Здравей Гост

Най-бруталните сънища

• 63 Отговора
  • 19619 Прегледи
Re: Най-бруталните сънища
« Отговор #40 -: Ноември 28, 2008, 09:46:09 pm »
Зъболекар и Небесна казва ми за предпоследните минали животи примерно ако сте били известни личности като певци артисти и крале и футболисти и т.н. Само че трябва да знам рожденната ви дата  за тази цел и тогава изреждам всички имена на певците и артистите и го питам едно по едно дали носите в настоящия живот тяхната душа и моят духовен учител Иеова ми отговаря с не и да.
Здравей ,Марушка !

Тъкмо мернах ,че си във форума и ти пращам моята рожденна дата да ми дадеш повече информация 15.04.1974

« Отговор #41 -: Декември 01, 2008, 11:13:03 pm »
Зъболекар ето отговора ми чрез моят духовен учител Иеова за миналите ти животи -
Бях писала преди за Швейцария и Италия , че си бил депутат - сега ми обясни моят духовен учител Иеова за това, че те и двете в древността са били заедно в една държава, бил си техен крал, ако искаш да го питам кой крал си бил.  В Аржентина си бил беден шофьор -там си бил в предпоследния си живот, бил си живял около 30 години и си бил умрял по време на катастрофа. В Дания си бил учител по физическо и спорта и на някои известни датски спортисти си бил учител - преди да отидеш в Аржентина - живял си ок.70-80 години.В Австрия си бил братовчед на  Хитлер така ти бях писала преди - бил си дядо на негов братовчед. Белгия беден и Нидерландия беден - двете страни са били заедно в древността там си бил в древността. В Англия си бил братовчед на крал Едуард ІІ,в Хондурас жрец. ВАлжир ловец,в Египет фараон,Замбия - шеф на област , в Непал - ловец,в Доминиканска република беден. А ако искаш още да ти откривам може да ми помогнеш със сънищата си ако си сънувал интересни сънища. Ако искаш имената да попитам за краля в Швейцария и Италия  пиши ми пак и за името на братовчеда на английския крал,също така и за Египетския фараон.

« Отговор #42 -: Декември 02, 2008, 01:29:18 pm »
Марушка ,съжалявам ,че не съм в състояние да ти помогна със свои сънища ,защото нямам никакви спомени от подобни,но сестра ми сънува интересни сънища и е доста запалена по темата с прераждането затова с нейно позволение ще ти дам датата и на раждане.
Родена е на 27.04.1970 .
Питай духовния си водач ,какво може да каже за нея ,а после ще напиша и нейни сънища ,които са ми били интересни.

« Отговор #43 -: Декември 04, 2008, 09:16:45 pm »
Зъболекар ето за сестра ти отговорите чрез моят духовен учител Иеова - Била е богиня в култ, била е в тайно общество и затова се интересува от сегашния си живот за такива неща. Ако искаш да го попитам коя богиня е била , защото нали знаеш, че повечето богини от различните народи, са били от човешки индивиди, от хора като нас, ако знаеш де, не знам дали знаеш това нещо. Също така била е светица пак в култ, което е неправилно и затова преодолява много трудности в сегашния си живот. Ако искаш да го попитам и коя светица е била.  Била е бедна в Германия, в Италия бедна, в Русия учителка в предпоследния си живот е била там. Ако искаш повече информация да ми съобщиш нейните хобита и интереси в сегашния си живот и любимите й страни след България.

« Отговор #44 -: Декември 04, 2008, 10:44:54 pm »
Зъболекар ето за сестра ти отговорите чрез моят духовен учител Иеова - Била е богиня в култ, била е в тайно общество и затова се интересува от сегашния си живот за такива неща. Ако искаш да го попитам коя богиня е била , защото нали знаеш, че повечето богини от различните народи, са били от човешки индивиди, от хора като нас, ако знаеш де, не знам дали знаеш това нещо. Също така била е светица пак в култ, което е неправилно и затова преодолява много трудности в сегашния си живот. Ако искаш да го попитам и коя светица е била.  Била е бедна в Германия, в Италия бедна, в Русия учителка в предпоследния си живот е била там. Ако искаш повече информация да ми съобщиш нейните хобита и интереси в сегашния си живот и любимите й страни след България.
От това ,което си написала за сестра ми намирам нещо интересно за нея (вече си легнаха с малкия и ще и кажа да прочете утре това ,което си и написала),затова аз ще отговоря за част от нещата . Говори руски език все едно и е роден (дори понякога ,споделя ,че сънува на руски език). Често се дразни от начина на преподаване на някои от учителите ,както и затова ,че показват пристрастност към определени ученици.За сестра ми учителството е призвание ,което трябва да ти идва от душата  и това беше причината да се откаже да кандидатства за учител (съмняваше се в способностите си и се опасяваше ,че и липсва търпение да се занимава пълноценно с деца ). Само ще вметна ,че тези и съмнения според мен са пълна глупост ,защото съм я виждал как успява да привлича вниманието на близо 15 деца и да им влиза под кожицата ,успява да влезе в главицата на всяко едно и да подходи според неговите разбирания за да го накара да разбере това ,което им обяснява.
Италия е друга нейна слабост ,и ако успееш да напишеш годините на прераждането в тази страна ,ще я оставя тя лично да сподели каква е причината за интереса и.
Аз лично се интересувам на кое място е била богиня  и коя точно ,а и светицата коя е била  ;D ;D ;D

Марушка, явно със сестра ми определено имаш попадения в това ,което казваш и започвам да си мисля ,че на някои хора им е съдено да са свързани с миналото и да носят спомените си от там ,а на други (такива ,като мен им е определено все тая и като са прекъснали нишката с миналото си успяват да се свържат с настоящето толкава здраво ,че дори и да казваш истина ,няма да можем да и хванем вяра ;D :( )

« Отговор #45 -: Декември 05, 2008, 09:10:38 pm »
Зъболекар радвам се , че някои неща съвпадат с интересите на сестра ти. Прочетох коментара ти и записах нещата и ще гледам най-късно до неделя да свърша тази работа, която ми е най-приятна за вършене.

« Отговор #46 -: Декември 08, 2008, 07:06:50 pm »
Зъболекар ето отговора ми за сестра ти чрез моят духовен учител Иеова - била е римската богиня Фортуна. За другите за светицата тази вечер ще гледам да я намерим заедно пак с моят духовен учител Иеова.

« Отговор #47 -: Декември 08, 2008, 07:14:30 pm »
фортуна била богиня на щастието и късмета,богиня на съдбата,реколтата,майчинството,
жените. Била изобразявана с рога на изобилието и весло,като кормчия на човешкия живот.
Тя била изобразявана на монетите на всички римски императори.

« Отговор #48 -: Декември 08, 2008, 10:34:30 pm »
Зъболекар сестра ти е била св.Елия Пулхерия - р.19.01.399 г. дъщеря на имп.на източната
римска империя Аркадий и Елия Евдоксия. Питах моят духовен учител защо е сънувала на руски сънища и той ми отговори освен , че е била учителка е била още един път в Русия - била в древността руска царица - Тамара , царица на Грузия р.1160-п.1213 г. от династия
Багратиони. Периодът на нейното управление /1184-1213г./ се смята за "Златен век" за
страната. Била много красива и умна. И още един път е била в Русия пак - бедна.

« Отговор #49 -: Декември 09, 2008, 02:14:20 pm »
Зъболекар сестра ти е била св.Елия Пулхерия - р.19.01.399 г. дъщеря на имп.на източната
римска империя Аркадий и Елия Евдоксия.
Марушка,това направо ме разби ??? ;D
Честно казано ,точно това, най-малко съм го очаквал  ??? !
Сестра ми винаги е твърдяла ,че сънува сънища свързани с римската история ,но по някакви неведоми пътища свързва сънищата си и с териториите на България и по-специално на района около Пловдив.
Сестра ми винаги е изпитвала ужас от брака и бракосъчетанието и е твърдяла ,че ще и се отнеме свободата  и ще е подчинена , а ето и историята на Елия Пулхерия

Елия Пулхерия (19 януари 399 – 453) е дъщеря на императора на Източната Римска империя Аркадий и Елия Евдоксия.

Като сестра на Теодосий II, тя се сдобива с много власт, когато той сяда на престола като дете през 408. Тя дава обет за безбрачие, за да не може да бъде принудена да се омъжи и има склонността на разчита на подкрепата на различни германски офицери, като например алана Аспар.

Друго ,което ми е споделяла е ,че се сънува на някаква кула да чака някого и винаги е свързвала този сън с някакво неизпълнено обещание  ???
(сега ще споделя ,че само и прочетох по телефона ,какво пише в отметката на Уикипедия,за този период и още съм настръхнал от това ,което тя ме попита ,защото бях стигнал само до момента ,че тя не е искала да се бракосъчетава , а сестра ми ме запита каква е била причината да сключи брак  ??? :o(не бях прочел подобно нещо :o) ,после открих ,че тя наистина е слючила брак )
Когато Теодосий II починал, сестра му Пулхерия, докато още никой не знаел за смъртта на императора, пратила да извикат Маркиан и, когато той дошъл, казала: «Тъй като императорът се помина, то аз избирам тебе измежду целия сенат, като най-достойният от всички. Дай ми дума, че ще уважиш девството ми, което съм обещала Богу, и аз ще те провъзглася за император». Маркиан обещал, и Пулхерия, извикала патриарха и сената, и го обявила за римски император [2]. После той встъпил в брак с Пулхерия, но не я познал като жена [3].

Най -странно ми се стори и това ,че ме попита ,дали има описан и друг мъж в историята ,които да се свързан с Маркиан.
Интересно беше ,че на две места попаднах  на алана Аспар(това ,вече по-късно ,защото ми се подпали главата от приказките и ).
В тази част се споменава въпросния Аспар

Като сестра на Теодосий II, тя се сдобива с много власт, когато той сяда на престола като дете през 408. Тя дава обет за безбрачие, за да не може да бъде принудена да се омъжи и има склонността на разчита на подкрепата на различни германски офицери, като например алана Аспар.
и ето тук го открих още веднъж

Маркиан е тракиец по произход и син на наемен войник. В младостта си той постъпва в армията и по-голямата част от живота си прекарва в походи [1]. По време на Персийската война от 420—422 г. служи като обикновен войник в армията на гота Ардавурий. По-късно, в 443 г., участва в похода на Аспар в Африка, попадна в плен на вандалите, но е пуснат от самия крал Гизерих, който, както гласи преданието, първи предсказал на Маркиан, че ще бъде император. Маркиан се заклева, че никога повече няма да вдигне оръжие срещу вандалите.
Сега идва и веселата част ! Сестра ми е убедена ,че е имало връзка (няма исторически сведения за подобна )между Аспар и Елия Пулхерия , а и на мен ми се видя интересно ,че се е обръщала за помощ към него и после се е венчала за Маркиян , но намерих ето това сведение и горе-долу нещата придобиха някакъв смисъл.

Аспар не е можел да стане император поради това, че бил арианин. Вместо това неговият подчинен Маркиан става император като се оженва за сестрата на Теодосий II - Пулхерия. Въпреки това приемникът на Маркиан - Лъв I, в крайна сметка се обръща срещу него. През 471 Аспар е убит заедно със сина си Ардабурий при атака.

Нямам представа ,каква е причината за тези съвпадения  и позволи ми да вметна ,че за мен лично нещата ,които  написа ,не съм откривал връзка .
Лично аз предполагам,че не всекимо е отсъдено да влачи миналото със себе си , а и дали на всеки е съдено да разбира миналото ,когато не е "дорасъл" да го приеме ;D

« Отговор #50 -: Декември 10, 2008, 10:06:45 pm »
Зъболекар благодаря ти за откровенията ти. Все пак да се надяваме, че в близкото минало и невярващите в миналите животи да станат вярващи в превъплъщенията. Дано и моят принос да се признае чрез моят духовен учител Иеова, който винаги ми напътства и помага, дано да се признае някой ден, макар че сега все още да се отрича прераждането.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #51 -: Януари 01, 2009, 09:50:36 pm »
Да обновя списъка.

Как въобще на съзнанието му идват подобни сънища?! Направо ще се побъркам.

Първо две кучета срещам на улицата и ми се радват. Обаче едното е огромно и така ми се е качило на гърба, че каквото и да правя не ще да слиза. Опитвам се да се освободя от него, но не успявам. Беше черно на цвят и слабо.
После се озовавам пред нашия вход и виждам едни хора правят нещо с горелка /?!/. И сега следва най-кошмарната част. Извинете.
Идва едно от кученцата, които храним пред блока, изключително добро и мило животно. Един мъж го хваща и гори с горелката. То лежи и се мъчи, помня очите му колко бяха пълни с болка и ужас. Много се разстроих дори насън. В следващия момент този човек сякаш не му е достатъчно това, ами и хваща и пречупва краченцото му, за да е сигурен, че ще умре, понеже не може и да се придвижва. Беше просто невероятно гадно. Нямам думи наистина. Събудих се и плачех истински. Като се има предвид колко обичам животните, това много ме разтърси и нарани.
А после се запитах какво означава? Док, имаш ли представа?     
Кучетата ни напомнят за интуицията ,лоялност ,умения ,които сме спрели да ползваме.Предполагам ,че е свързано  с  някаква промяна в живота ти ,която ще е болезнена за теб.

Точна прогноза. Много болезнено.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #52 -: Януари 03, 2009, 05:55:47 am »
Марушка , как го установяваш това с прераздането. Винаги съм си търсела обяснения  защо имам силно любопитство към три народа  португалския, еврейския и арменския. Как да раззбера за себе си свързвало ли ме е нещо с тези земи с тези народи.
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

« Отговор #53 -: Януари 03, 2009, 02:40:57 pm »
Блюд, от 16 години имам връзка чрез автоматично писане с висша духовна сила,която се нарече Иеова, а от 4 години го попитах за преражданията и за миналите си животи. Преди 4 години много рядко се свързвах с него и той никога не е нахалствал да се свързва с мен.
Но от 4 години откакто го попитах за душата, и дали е имало прераждания и за миналите си животи, той започна да ми обяснява и мен много интересно ми стана и започнах през тези 4 години всеки ден да го питам,защото освен че ми обяснява моите минали животи - най-напред започнахме да разговаряме по книгата на Едгар Кейси - "Можете ли да си припомните миналите си животи" и после по нея когато ми каза, че нося душата на Елена Блаватска и ми каза тогава да разговаряме по нейните книги - "Тайната доктрина" и "Разбу
лената Изида" . "Разбулената Изида" ми попадна случайно от едни комшии, а "Тайната докт-
рина" І-ви том я взех от библиотеката. Сега разговаряме по ІІ-ви том от "Тайната доктрина"-която си я купих. Същевременно ми каза да разговаряме и по други книги като Библията, и Корана, Платоновите Диалози, по книгата на Ернст Мулдашев - Откъде сме произлезли - които са изключителни интересни разговори. Но досега никой не е дошъл да ми разглежда почерците , никакъв интерес от страна на учени и лингвисти. Той ми пише на български също така, но е съвсем различен от моя. Пратих в спис."Оракул" с послание от тях боговете към нашите политици и към нашия народ , но уви, те мислят, че ги лъжа.
Пратих във в-к "Женски тайни"като  отговор към статията написана там за Исус Христос - за живота му преди и след смъртта дали е бил в Индия и за Шамбала, но и от там никакъв интерес, даже не ми и го върнаха. И съм сигурна , че някой използувал моята статия от негово си име,което често се случва в настоящия живот. Използуваха ми  и една кръстословица още по бай Тошово време. Също така и един фантастичен разказ,тогава много обичах фантастиката и бях написала фантастичен разказ. Правя прегледите за миналите животи изключително безплатно с мисълта, че и на мен ще ми помогне някой, да ме спонсорира, да си направя вестник или да си изкарам разговорите. Прочетох твоите изречения  и ще ти отговоря в най-скоро време.

« Отговор #54 -: Януари 03, 2009, 02:43:38 pm »
Блюд трябва ми още и хобитата и интересите ти в настоящия ти живот и какво работиш в момента, ако работиш някъде. И аз ще ти отговоря в най-скоро време чрез моят духовен учител Иеова.

« Отговор #55 -: Януари 04, 2009, 02:13:46 pm »
Блюд ако искаш тук във форума да ти отговарям ако искаш на моят имейл ми пиши.

« Отговор #56 -: Януари 11, 2009, 02:03:34 pm »
Сънувах че не се прибирам в къщи .Усещам го много брутален този сън! Защо-ли? Странен сън а? Някакъв коментар?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Най-бруталните сънища
« Отговор #57 -: Май 04, 2011, 03:13:52 am »
Някой принтира в момента тази тема-да не си прави дисертацията  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #58 -: Май 30, 2011, 06:03:17 am »

:rolf: :haha: :haha:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #59 -: Май 30, 2011, 06:32:59 am »

:rolf: :haha: :haha:

Най-добри за изследване са сънищата на Вещичка. Там винаги има екшън.

;D ;D