Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 450658 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Ретрограден Меркурий
« Отговор #2100 -: Юли 03, 2013, 02:56:57 pm »
по ретро меркурий техниката отказва,понякога завинаги :mellow:

Тази сутрин имах осмодомно изживяване в банята  ;D (ретро Меркурий в 8 дом) - станах, бях още сънена, пуснах водата в тоалетната и тоалетното блокче с ароматизатор падна вътре и замина в канала. И сега, ако не е успяло да мине по широката тръба отзад, в един момент може тоалетната да се запуши и да викам водопроводчик. А там ми е включена и пералнята, т.е. цялата вода се изхвърля в тоалетната чиния, може да се наводни цялата баня. Много тъпо. Все такива дребни битовизми, но неприятни.

Наистина осмодомно с този водопроводчик  :P ;D

« Отговор #2101 -: Юли 03, 2013, 11:01:24 pm »
При мен Ретро Меркурий е в съвпад с Натален Марс...Избива ме на СЛОВЕСТНА АГРЕСИЯ,готова съм със "зъби и нокти"  да си браня мнението и да си защитавам интересите.Много съм неспокойна.Имам чувството,че във всеки един момент мога да избухна - срещу всеки дръзнал да ме засегне по някакъв начин.Що така бе хора...това нормално ли е?Дали ще е от този съвпад??? Това се случва в моят 9 дом...и започнах КУРС ...Курсовете по 9 дом ли са??? :-[

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #2102 -: Юли 03, 2013, 11:20:03 pm »
Да, и това е чудесно, можеш да намериш отговор чрез меркурий за марс, поне на ретрофазата

« Отговор #2103 -: Юли 04, 2013, 07:01:21 am »
Наблюдавам масово,че казвам едно,а разбират друго и обратното. Получава се нещо като развален телефон. Колко време Меркурий ще е ретрограден?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2104 -: Юли 04, 2013, 07:32:33 am »
Мисля, че до 20 юли беше ретроградието, а до 4 август е ретроградната сянка.

На мен, и без да ретрограден, често ми интерпретират думите наопаки - според както на някого му е удобно и изгодно. В най-добрия случай се правят, че не разбират. Така че вече съм свикнала.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2105 -: Юли 04, 2013, 08:45:59 am »
a аз не мога да си обясня защо след като мерка ми е директен в натала, по време на ретро мерка ми се активизира любовния живот, връзки почвам, срещам мъже, влюбвам се! Сякаш нещо се отпищва и отпушва при мен.
 :-\ това е така от няколко години

Меркурий ми е у 7 и е в сходящ съвпад с моя у5.

Този месец също очаквам включвания.

Аз мисля, че открих отговора тук за себе си.

Много хора не зачитат ХИРОН, но всъщност той се води втори управител на ДЕВА. При мен Дева е на ДЦ...а Хирон е ретрограден в натала ми ;)

Ето защо по време на ретро мерк ми се раздвижват нещата в положителна насока в личния живот. Даже сериозно съжителство съм почвала по време на ретро мерк!...дам..Сигурно е от Ретро Хирона.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2106 -: Юли 04, 2013, 08:59:17 am »
Здравейте момичета,
искам да ви питам нещо.

Знам,че по ретро меркурий не е хубаво човек да започва нова връзка.
Но от вчера-днес,започнах да си пиша със стар далечен познат/даже изобщо не сме близки/,който в момента е в чужбина.
Това нали не се води започване на нещо ново? :-\

Интересното във случая е ,че той е в чужбина,по-млад е от мен,а ретро меркурия ми транзитира през 12 дом. ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2107 -: Юли 04, 2013, 09:02:43 am »
Според мен не се води ново, защото сте стари познати, сега си възобновявате комуникацията, типично за ретро меркурий.

Ей на - и при мен ретро меркурия е в 12-ти ама никой не ми пише :33:

« Отговор #2108 -: Юли 04, 2013, 09:04:24 am »
a аз не мога да си обясня защо след като мерка ми е директен в натала, по време на ретро мерка ми се активизира любовния живот, връзки почвам, срещам мъже, влюбвам се! Сякаш нещо се отпищва и отпушва при мен.

Много хора не зачитат ХИРОН, но всъщност той се води втори управител на ДЕВА. При мен Дева е на ДЦ...а Хирон е ретрограден в натала ми ;)

Ето защо по време на ретро мерк ми се раздвижват нещата в положителна насока в личния живот. Даже сериозно съжителство съм почвала по време на ретро мерк!...дам..Сигурно е от Ретро Хирона.
И аз съм с ретро Хирон и при мен е горе-долу така. Последната си 2 годишна връзка започнах точно по ретро Меркурий.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2109 -: Юли 04, 2013, 09:05:43 am »
Според мен не се води ново, защото сте стари познати, сега си възобновявате комуникацията, типично за ретро меркурий.

Ей на - и при мен ретро меркурия е в 12-ти ама никой не ми пише :33:
Благодаря ти :blink:
Честно да ти кажа аз сама го провокирах писането :-[
От коментари по негови снимки във фейса,и той пръв започна да ми пише на лични съобщения :-[

*

Нова

• 3491
« Отговор #2110 -: Юли 04, 2013, 09:07:59 am »

Не знам, но не съм склонна да подкрепя теорията ти. Първо, защото моят не е ретро и второ, защото моя трови на каре венерата ми във втори и само, ако сме ентусиасти ще пишем един разходящ секстил с мерка.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2111 -: Юли 04, 2013, 09:11:03 am »

И аз съм с ретро Хирон и при мен е горе-долу така. Последната си 2 годишна връзка започнах точно по ретро Меркурий.

За твоя хубавец с юпитерите ли говориш? Е, какво по- голямо доказателство от това! ;D

Аз съм потресена- сега погледнах и друго- 7ми дом отговаря и за бизнес отношения, партньорски всякакви.
Работя в една много хубава фирма, а работата ми я предложиха, докато работих още в предната фирма.

По време на единия ретро мерк, тогава в онази година, съм срещнала човека, който ме избра, хареса и предложи новата работа. Аз дълго се колебах дали да ги потърся. Потърсих ги след месеци. И се оказва, че по време на следващия ретро мерк са ми минали интервютата и са ме одобрили!

Ти да видиш! Какъв приятел ми се оказа този ретро Мерк! И то в кой бил ключа от бараката? ретро хирона. Ти да видиш.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2112 -: Юли 04, 2013, 09:14:27 am »
Защо бе Новичка...коя теория?

« Отговор #2113 -: Юли 04, 2013, 09:15:06 am »
Мисля, че до 20 юли беше ретроградието, а до 4 август е ретроградната сянка.

На мен, и без да ретрограден, често ми интерпретират думите наопаки - според както на някого му е удобно и изгодно. В най-добрия случай се правят, че не разбират. Така че вече съм свикнала.  ;D
Какво е ретроградна сянка?

*

Нова

• 3491
« Отговор #2114 -: Юли 04, 2013, 09:18:43 am »

Ами не подкрепям теорията да търсиш разковничето в ретро хирона си за това, че винаги при ретро мерк, който натално ти е директен и у 7, ти се случват мъже и любови. Нали казахме, че и при мен действа така, но подкрепящия фактор не е хирон при мен.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2115 -: Юли 04, 2013, 09:28:23 am »

Ами не подкрепям теорията да търсиш разковничето в ретро хирона си за това, че винаги при ретро мерк, който натално ти е директен и у 7, ти се случват мъже и любови. Нали казахме, че и при мен действа така, но подкрепящия фактор не е хирон при мен.

Ами виж, че при мен и Дрийм работи...кое е при теб това, което те активизира?...А не мислиш ли, че именно това, че нито 1 от двете е ретро при теб, а ти завързваш нещата по време на ретро мерк- не мислиш ли , че за това контактите са краткотрайни?

*

Нова

• 3491
« Отговор #2116 -: Юли 04, 2013, 09:30:52 am »

Ами виж, че при мен и Дрийм работи...кое е при теб това, което те активизира?...А не мислиш ли, че именно това, че нито 1 от двете е ретро при теб, а ти завързваш нещата по време на ретро мерк- не мислиш ли , че за това контактите са краткотрайни?

Да, казах вече някъде, че ретрофазата я давам причина за краткотрайността, но не и хирон  за наличието на събития.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2117 -: Юли 04, 2013, 09:32:25 am »

Да, казах вече някъде, че ретрофазата я давам причина за краткотрайността, но не и хирон  за наличието на събития.

е, ако ти беше ретро хирона събитията почнати по времето на ретро мерк нямаше да са кратки- това говоря аз.

защото при мен и just a dream e така ;)

*

Нова

• 3491
« Отговор #2118 -: Юли 04, 2013, 09:36:52 am »

е, ако ти беше ретро хирона събитията почнати по времето на ретро мерк нямаше да са кратки- това говоря аз.

защото при мен и just a dream e така ;)

Аха )))) Ето ти тебе недоразумения в разговорите по ретро мерк ))) Поне любов има за утеха.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #2119 -: Юли 04, 2013, 09:45:02 am »
Нали ми е у1 тоя ретро-палавник и бях дала урина за изследване и ми открили някаква бактерия в нея  :angry:  :angry:  :angry: Сега трябва да пия антибиотици, а аз ги мразя, няма ли други начини?!?!  :( :angry: