Сигурно го знаете, но наблюдавайте стационарните спирки на Меркурий - ако съвпадне с планета или друга важна радикална точка, може да има интересни събития по съответните теми.
Тъкмо гледах кога Меркурий излиза от сянката и реших да хвърля око на предишното му ретроградие.
Преди малко получих ноечакван мейл от една стара клиентка със запитване за услуга, има натрупана неиздължена сума към мен от преди две години. Все се канех да й намопням за това вземане, тя принципно не е от некоректните платци, но все отлагах или ме мързеше да мина да си прибера хонорара, а междувременно тя се омъжи, роди и си премести офиса другаде... Ако не ми беше писала сега, сигурно още няколко месеца щях да протакам това старо вземане.
Та, по време на предишното ретроградие спирката в съвпад с Асц. ми донесе важно събитие. Броени дни след стационарната спирка се преместих. Съвпадна с ноемврийското лунно затъмнение, което ми активира с много точен аспект важна радикална точка (предхождащото го слънчево се случи на Асц.).
October 21 to November 10, 2012
Shadow: 2 Scorpio, October 1st
Retro Station: 18 Scorpio, November 6
Direct Station: 2 Scorpio, November 26th
Release: 18 Scorpio, November 27th
Споделям го за практиката. Едно е да говорим само на теория, друго е да го потвърдим с факти. :blink:
ПП. Сега погледнах - в цитираната таблица всичко са объркали.