като личности са великодушни и чистосърдечни. И какво мислите ми казва той: "Имам намерение да основам самостоятелен бизнес помисли ако искаш можеш да работиш отново при мен". Ех този, ретрограден Меркурий !!!

А Lilie твоя windows много е издържал, дори е препоръчително на 6 месеца да се преинсталира.

*

sunrain

• 6710
Ретрограден Меркурий
« Отговор #62 -: Октомври 19, 2007, 04:14:40 pm »
Значи аз сега, дето го умувам толкова.. Май все пак да си изчакам ноември преди да тръгна официално да тегля кредита и да купувам кола, че и да я карам ... Толкова съм объркана. Имах разговор преди дни в банката, по-трудно ще стане, но ще стане, намерих си и поръчител, ама тоя ретро Меркурий много ме притеснява. Обаче после и Марс става ретро. Супер батак. Сега освен да чакам първи ноември и да успея всичко да организирам до 18-ти когато Марс се обръща?  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
Ретрограден Меркурий
« Отговор #63 -: Октомври 19, 2007, 04:25:47 pm »
Имайки предвид, че под егидата на Скорпион попадат "чуждите пари" - банковите кредити, заеми, спестяванията на партньора /ако има такъв/, ретроградието на Меркурий в този знак може би не е най-благоприятният период за теглене на заеми, а по-скоро за връщане на вече взети такива, но всички "за" и "против" могат да бъдат добре обмислени и претеглени щом Меркурий се завърне във Везни...
Не знам, заем при ретро Меркурий в Скорипон вероятно не бих изтеглила, освен ако не е за някакво рефинансиране. По време на ретроградното движение на планетите, особено бързите, тенденциозно изникват най-различни "ре"-та  ;)
Най-добрите си рекапитулации и равносметки правя по време на транзитна ретро Венера  :rolleyes:
Между другото, откакто Меркурий е в Скорпион и тръгна ретроградно, при мен се затвориха всички "кранчета" за допълнителни /премиални/ доходи.  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Ретрограден Меркурий
« Отговор #64 -: Октомври 19, 2007, 08:29:37 pm »
А пък между другото при мен не се затвориха кранчетата, ми почнах да си получавам парите, които фирмата ми дължи. Днес си получих едната част, преди 10 дена си получих първата, а другия петък очаквам и последната.
Има малко забавяне де.
Ма не виждам да са ми затворени парите.

Ето ви едно нещо да си трошите главите с него, вместо с Мерка.  :D

В коя посока се върти момичето от картинката - по часовниковата стрелка или обратно на часовниковата стрелка?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Ретрограден Меркурий
« Отговор #65 -: Октомври 19, 2007, 08:33:10 pm »
На мен ми се зави свят,пък какво остава за момичето  :D

Изглежда,че се движи по часовниковата ама така зададен въпроса и въобще наличието му явно говори за друго,интересно ми е какво ще е обяснението?

ААААА не е честно! :lol:  Туко що я видях на обратно да се върти тази!
« Последна редакция: Октомври 19, 2007, 08:33:59 pm от Sinyhe »

*

sunrain

• 6710
Ретрограден Меркурий
« Отговор #66 -: Октомври 19, 2007, 08:49:19 pm »
Цитат
Имайки предвид, че под егидата на Скорпион попадат "чуждите пари" - банковите кредити, заеми, спестяванията на партньора /ако има такъв/, ретроградието на Меркурий в този знак може би не е най-благоприятният период за теглене на заеми, а по-скоро за връщане на вече взети такива, но всички "за" и "против" могат да бъдат добре обмислени и претеглени щом Меркурий се завърне във Везни...
Не знам, заем при ретро Меркурий в Скорипон вероятно не бих изтеглила, освен ако не е за някакво рефинансиране. По време на ретроградното движение на планетите, особено бързите, тенденциозно изникват най-различни "ре"-та  ;)
Най-добрите си рекапитулации и равносметки правя по време на транзитна ретро Венера  :rolleyes:
Между другото, откакто Меркурий е в Скорпион и тръгна ретроградно, при мен се затвориха всички "кранчета" за допълнителни /премиални/ доходи.
Всъщност заема ще бъде и с цел рефинансиране ... Хм, значи викаш ако е с тази цел не е зле. Между другото повече ме притеснява ретро Меркурий във връзка с колата и шофиране, отколкото заема. Уф, как/какво да реша мамка му. Да чакам ли, да не чакам ли. Ако не беше астрологията преди сигурно щях да се хвърля с главата напред да осъществявам плановете си, а сега все мисля, ли мисля. Ама че работа.  :rolleyes:    

*

Lillie

• 30532
Ретрограден Меркурий
« Отговор #67 -: Октомври 19, 2007, 08:53:48 pm »
Цитат
А пък между другото при мен не се затвориха кранчетата, ми почнах да си получавам парите, които фирмата ми дължи. Днес си получих едната част, преди 10 дена си получих първата, а другия петък очаквам и последната.
Има малко забавяне де.

Важното е, че вече ги получаваш. Нали се сещаш за хорара  :P  :rolleyes:
Докато моя милост, каквото имаше да получава, го получи за миналия месец, та чак й дойде нанагоре  :D и щом меркурий се обърна ретро в скорпи - опс, кранчето се затвори  :lol:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
Ретрограден Меркурий
« Отговор #68 -: Октомври 19, 2007, 09:10:30 pm »
Lillie това ще да е поради управлението на Меркурий над 8 ти дом както сигурно и сама се сещаш  :rolleyes:

Sunrain като ти чета колебанията и ми става забавно,щото аз съм същия-вече като зная нещо и то ми повлиява ама в повечето случаи има смисъл.За кредита наистина няма кой знае какви опасности,колкото до колата май е най-добре да изчакаш малко все пак не е нещо малко. :)  

*

sunrain

• 6710
Ретрограден Меркурий
« Отговор #69 -: Октомври 19, 2007, 09:20:30 pm »
Да, почнах сама на себе си да ставам смешна  :P Аз Везни да бях толкоз колебания нямаше да има, каква съм станала такава ... Тази астрология ми обърка ума  :lol:  

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Ретрограден Меркурий
« Отговор #70 -: Октомври 19, 2007, 10:10:30 pm »
Да бе верно, бях забравила за хорара  :D

Ми девойчето се върти и в двете посоки, което е интересното, по едно и също време го гледаме с щерка ми и за едната се върти в едната посока, за другата-в другата.
И съответно с различни ръце и крака повдигнати.
Даже можеш сам да си сменяш посоката на въртене понякога.

Дяволска работа.
Било свързано с лявото и дясното полукълбо нещо, тинтири минтири, ама от това не ми става по-ясно.  :huh:  <_<  

*

Jeni

Ретрограден Меркурий
« Отговор #71 -: Октомври 22, 2007, 05:10:07 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 09:40:06 pm от Jeni »

*

Lillie

• 30532
Ретрограден Меркурий
« Отговор #72 -: Октомври 22, 2007, 05:13:12 pm »
Цитат
Особено често изпадам в ситуация на неразбиране, някой каже едно аз разбирам наопаки, или обратното и следва едно изясняване... :wacko:  :rolleyes:
При мен тази тенденция е преобладаваща при всяко поредно ретроградие на Меркурий, затова вече се старая да съм с максимално ясна мисъл и да се изразявам максимално недвусмислено и разбираемо  :huh:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Инти

• 2068
Ретрограден Меркурий
« Отговор #73 -: Октомври 23, 2007, 08:44:33 am »
Днес ще си казваме Чао с ретрограден Меркурий в Скорпион, ще има мунданен съвпад със Слънцето точно преди да влезе във Везни и това ще е към 22:00 часа. Така ,че очаквайте неочакваното !

*

mamma_mia

Ретрограден Меркурий
« Отговор #74 -: Октомври 23, 2007, 02:13:04 pm »
Цитат
Днес ще си казваме Чао с ретрограден Меркурий в Скорпион, ще има мунданен съвпад със Слънцето точно преди да влезе във Везни и това ще е към 22:00 часа. Така ,че очаквайте неочакваното !
Здравей ,какво имаш предвид под неочаквано?
Нещо хубаво ли?
Какво значи мунданен съвпад?

Мерси

*

Синухе

• 4978
Ретрограден Меркурий
« Отговор #75 -: Октомври 23, 2007, 02:19:44 pm »
Мунданен съвпад е такъв на транзитните планети нямащи отношение към натала и който влияе масово-в една или друга степен.Асая сигурно е имала предвид,че са възможни интересни срещи и преживявания,осъзнаване или идеи ,всеки сам за себе си доколкото е в състояние е нормално да се стреми към хубавото или да оползотвори това влияние. ;)  

*

mamma_mia

Ретрограден Меркурий
« Отговор #76 -: Октомври 23, 2007, 02:29:17 pm »
Благодаря ти,
а би ли ми казал какво мога да очаквам от транзитен марс през 12 дом? :rolleyes:  

*

mamma_mia

Ретрограден Меркурий
« Отговор #77 -: Октомври 23, 2007, 02:31:51 pm »
А в момента няма ли мунданен съвпад на луна и уран също?

*

Синухе

• 4978
Ретрограден Меркурий
« Отговор #78 -: Октомври 23, 2007, 02:46:03 pm »
Съвпада Луна/Уран вече е минал отдавна.Бил е около 4 сутринта.

*

Синухе

• 4978
Ретрограден Меркурий
« Отговор #79 -: Октомври 23, 2007, 02:50:56 pm »
На такива въпросчета не отговарям-има предостатъчно източници,а и всяка карта е уникална,макар общите положения да са донякъде вярни,нивото и начина на индивидуалната изява на някоя планетна енергия зависи от рожденната карта и как я изразяваш във всеки един момент-така на всеки 2 години Марс през 12 дом може да води до нови опитности свързани все пак с темата на дома,най-вече комбинирай планетата и дома за да си поне наясно какво е възможно и какво не по принцип и от там до колко то в момента може да има нещо общо с твоето състояние и положение през този период в зависимост от това какво си допуснала като цяло. :rolleyes: