вещичке, не хвърляй картите случилото се само показва, че работят и имаш връзка с тях
да бе, размислих после. след като Марая го каза нищо не казах, но после доста разсъждавах на темата. тя твърдеше, че имали енергия - ми имат - моята, защото на никого не давам да ги пипа. познали за разни неща - ми значи така е трябвало. ако нещо не трябваше да видя, аз нямаше да го видя и толкоз. не мога да се разделя с тях - обичам си ги...просто ще си починат за седмица и туй то...
пък и това ми е първото тесте таро. дори са надписани със значенията си при права и обърната карта отзаде, щото в началото ме мързеше все книжката си да чопля

обаче вчера хвърлих карти на много близка приятелка /приятелки сме от повече от 30 години/ и нещата отново не бяха хич розови и се стреснах много - много главни аркани около централното кръстосване на карти /при келтския кръст/ - кулата, отшелника, обесения, колесницата, влюбените, дявола... дано само да се наложи да напусне работа поради скарване с шефа, щото иначе не знам

при Пепи бяха доста по-малко главни аркани и пак виж кво стана... пффф ужас...